Плюем се! Не можем да бъдем най-корумпираните!

Журналисти с коментар за началато на еврошефството ни
12 яну 2018 12:40, Петя Славова
48

България снощи бе в Народния театър "Иван Вазов"! Впечатляващо бе това, което се случи, получихме изключително признание! Около това мнение се обединиха гостите на "България сутрин" - журналистите Валерия Велева и Юлий Москов.

Още по темата

"Похвалата е за България, за българския народ, за лидерството на Бойко Борисов. Първите трима мъже на Европа трябваше да дойдат у нас, за да ни върнат чувството за Отечество", бяха думите на Велева пред Bulgaria ON AIR.

Двамата изразиха очарованието си и от речта на председателя на Европейския съвет Доналд Туск, която бе на български. Според тях той е показал силата на словото, на блестящото ораторство, на честните думи!

"От известно време сме паднали в клопката на оплюването, на ругатнята, на бруталната лъжа. Обидно е да чуя, че България е най-корумпираната страна в Европа при наличието на Италия, Испания, Португалия и Гърция. И да се скъсаме, не можем да бъдем най-корумпираните, плюете по себе си!" Възмутен е Юлий Москов.

Европредседателството бе посрещнато с редица протести в столицата, но според Валерия Велева това не трябва да ни впечатлява, то е част от живота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
5
 
! Отговори
до 21 преди 6 години
и в Италия имало корупция!!-------------------------------Има и още как!!! Безспорно България е на първо място не само по корупция, но и по още безброй други силно негативни показатели. Но че Италия е една силно корумпирана държава, може би на 1во място по корупция от Западните държави, няма никакъв спор! Приличаме си по много неща с италианците, само дето тяхната корупция е малко по-завоалирана и префинена и стандартът им на живот е по-висок като цяло, и то на Север! Има много италианци, емигрирали в чужбина по икономически причини. Също като у нас!
35
1
 
6
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
Думите на Юнкер и др. трябва да се разбират като учтивост на гостите. Ние си знаем какво е положението у нас с корупцията, особено по високите етажи, правораздавателните и правоохранителните структури. Нещо за обществените поръчки да кажат журналистите?
34
2
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
"Над площад, потънал в срам,слепи художници рискуват.Аз вече минах от тамслепи са защото, се срамуват.Развей черен флагна който пише без думи:Мръсно ми ев душата ми!Не искам, не мога, не знам,не мога, не знам, не искам,не ми е до вашия срам,разберете ме, аз не искам!Не мисля дори,че някога ще желая.Тъмно. На тъмно,на тъмно играя "живот".Аз имаммоето световъртенев мен."Митко Воев
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Псевдожурналисти, трабадури на мутрата какво обективно може да ни кажат? Нищо!Това само потвърждава че *** плавно и диражирано се движи към диктатура!
32
3
 
9
 
! Отговори
Маке преди 6 години
Първо сте най-крадливи и второ най-корумпирани На всеки километър е пълно със национални предатели какви да сте други.
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Индекса на корупция у нас е като този на Италия, ама никой не казва, че Италия е държава затънала в корупция.Или викате Коза Ностра вече е гола вода а?
30
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А и друго казват западните медии. Че на българските медии не трябва да се вярва
29
0
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Навред по медиите ни се натрапват интелектуално про.ституиращите на сводниците си от БКП-ДС ...
28
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
псевдожурналистите пак се изказват д туск е едно полско ла---но което от сутриндо вечер плюе по русия това с речта на бьлг е пр акция която не впечатли никого
27
1
 
16
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
"Не сме", а СА(политическлата класа) най-корумпираните! Личи си по стандарта на живот, по външните инвестиции, по Мълчанието На Журналистите, по липсата на осъдени за корупция -министри,депутати,кметове,общински съветници, по качеството на изпълнение на обществени поръчки, по партийната зависимост на съдебната система, по не работещите държавни институции, по безотчетността на главния прокурор, по срастването бизнес-организирана престъпност и т.н., и т.н. ...
26
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи този Москов като го видя по тв и сменям канала. Той е придворния журналист на Баце, косъм не дава да падне върху ГЕРБ. Писна ми от такива платени журналисти, които се гаврят със словото.
25
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се ппюем устата ни е пълна със суджук, а джобовете със аванта и си строим хотели като персийски шейхове това всичко от пенсии и заплати е построено ахахаха.
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плюем се и едновременно с това сме най-корумпираните!
23
2
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
Трябва да се измисли и направи система,която всички минимални заплатати,пенсии и цени на всичко да са приблизително равни с +- някакви отклонения от 10-20%..Тогава може да говорим за равнопоставеност..А не както е в случая експлотация от ЕС
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Nai bedni korumpirani kradlivi bedni samo mutrite 28 g jivejat super v bg tua deto davat pari darenija na mvr partia gerb vse veliki bisnesmeni milisrderi milioneri novobogataachite koi gi pita ot kade sabogatjaha ne ot jivkovite saplati bg mutri i sem im pora4itali na ubiistva ujas e dezata ni bagat ot bg i sa pravi djamii li schte stroite v bg saradi edna bg zarkva v turzia kojato bg e dala 3.5 miliona dr sa ot turzite 12 mil i sega nie djamii da opravame ujas e
21
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и в Италия имало корупция!! С кого само тръгнахме да си го мерим! Като им стигнеш заплатите, нивела на живот итн. тръгни да се сравняваш с тях! Сега трябва да видим как ще настигнем Румъния! Да, ние сме най корумпираните защото няма нито един осъден за това в България! Станаха 30 год вече! Нито един! Това означава или че няма никаква корупция и ние цъфтим, или че съдебната система е една коч.ина зависеща от властта! Склонен съм да вярнам на второто, имайки предвид мизерията наоколо
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се! Как ще сме най корумпираните!?За почти 30 год, няма нито един осъден и да лежи в затвор за корупция! Това означава че като почнем от СДС, БСП,ДПС,ГЕРБ и други знайни и незнайни герой, изглежда че всички до един са били светици и ангели божии! Това промиване на мозъци и непрестанно кланяне на нашият велик "лидер" започва да ми напомня на Северна Корея! Корупцията доведе тази страна до просешка тояга и е абсолютно гаврене да се отрича или замазва с *** примери и коментари!
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След толкова сваляне на звезди остава само Баце да го канонизират и да му вдигнат едно паметниче още приживе та да може да види колко старателно са наведени лакеите му.
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малкия и средния бизнес запада, от 2014 година насам, цените се вдигат, продажбите намаляват
17
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Валерчето Велева не може вече да забременее , защото влезе в критическата .