Каракачанов изненадващо благодари на Доган: Умен човек!

Воеводата доволен, че кабинетът им с ГЕРБ е без алтернатива
22 дек 2017 15:10,
101
Каракачанов изненадващо благодари на Доган: Умен човек!
Снимка: архив, Булфото

Вицепремиерът Красимир Каракачанов приветства заявеното от Ахмед Доган с думите: "В ДПС има умни хора, които мислят правилно. Фактът, че почетният лидер на ДПС декларира, че това правителство няма алтернатива, това показва, че все пак и в тази партия, която най-крайно ни критикува, има хора, и то умни хора, които мислят правилно. Истината е, че наистина няма алтернатива. И тук въпросът не е само за европредседателството".

Още по темата

Снощи, в Сараите си в Бояна, Доган обяви в слово пред актива на партията, че няма партия, която може да вземе властта, ако правителството на Бойко Борисов падне. Доган призова всички политици да се грижат за стабилността в държавата.

"Обединени патриоти" не са обсъждали вариант за излизане от правителството, настоя Красимир Каракачанов, като по този начин отговори индиректно на Доган, който снощи настоя, че големият проблем на правителството на Борисов е коалиционната му политика и по-конкретно включването на отявлени националисти в кабинета.

"Дори и това не е най-големият грях, защото Обединените патриоти имаха шанса да покажат и докажат консолидирана социална отговорност към националните интереси в контестта на общоевропейските политики. Но тъкмо такава значима цел не се постига с Езика на омразата и агресията, с език, който възпроизвежда разделение и противопоставяне!", отсече Доган.

"През този мандат няма как "Обединени патриоти" да се коалират с ДПС. Това не е разглеждано нито при нас, нито съвместно с ГЕРБ. Ако някой иска да се коалира с ДПС, то Конституцията му го позволява, това е въпрос на свободна воля", отвърна му днес Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
4
 
6
 
! Отговори
Другарят Министър преди 6 години
Това ще свърши с идването на БСП на власт. Да Бойко ще падне а Карси ще стане в коалиция с БСП. Не му е удобно на Краси с Боко . Дясно правителство е вредно за България. Вредно е и без БСП участие във властта. Това е. Каракачанов сам ще избере момента в който Герб и Бойко ще паднат.
75
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слагай феса
74
3
 
10
 
! Отговори
радев преди 6 години
ЗА ВЛАСТ И ДУПЕ ДАВА
73
1
 
2
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До БръчковНе го повтаряйте. Благодарение на тази огромна грешка, да надуете Пейтриътс да имат 27 дупетата, се дължи сегашната ситуация, която разбира се, ще се влошава, все по-драматично;)))
72
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русенският воевода и *** са колеги агенти от ДС. Нормално е да се уважават. България се управлява от ДС *** вече 28 години.
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ашколсун Каракачан!
70
1
 
3
 
! Отговори
1000 % преди 6 години
Каракачанов е много голям фен на Ванчо Михайлов,.....,,ФЕН'' с главно ,,Ф''.....,,Ф'' като фишек,или ***/кой как го разбере/. -Др. Комсомолски Секретар,Ти кого представляваш в Парламента ? Международният Интернационал,или последователите на В.Михайлов,който каза така ,,...Аааа с Партии ние никога не сме работили ..." Щом работиш за Партия,значи си против каузата,нали ДРУГАРИ ???
69
3
 
26
 
! Отговори
дрън преди 6 години
Шкембе Воевода се изказа неподготвен.До неотдавна хулеше Доганя и ДПС,че са преяли с власт,а сега седнал на тиквената трапеза се завъртя на 180 градуса.Какво нещо са властта и парите!!
68
2
 
7
 
! Отговори
Пръдльо преди 6 години
Когато си пионка, пътят е надолу
67
4
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Червените другари са на всеки километър!Преди всички бяха в БКП,днес са замаскирани из разни партийки.Хвала на безименните,всеотдайни дейци червения мутроинтернационал.
66
1
 
18
 
! Отговори
adash преди 6 години
Отивай си ***, агент, продажник !
65
0
 
1
 
! Отговори
Shyuu преди 6 години
Za ko harchite vii parite ot globite, ot aktovete, ot recyclinga, ot parkingite, ot dds, ot akcizite, ot mitata, ot vazdushnite bg koridori ve?! Koi i koga sha dava otchet na suverena?!
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-долно *** от Сидероглу. В началото го игра демократ, след това с Мултигруп, царист, националист, по-късно рашист, няколко пъти против и със ГЕРБ, сега патреот.
63
1
 
24
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Волен също трябва да благодари на Доган, че му беше златен пръст срещу няколко милиона. Толкова струва това продажно човече с бялата коса.
62
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представете си как всичките ни политици са се наредили около една трапеза и ще добиете реална представа за истинското положение.Само в отделните мандати едни го играят опозиция,а другите управляващи.Единственото условие е че управлява Буда-той е човека посочен от Запада,и само това не подлежи на обсъждане.От останалите се иска само да слушкат и папкат,и да повтарят че Той е безалтернативен.Е така са ни го насадили наште мили партньори,пък те съответно си затварят очите за всичките му схеми
61
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво стана с имотите на предедите ни в Турция. Що писане падна преди години и що гласове взехте. Сега благодарите на г-н Доган, утре и на г- н Местан, след това на друг годподин - ВМРО патриоти? че и историци уж.Малииджобни интереси.
60
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато едни алкохолизиран читак определя политическата посока на България нищо добро не ни чака!
59
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно основно коментират хара които си нямат понятие от политиката в България. Повтарят неща които им ги дават като опорни точки. При правителството на Филип Димитров и Доган и Каракачанов бяха от подкрепящите го в парламента. През 1997год. отново бяха заедно. Та много са смешни коментари на които отново им се привижда дългата ръка на Москва.
58
10
 
17
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Няма нищо необичайно. Те и двамата са на пряко командване от Кремъл.
57
11
 
3
 
! Отговори
м-м-м ... да преди 6 години
И тролетарския занаят си отива.Явно в Русия нещата не вървят добре. Виждаме коментарите са слаби, изхабени, вяли ... очевидно не могат да наемат качествени хора да коментират в тяхна полза.Или просто Путин брои рубличките и не е склонен да плаща там където не хваща дикиш.