Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!

Павлова търси съда заради публикации за скъпи тоалети
28 яну 2018 11:14,
282
Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!
Снимка: архив "Булфото"

Добре, че е Бойко Борисов! Така държави от Западните Балкани оценили българския премиер Бойко Борисов по време на форума в Давос, обясни министърът по българското европредседателство Лиляна Павлова.

"Тази година в Давос основната тема беше Европа, имаше и специален панел за Западните Балкани. Държави като Македония, държавите от Западните Балкани казаха: Добре, че е Бойко Борисов.  Това, което се случва, е исторически момент за Балканите. Това  беше тяхната оценка, споделена на този международен форум с всички лидери. Това дава тласък", каза Павлова пред bTV.

Тя припомни, че 13 г. страната ни не е била представена на форума.

"След Симеон Сакскобургготски България не е канена и не е имала този достъп. Това е уникална възможност. Това е и оценка за държавата", каза министърът.

Тя разказа, че тротоарите в Давос не били изчистени.

"Снегът беше изключително много, тротоарите не бяха изчистени.  Раздаваха ни "котки" за обувки и казаха това е: Внимавайте, хлъзгаво е, не е изчистено. Най-често можеше да се види делегат с костюм и апрески, а който нямаше апрески и не беше подготвен, беше с обувки с "котки", разказа тя.

Павлова коментира протеста на Северозапада, където хората настояват за магистрален път от Видин до София. Тя беше категорична, че пътят не е забравен.

"Той е много скъп като инвестиция, която трябва да се направи поетапно. На този етап Мездра – Ботевград е част от проектите, които ще стартират. Няма да стане бързо, не може с магическа пръчица, когато говорим за проект за над 1 милиард", обясни министърът.

Павлова се зарече да си търси правата си по съдебен ред след публикации, че носи изключително скъпи тоалети. "Виждам масово увеличение на фалшивите новини, които стават все по-грозни и по-арогантни", коментира тя.

"Опитите за внушения и дискредитиране на една личност с долнопробни лъжи, с внушения, че едва ли не политиците разполагат с някакви космически доходи, неизвестно какви, и си купуват скъпи дрехи, са категорично неверни по отношение на мен, но създават нагнетяване, една омраза към политицит", допълни министърът.

"Живея с доходите от моята заплата и заплатата на моя съпруг, като едно нормално семейство. Заплатата ми е като на всеки министър", каза Павлова. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
3
 
24
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
"...Тя беше категорична, че пътят не е забравен..." Забравени и отхвърлени са хората !
210
5
 
23
 
! Отговори
Некой си давос преди 6 години
И какво му е Толкова добре??? И кой го казва???? Къде да го видиме това Добре?!
209
5
 
25
 
! Отговори
запад преди 6 години
то неговите/на б.б/хора в българия му нямат доверие тръгнал другаде да дава мнение.НО нали за това му плащат все пак мафиозите са с един ШЕФ.....????
208
5
 
34
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Мафията от западните Балкани приветства себеподобния
207
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че си ти Бащице, инак бял ден нямаше да видим без тебе! О, партио любима, оправи ***!
206
4
 
30
 
! Отговори
хе-е-хе преди 6 години
Бойко няма да свърши никаква работа. На лято ще се види. Сега бързайте да го хвалите, че после ще се види, че нищо не е направил. И е продажник, ама това хората от Западните балкани ще го видят после.Само да не ходи там, на запад, че може да има близка среща с Йоца Амстердама и не се знае кой ще оцелее при такава среща.
205
41
 
5
 
! Отговори
нн преди 6 години
Бойко Борисов след последните избори е много в час. Огромна промяна. Протвниците му не го признават и го плюят, но това е за тяхна сметка. Това не е мекошавия човек който провокира БСП на ставане и сядане. Четири години няма мърдане, БСП ще се гръмнат и изядат от яд, че и Президента и той...........................
204
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХОРАТА ИМА ДА ГО ПСУВАТ СЪС ГОДИНИ-МИЗЕРИЯ, ГЛАД, БЕДНОСТ. СТАРИТЕ ХОРА НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ВОДА. ГЛАДУВАТ И *** ГИ ИЗБИВАТ КАТО КУЧЕТА.
203
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, павлова това ли беше най-важното ,че тазгодишния сняг не им беше почистен на швейцарците?За какво беше събран целия Римски клуб там ,какво решиха за развитието на света световните капиталисти или вие бяхте там за малко и май само напразно хабихте народни пари като масовка на събитието?Щом не обелваш и дума за тези теми ,тази материя ти е безкрайно непозната?
202
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великан. Ще остане в историята на светлите личности. За разлика от много други левии глупендерии. Не е нужно вашето признание ...вече идеа от извън България и селското ви мнениице. Успех.
201
35
 
3
 
! Отговори
Крим не е руски преди 6 години
Г-н Борисов вече е световен лидер...България се гордее с него.
200
3
 
32
 
! Отговори
Джендър Суджук преди 6 години
Приоритет-западни балкани а не северозападна България?Е'га ти и суджуците
199
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте се четкали Бойко та Бойко в България не останаха хора изгонихте всичко работещо мислещо и кадърно много ми е интересно след 10г откъде ще вземете пари за пенсии и за социални помощи който много обичате да раздавате по махалите преди избори.Толкова ли сме глупав народ ,че не виждаме към каква пропаст ни води тоя Бойко!!!На запада им дреме за нас важното е да има едни там 5 000 000 който да им купуват *** и толкова за това Бойко го обичат не защитава националните интереси това е..
198
3
 
32
 
! Отговори
Българин преди 6 години
ОСТАВКА АНАТЕМА И ПОЗОР за третополовите политикани от герп ДОЛЛУУУУУУУУУ изменниците и предателите на България. Властта да е не само лапане и живот като на кино. Трябва да се борите за страната си и народа си. Щом не искате не ви искаме не само във властта а и във България. ОСТАВКА АНАТЕМА изменници
197
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро разказа играта на нормалните българи.
196
1
 
29
 
! Отговори
Ujo преди 6 години
...крайно време е и вие охранени глигани, да почнете да давате фира не само данъчните!
195
1
 
27
 
! Отговори
Ujo преди 6 години
...добре ама за кого ***...???!? в АПИ се справяше добре, обаче си повярва, че те бива и за Маргарет Татчър,...и започна да правиш едни дудучета на Цецо и на Бойко, целуваш дебели ***, като твоя, че и по смърдящи, накупи си костюмчета и ходиш на фризьор... Но помни,че когато засмърди Бойко е долна к...ва и първо от теб ще се отърве от мутрите е научил как се спретва компромат...
194
3
 
33
 
! Отговори
ЕКСКУРЗИАНТИ преди 6 години
Форумът в Давос приключи в петък и всички си тръгнаха. Нашите какви ги търкалят още там?
193
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛЕД РЕЧТА СИ ТРЪМП ОБЯДВАЛ С 15 СПЕЦИАЛНО ПОКАНЕНИ ГОСТИ.БОРИСОВ ГО НЯМА В СПИСЪКА
192
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърменов да ги ангажира в трупата без конкурс...