Опозицията да свали кабинета? Няма как, отсече Сидеров

"Златна прегръдка" между ГЕРБ и националистите нямало
89
Опозицията да свали кабинета? Няма как, отсече Сидеров
Снимка: Булфото, архив

"Златна прегръдка" между ГЕРБ и националистите няма, а представителите на "Обединени патриоти" във властта са успешни и затова на този етап агресивната политика от миналото трябва да остане на заден план, смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Още по темата

Според него коалицията трябва да изкара пълния си мандат: "Премиерът Борисов не би трябвало да дава оставка без консултиране с нас като коалиционни партньори. Ако ние не се свалим, няма кой".

До момента ГЕРБ нямат пълен мандат във властта след премиерските оставки през 2013 г. и 2016 г.

"Нито една обструкция няма от европейските партньори за участието на Патриотите във властта. Участието на "Обединени патриоти" във властта показва стабилност, легитимира нашите партии и ще ги легитимира още по-добре като представители на консервативната политическа среда по време на председателството", заяви Сидеров пред bTV.

Той заяви, че "Атака" няма партийни назначения и политическата сила е гласувала доверие на експерти.

"Като човек, който реално може да свърши нещо – мога да лобирам нещо да стане през някой министър", посочи националистът.

На коментара, че е доста умиротворен в думите и действията си, националистът отговори: "Моята позиция, моята роля в момента е такава. Председател съм на "Обединени патриоти" в парламента, трябва да координирам три партии".

Сидеров отбеляза, че "животът е най-големият сценарист и режисьор" и сега общува спокойно с актьора Евгени Будинов (междувременно станал депутат от ГЕРБ), в когото влезе в сблъсък пред НАТФИЗ преди години.

Волен Сидеров похвали две от големите инициативи на ГЕРБ – за ревизията на приватизацията и за активизиране във външната политика. Според него повечето българи искат проверки на раздържавяванията.

"Знам, че е трудно да се направи този прочит. Смятам, че е необходимо. Какъв ще е резултатът не можем да кажем, ще е много идеалистично да има пълна справедливост", каза той.

Експерти видяха в заявките за ревизия инструмент за политическа разправа с конкретни лица от бизнеса, а според  Сидеров е странно, че БСП бяга от темата и не иска да подкрепи конституционните промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
7
 
! Отговори
1234 преди 6 години
До БСП=ДПС=ЕвроромаА тя,Краднелия къде се покри,от събота ни вест ни кост!!!Беновска пита ли пита .....................
53
1
 
3
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
До кпсс-бкп-сдс-герпДоста си се объркАл, приятелю. Където са ...., там и младото поколение. Мхм...
52
8
 
9
 
! Отговори
Дядо Соци преди 6 години
Казах ливи аз че Бойко ще намери начин да хлъзне Корделия по пързалката? Само че Мая Манолава бе хлъзната елегантно , докато тая *** ще бъде хлъзната брутално.Ако има закон за приватизацията ,то ще бъде заради нея. Ще пострадат и стотици нейни съратници милионери. Да би мирно седяло , не би чудо видялоГлупово е и това си е.*** иска и премиер да става.Къшмерррр!
51
9
 
2
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
О, позитанските клоуни леят мозъци!! Бесепедерчета, гей-парада иде ли? Да поведете хорото и вие веднъж :-)))
50
4
 
7
 
! Отговори
кпсс-бкп-сдс-герп преди 6 години
До БСП=ДПС=ЕвроромаЩе харесам ,ако се появи нещо ново,достойно за харесване.Няма да е лесно,защото всички партии до сега са клонинги на бкп.Но расте ново поколение, необременено от Костовата Политикономика на социализма,Бойковата партийна книжка и Техноимпорт на Корнелий
49
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Море не са рекли, не са ви свалили ,ама нали са дупе и *** .
48
1
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП-ДС-КОРМАН преди 6 години
До интересно Стига си откривал топлата вода !
47
3
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП-ДС-КОРМАН преди 6 години
До БСП=ДПС=Евророма Лайнер Червеногерберски ! Свиквай!
46
1
 
28
 
! Отговори
интересно преди 6 години
Според данъчната декларация на Волен Сидеров , няма никакви пари - само около 100 000 лева заеми към банки и частни лица . Та - пита се : Кой плати сватбата му , или откъде взе пари
45
3
 
9
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
До ЛайнЕрИ кой харесвате, уважаеми? ДПС? Може би Евророма?
44
3
 
7
 
! Отговори
ЛайнЕр преди 6 години
Може едновременно да не харесвам и герб и позитански.Кой ти каза,че трябва да съм позитанец,та да не харесвам герп.Наопъки-те са си дружки и колеги в драматичния театър-НС.
43
5
 
4
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
Лайнери позитански, свиквайте. Още дълго ще смърчате пред компа :-))
42
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този ненормалния не го ли арестуваха органите на властта, заедно с покойния Павел Шопов? Освен него още 239 са депутатите в така нареченото Народно събрание, което избра мутрата от Банкя за Министър - председател. Иска ви се, но не можете да управлявате страна като България.
41
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойкоооо кyrvooo! Това ми се е запечатило като спомен от този с жълтата книжка! Няма как да свалят правителството щото втори път няма да влязът в парламата. Този с жълтата книжка ако не се беше си свалил гачите на че..рния и дебелия нямаше да е в парламата щото има само 7 неанд.ерталеца. Ще държат с нокти и зъби власта за да могат да натрупат милиончета за да имат за старини и за децата си! Свалянето на правителството може да стане само по един начин. Протести на народа които не сме гласували!
40
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Могаг ,могат стига да пожелаят . Нали утре тоя със.ел , пръв ще напусне кораба .Могат ,ама от Козяк не дават зелена светлина .
39
1
 
16
 
! Отговори
Доказателство преди 6 години
Не *** гледай кви ги говоря,а кви ги върша....
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този златотърсач е готов и на глава да застане , салто да направи само да е във властта и сега ,когато е част от властта вече се кротна....
37
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 100йо И незаконните доставки на оръжие в ИДИЛ а и вече в Украйна, с които избиват българи в Донбас ???
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Не последният .Кога падне Червеногербера от Банкя тогава ще е последният .......От досегашните ,де !
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опозицията може да свали правителството само ака пожелае,ама проблема е, че не желае. Нали лапат от едно гърне . На президентските избори БСП елегантно подложиха крак на ЧервенГерпи ги прекатуриха. Втози момент Червеното котило Герп бяха нокдаун и със смъкнати *** . Но ,,опозицията ,,не пожела да спечели ....Все пак ни водят заедно по пъта към Ада и единственият проблем м/у тях е от коя страна да се кара ? От лявата или от дясната?