Сидеров: Ще се покажем в Европа като надеждни партньори!

България е в крачка с европейските тенденции, твърди той
11 яну 2018 12:00,
46
Сидеров: Ще се покажем в Европа като надеждни партньори!
Снимка: БТА

След европредседателството патриотичните формации ще се докажат като надежден партньор и това е тенденцията в Европа. Това каза шефът на ПГ на "Обединените патриоти" Волен Сидеров в декларация в първия ден на новата парламентарна сесия, в който започва и еврошефството.

Той обобщи, че за първи път в България патриотичниите партии участват във властта и настоя, че такива са и нагласите в Европа. Сидеров даде пример с Австрия, където също патриотична формация участва в управлението.

"През 2000 г. Партията на свободата спечели много добър изборен резултат и Австрия бе подложена на изолация от Европа. Сега същата партия е във властта и нищо страшно не става. Това означава, че светът се е променил", обясни лидерът на "Атака".

Сидеров настоя, че България ще покаже, че управлението е стабилно и че внушенията за несигурност не са неверни.

"Председателството ще завърши с убежданието, че патриотичните формации в България са надеждни партньори. Европа вече няма да е същата и България е в крачка с европейските тенденции", каза националистът.

Волен Сидеров контрира и думите на червената шефка Корнелия Нинова, която цитира чужди медии, които описват България като "корумпирана, но удобна и послушна", и настоя да обръщаме по-малко внимание на поръчкови и интригантски материали.

"Пожелавам да се излекуваме от най-лошата българската болест - завистта, злобата и мазохизма. Това самооплюване никой не може да го направи, както самите си го правим - че сме най-лошите и най-корумпираните. Знаем, че всички издания в света изпълняват поръчки", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя па!
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да ни е на помощ с такива "надеждни " политици...Горката ни България....
41
1
 
7
 
! Отговори
Кина преди 6 години
Този още ли е жив ?!
40
1
 
9
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Волене, и да не забравиш да подкрепиш Истанбулската конвенция, нъл тъй?
39
1
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 6 години
Явно големи доходи в Евро, преврънаха човекът ,който нападаше най-яростно ЕС и ни проглуши ушите че сме колония , да погледне по ЕВРОпейски на нещата. Патриотите павят луди кинти в момента. А Волен след толкова години в парламента си е експерт-счетоводител,хахаха..Залтния пръст стана цяла Златна ръка.
38
1
 
13
 
! Отговори
психопат преди 6 години
Боже, тоз психопат щом още е в парламента не се учудвам че ни избиват посред бял ден
37
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този издъхнал чичка как го скопиха само, къде ли му отиде мъжкарството с което толкова парадираше?
36
0
 
26
 
! Отговори
"" преди 6 години
Долнопробен лицемер употребяващ патриотичния вот за лични облаги
35
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Волен нали беше против Европа и за Евразия, и Русия. Хептен се обърках.
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Остана само да се пробва президентска република, или да назначат служебно правителство от Европа в което да не участва нито един българин!...............................На мен Ферхойген ми е "любимеца". А, може и Сергея да ни пратят. Той не е българин, етнически.
33
0
 
18
 
! Отговори
Аривидерчи преди 6 години
Отива в канала ,да си взема сбогом с парламента
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пудел.
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божееееееее и това го декларира тоя Нагаждач и лапач, който до вчера лаеше яростно против европейските колонизатори , заробващите концесии и НАТО? Надявам се, че зад него вече няма никой и следващия парламент да го гледа само от телевизора си.
30
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още не сме подписали тая конвенция,а тоя вече смени пола.
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тези се смятат за патриоти, за народни хора!? Сега магически ЕС вече не е толкова лош, не трябвало да се отдаваме на такива самокритики, ББ си вършел много добре работата! Толкова е отчайващо че в България вече няма на кого да вярваш! Даже и силни вилните националисти са една боза! Няма алтернатива вече. Всички са пълни б.о.клуц.иОстана само да се пробва президентска република, или да назначат служебно правителство от Европа в което да не участва нито един българин!
28
0
 
25
 
! Отговори
патрЕот преди 6 години
Бай Волене, когато приемем Истанбулската конвенция, кого ще направим баш ***.ерас!? Боко или тебе!?
27
0
 
13
 
! Отговори
до zeus преди 6 години
Нищо ново под Слънцето, Сидеров е създаден с цел да убие крайно дясната идея в България, с което се справи перфектно.=================Всъщност, т.нар. "крайно дясно" си нормалното и централното, но по обратната, измислена скала на нпо-рките на Сорос.
26
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато плюеше по евро.ейците сега започна да им ги б...же! Тези които са гласували за вас знаете ли какви благославят? Незнаеш? Е ще разбереш бе. Такива благсловии не съм чувал никога през живота си. Споменават майките бащите та чак жените и децата ви. Чак срам ме хвана а за вас незнам. Казват че сте се подиграли с доверието им с тези 20 лева към пенсиите. Казват също че щели да ви купят свещи с тези 20 лева. Само не разбрах защо ще ви купуват свещи сигурно да си светите щото сте бедни!
25
0
 
14
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Бе, да не е почнал, леееекинко така, да обръща резбата "в крак с европейските тенденции"!?
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много омекнал този мишок, станал един тих, добър и съглашателен. Помните ли как викаше пред МС, Бойко излез, народа ще ти търси сметка за злините. Днес е мек като ефнух, безпомощен, обезсилен, зависим. Ако не, Тулупина от Банкя ще му спре кинтите, а втори шанс няма да има. Последно му е и се държи за потъващият кораб с две ръце. Помните ли как водеше черноризци из София, какъв патриот и радетел за справедливост беше. Човек без достойнство и чест, но кой в НС има тези качества. Никой!