Йончева не работила за служби, нито свои, нито чужди

БСП пък пита Борисов дали е искал тя да бъде използвана
96
Йончева не работила за служби, нито свои, нито чужди
Снимка: Булфото, архив

Червената депутатка Елена Йончева опроверга обвиненията на Делян Добрев от ГЕРБ, че изпълнява поръчки на бизнесмени, на български или на чужди служби, за да го опетни.

Още по темата

"Не работя за български, нито за чужди служби, премиерът Борисов би трябвало да има такава информация", отсече тя и допълни, че не знае и за кои трима бизнесмени, чийто интереси обслужвала, говори Добрев.

Според нея, ако депутатът от ГЕРБ смята, че има нещо нередно в община Хасково би трябвало да внесе сигнал за това в прокуратурата.

Атанас Зафиров обяви пък, че цялата БСП стои зад Елена Йончева, но въпросът бил дали премиерът Бойко Борисов е възлагал на българските служби да дискредитират Делян Добрев чрез нея.

"За пореден път станахме свидетели как български политик, народен представител, вместо да даде отговор на резонно поставените въпроси, интересуващи българското общество, които са на вниманието на българската прокуратура, опита по един недостоен начин да отклони общественото внимание с изключително погрешна посока", заяви Зафиров.

Той отсече, че Делян Добрев си е позволил да направи внушението, че Елена Йончева работи за мистериозни български и чужди служби с цел неговото дискредитиране и вмешателство в определени енергийни проекти, с оглед на това, че той е председател на Енергийната комисия в Народното събрание.

"Тук възниква големият въпрос, който искаме да зададем към премиера Бойко Борисов - дали е възлагал на българските служби подобна задача, целяща дискредитацията на Делян Добрев чрез Елена Йончева. Ако ли пък той не знае за такова нещо, значи ли това, че Добрев лъже и прави неистинни внушения или можеше би службите правят нещо зад гърба на премиера на републиката", коментира Зафиров.

Реакцията на ГЕРБ на обвиненията на социалистите не закъсня.

Добрев от своя страна път попита свързана ли е Елена Йончева с бившия шеф на фалиралата КТБ Цветан Василев и негови съдружници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Поне един път някъде вашата честна другарка да е писала за тез неща.Или другарката баданарка ЛЪЖА да е споменала.Но се хвалят със 100г история на партия извън закона.НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА В която да се допусне това и да са в управлението и
79
0
 
2
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Do ognyanz Явно сте от потекло на псевдо партизаните.1 .За мародерство и убийци давност няма Скравена ,Белене и още два острова.2.Чернобил 3.Народният псевдо съд.Сега излизат тез засекретени документи Но осъдени няма БКП я забраниха Но се боядиса на БСП. 21век сме да не го забравяй.Фактите сами говорят и както писах и Бог мълчи пред тях.Ограбването на държавата е също факт. не забравяй и израза Да излезат танковете
78
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Лелка Зелка": Елена Йончева работи в полза на обществото. Ако не беше тя, и досега родата на Делян Добрев щеше да печели по втория начин обществени поръчки и да бърка и в без това отънелия джоб на българския народ.
77
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "смехурко": Смешен си. Писах ти вече: припомни си коя година сме сега. Какви крадци и убийци? Ако търсиш крадци, търси ги сега, а не в миналия век. И виж горе в заглавието каква е тук темата.А това, между другото е познат номер на днешните далавераджии и техните *** - като им лъснат далаверите, се сещат какво е станало около 1944г, а и преди това, и там търсят оправдания.
76
0
 
1
 
! Отговори
Лелка Зелка преди 6 години
Йончева работи за себе си. Прави си филмчета, докато и върви депутатската заплата
75
0
 
2
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Има поговорка и Бог мълчи пред ФАКТИТЕ. А те са много президент избран с лъжа и лъжец . 1 Без морал е дори .2.справка прочетете изказванията неговите и на баданарката Корнелия. 3.справка от изказванията им 3 месеца по късно.4. Геноцида към народа от БКП 5 .Можели нацисти да направят партия с други име и да са в парламента и се хвалят че са наследници на Хитлер.6. справка за снимките единият подаде оставка НО другият било шега на младеж двоен аршин за едно и също нещо извода е ваш
74
0
 
2
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
До ognyanz че сте платени *** е видно.Но и НАГЛОСТ да се правите на честни и почтени а за МОРАЛ да не говори ме.Как може крадците и убийците да пишат и да говорят за неща далеч по маловажни от това което те са вършили.Ако не знеате историята на нацията си и я пренаписвате това показва що за ..................сте това ми е отговора.Не защитавам никой но има една дума ЕТИКА поне това научете.И факта че БКП е забранена със закон а БСП се пишат като наследници на таз партия ..........
73
1
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "смехурко": Накъде си подкара лакърдиите, смехурко? Остава да попиташ Елена Йончева защо е мълчала за това, което е ставало по царско време или по време на турското робство. Я ела на себе си, коя година сме сега? Делянчо ли защитаваш така, или по принцип далавераджиите.
72
3
 
5
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Наглост през фашистко бяха фашисти на 6.09.44 станаха партизани и комунист .после избиха голяма част от истинските комунисти .Сега се наричат другари и то наследници на партия извън закона. Заради геноцида към народа .Е това ако не е НАГЛОСТ Йончева какво е ,Защо 26 години мълчахте когато се крадеше и разграбваше държавата и ограбваше народа.Сега сте глашатай на кое .Що за журналист сте или сте си ***
71
5
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Н'агъл тип е Делян Добрев. Срещу получавани пари от офшорни фирми и спечелени почти всички обществени поръчки за саниране от фирма на негови роднини, какво вади срещу Елена Йончева:Дали неин филм за БТВ е спонсориран от ЛукойлДали е била в имот на управителя на КТБ (по-точно във винарна)Дали е ходила до оградата на границата с кола на някоя общинаДали на среща, в която тя е участвала е присъствал човек, съден в Испания... и други подобни глупости. Това е модела ГЕРБ и не само в Хасково
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един от СеверозападаОнзи ден Доналд Туск каза, че у нас корупцията е колкото и по цяла Европа.Аз на него ли да вярвам или на теб?
69
4
 
8
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Благодаря Ви, г-жо Йончева!Видно е, че корупцията е поощрявана в България.Навлизането в личния Ви живот, по типично милиционерски начин, говори за правотата Ви. Обвиненият в корупция няма аргументи, започва с ДС методи, оплюване и навлизане с мазни ръчички в личния живот на хората. Тук не става въпрос за Добрев или Иванов, за БСП или ГЕРБ, а за корупцията като начин на управление.Всеки политик, който изнесе подобни скандални схеми, трябва да бъде аплодиран, независимо от коя партия.
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
UNCEVA I TRETIAT POL AHAAA MAI IMAT NESHTO OBSHTOOO.
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джукльо си заминава като Главанака и Шайкаджията.
66
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GROZNA I PROSTA-KOMUNISTKA,KOYATO MRAZI I MAIKA SI I BASHTA I.
65
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина Елена Йончева не работи за никой, тя работи за себе си. Другите и плащат и тя изпълнява поръчки , защото вече го няма Станишев да и плаща милиони за разходките по чужбина да се прави на журналистка . Тази жена за пари и майка си ще продаде .
64
3
 
11
 
! Отговори
митьо гестапое преди 6 години
Не е ли очевидно, че отмъщава за октопода?Мълчи за източването на 700 милиона от " Кремиковци " през,за 2005 - 2007 г. и аферата " Хохегер ". Има проблеми със съвестта си.Ние знаем, че бившият й възлюбен няма нищо общо с кгб, но дали тя знае това?
63
3
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До vot42 Да не мислиж, че сега при Герб няма корупция, и на запад не сме известни като най -бедната и корумпирана държава на ЕС?Просто сегашните са по-голями пуделчета, по -послушни, изпълнителни, поддават се лесно на дресировка с минимум средства или просто с потупване по рамото, и винаги правят каквото и кажат, без изключения Даже и не им казват, само им намекват, и са готови. За това ги търпят и си затварят очите за корупцията днес.
62
2
 
4
 
! Отговори
vot42 преди 6 години
Абе "АНОНИМЕН",вие да не работите на смени,та постоянно джавкате по форумите! Може би ви плащат,защото само за това ви бива! БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ!
61
3
 
10
 
! Отговори
vot42 преди 6 години
Йончева говори за корупция! Нима е забравила,че когато управляваше тройната коалиция начело със Сергей Станишев,на когото тя беше интимна приятелка,бяха ни спирани европейски фондове заради корупция!!! Най-фрапираш беше онзи случай с ""БАТКО И БРАТКО!'.