Борисов се ядоса: Дайте билбордовете за оплаквания, не за реклама!

Недоволните полицаи не пречили на властта, нека се жалвали
Обновена: 10 яну 2018 13:21 | 10 яну 2018 12:00, Веселина Йорданова
316

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че вместо да бъде рекламирана България с билбордове по време на председателството ни, може да се даде възможност всеки да се оплаче чрез тях пред гостите ни.

"Всички билбордове да се дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже", заяви той.

Коментара си Борисов направи в началото на заседанието на правителството, което се провежда днес за първи път в обновената за европредседателството зала 3 на НДК.

Още по темата

Именно чрез билбордове недоволството си изразяват полицаите, които искат по-високи заплати и нов закон за МВР. Премиерът обяви, че е възмутен от това, че частна фирма е свалила част от тези плакати.

Борисов каза, че е разпоредил на ресорния за председателството министър Лиляна Павлова "колкото искат билбордове от рекламата за председателството да им се предоставят, защото не ни пречат".

Премиерът посочи, че предстои да се разглежда бюджетът на ЕС за следващия програмен период и "когато защитаваме кохезионната политика искаме да знаят колко са заплатите и пенсиите в България".

"Не само че не сме в колизия с техния протест, 55 млн. изплатихме повече на МВР, 100 млн. повече за армията, двойно увеличение на учителските заплати, 15 млн. повече за БАН, 10 млн. и сграда за Софийския университет – това са обществени пари", коментира премиерът.

Той заяви, че правителството иска да увеличи доходите на всички, но много бързо се забравя колко пари са изплатени за АЕЦ "Белене", американските централи, КТБ...

"Вчера имаше КСНС, исканията на военните са за няколко милиарда, от 3 нагоре, най-вероятно ще излязат 4-5 накрая. Председателството на България нито е мое, нито е на правителството", заяви Борисов.

"Предоставете им ги, за да знаем, че максимум добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме", обясни още той по темата с билбордовете.

Според премиера от МВР са се справили прекрасно по случая с шесторното убийство в Нови Искър и е разпоредил днес на брифинга да се дадат максимално много подробности по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
22
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Бате Бойко ще накаже комунистите!
19
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама как ще му пречат, мафията толкова дълбоко се е окопала в държавата, че вече дори няма нужда да цензурират и потулват, няма от какво да се притеаняват.Още повече, че народът ни само знае да плюе, но не и да сваля правителства...освен ако Сорос не ги организира, естествено. След което следващият циркаджийски послушко ще бъде настанен на мястото на предишния.
18
3
 
35
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Много моля редакцията, да не публикувате снимки на това лице, преди да сме обядвали. Повечето сме гнусливи. Благодаря предварително! За "парлевуфрансетата" Мерси! Тенкю за останалите европейци!
17
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще падне от власт и тоя и ще се навре в къщата си в Банкя да се прави на обиден и неразбран, както направи Костов, след като разсипа държавата. И естествено ще си има достатъчно заделени настрана пари, за да си изкара старините.
16
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ББ много бързо забравя колко кредити изтегли!
15
0
 
22
 
! Отговори
не е луд преди 6 години
До до ПрофесорНай-обикновен ***!
14
16
 
8
 
! Отговори
С.Стоилов преди 6 години
Боико е прав-кога родните полицаи ще спрат да искат за джобовете си!защо не искат повече камери.ами тогаз не ни е нужна от този калабалик
13
4
 
48
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До кога ще се оправдава с Белене и КТБ? Като толкова сме бедни и няма пари, и хората протестират за заплати, защо налива милярди за саниране? ОСТАВКА!!!!
12
1
 
32
 
! Отговори
до Професор преди 6 години
Луд ли си или си много ***?
11
1
 
36
 
! Отговори
Слънчеви градини преди 6 години
Всичко е на ниво министър председател братче в тая държавица
10
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех, че бойко борисов има монопол над оплакванияа и може да ги забрани, когато ерши, че му е удачно.
9
3
 
42
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО преди 6 години
СУДЖУК ПАША-МРИ ПРОДАЖНА ГАДИНО.
8
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Професор Абе *** Винету е най-големия комунист да не изреждам останалите от шайката му.
7
1
 
47
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Недей злобя бе човаек! Нали ти им обеща по големи заплати ако гласуват за теб?! Ами изпълни си обещаното, стига си ги лъгал.
6
63
 
13
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Само така Бойко! Мачкай комунистите. Само ГЕРБ още един мандат за Генерал Борисов.Поклон!
5
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата като винаги си е сложил розовите очила и каканиже какво били дали като удобно пропуска какво и колко може да се плати с това даване,а примери колкото щеш . Едни нови цени на ток ,вода, парно и т.н. сигурно пропускам нещо то едно ли е.
4
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пък Северна БГ иска да се отдели от бугариа!
3
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай ви *** най-после се престраши да излезе пред камерите след убиството и "самоубийството" през изминалите дни.
2
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Премиер защо златото от България се изнася в цял свят а за България не остава нищо? с това злато можем да си платим дълговете и дори да станем по богати. И вие като предните политици подкрепяте това да се случва.
1
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Двойно увеличение на учителските заплати" - заради тази опашата лъжа ще гориш в пъкъла, Бойко.