Опозицията да свали кабинета? Няма как, отсече Сидеров

"Златна прегръдка" между ГЕРБ и националистите нямало
89
Опозицията да свали кабинета? Няма как, отсече Сидеров
Снимка: Булфото, архив

"Златна прегръдка" между ГЕРБ и националистите няма, а представителите на "Обединени патриоти" във властта са успешни и затова на този етап агресивната политика от миналото трябва да остане на заден план, смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Още по темата

Според него коалицията трябва да изкара пълния си мандат: "Премиерът Борисов не би трябвало да дава оставка без консултиране с нас като коалиционни партньори. Ако ние не се свалим, няма кой".

До момента ГЕРБ нямат пълен мандат във властта след премиерските оставки през 2013 г. и 2016 г.

"Нито една обструкция няма от европейските партньори за участието на Патриотите във властта. Участието на "Обединени патриоти" във властта показва стабилност, легитимира нашите партии и ще ги легитимира още по-добре като представители на консервативната политическа среда по време на председателството", заяви Сидеров пред bTV.

Той заяви, че "Атака" няма партийни назначения и политическата сила е гласувала доверие на експерти.

"Като човек, който реално може да свърши нещо – мога да лобирам нещо да стане през някой министър", посочи националистът.

На коментара, че е доста умиротворен в думите и действията си, националистът отговори: "Моята позиция, моята роля в момента е такава. Председател съм на "Обединени патриоти" в парламента, трябва да координирам три партии".

Сидеров отбеляза, че "животът е най-големият сценарист и режисьор" и сега общува спокойно с актьора Евгени Будинов (междувременно станал депутат от ГЕРБ), в когото влезе в сблъсък пред НАТФИЗ преди години.

Волен Сидеров похвали две от големите инициативи на ГЕРБ – за ревизията на приватизацията и за активизиране във външната политика. Според него повечето българи искат проверки на раздържавяванията.

"Знам, че е трудно да се направи този прочит. Смятам, че е необходимо. Какъв ще е резултатът не можем да кажем, ще е много идеалистично да има пълна справедливост", каза той.

Експерти видяха в заявките за ревизия инструмент за политическа разправа с конкретни лица от бизнеса, а според  Сидеров е странно, че БСП бяга от темата и не иска да подкрепи конституционните промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
15
 
7
 
! Отговори
Българин 1 преди 6 години
Тези дето пишат,че повече няма да гласуват за Сидеров нищо не променят,те никога не са гласували за него!!!
13
1
 
14
 
! Отговори
Правилно преди 6 години
Ами то няма опозиция?
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този шугав па//лячо, Винкела и Шкембе воеводата са еманация на т.н. Нашенска политика. Каква стойност имат и тримата сме се убедили и преди Шайкаджията да ги приеме в лоното на корупцията, лъжата, измамата, грабежа и предателството. Ето защо се е впил като пиявица във властта и стои като мумия. Съгласява се на всичко, само и само да е във властта. А колко народ излъга у нас, колко подведе, че се боти за тях? Много, заедно с другите двама. Това правителство в Тримата *** и Ламята от Банкя.
11
11
 
4
 
! Отговори
Българин 1 преди 6 години
Ей някои са си оплюли брадите от завист и яд,не така бе другарчета !!!
10
1
 
21
 
! Отговори
бакарди преди 6 години
как съм могъл да вярвам на този човек-волен ? Никога вече няма да гласувам за него.
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен -Толкова безсрамие и наглост има в този пародиен псевдополитик...А какво да се каже за симпатизантите и последователите, гласували за неговата атака-батака
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Милиардери направо... ко си говориш
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6Хайде чакаме да видим :)
6
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има начин,Волене,да бъде свален този престъпен крадлив кабинет.И много скоро ще го видиш,предател долен.Ти излезна по-голям мерзавец и от герберските разбойници.
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aбe, Явopчo Нoтeв от Aтaкa нe бeшe ли aдвoкат нa yбиeцa Мaкcим Cтaвиcки ?
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя .... плюеше БОичето от сутрин до вечер, сега е налапал кислородните бутилки на Бойко и диша за да не се удави.
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене показа ли си истинското лице най-после :)
2
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова безсрамие и наглост има в този пародиен псевдополитик, толкова театралност и продажност, че отдавна е загубил всякакво уважение!! Хванал се е като удавник за сламка за това правителство, защото му е последно. Явно прибира всичко което му подхвърля Съджук паша, мълчи и му целува меката вувузелка. Помните ли митингите му, "борбата" за бъдещето на Бългатия и против Сикаджията. Днес в една безгласна буква, един yes man, който никога повече няма да бъде в политиката.
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали ако го свалят, някои партии никога няма да влезнат отново.