Слави започва подбора, следващият му ход – след месец

Трифонов хвали хората, поискали да са част от проекта му
6 фев 2018 15:52,
232
Слави започва подбора, следващият му ход – след месец
Снимка: архив "Булфото"

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе.

"В следващия месец на моята Facebook страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка", написа Трифонов в профила си във Facebook.

Още по темата

В петък, събота и неделя миналата седмица той проведе препитване на кандидатите да сменят сегашните управници. Още в края на миналата година шоуменът обеща да подбере "политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава".

При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета "Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

"Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа", написа днес Слави в профила си във Facebook.

Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.

"Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сценарият за ГЕРБ-Нова е в ход! Щом играчи като Божо, Константинов, Г.Марков тръгват с "Хан Кубрат" и преговарят със Слави за президентска република .....значи ББ се кани да смени адреса. Много *** мисли, много мечти и гладни кокошки!
19
17
 
35
 
! Отговори
Една от Видин преди 6 години
Слави е доказан ***! През годините, всички с които си имаше взимане-даване го напуснаха или му избягаха за да се спасят от него! И Камен Во, и Тончо Ту, и Виктор Удобното, и Любо Нейков, и Евгени Милошев, и т.н... Единствения свестен останал с него е Краси Радков! Като и той му бие шута ще останат да му правят актьорската вечер актьорите Иво Сиромахов, Мариян Бачев и онези другите 2 недоразумения, на които човек и имената им не иска да запомни, които ще ни разсмиват както само те си знаят
18
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
късно е, моделът #КОЙ така се е внедрил и сраснал с всички власти - изпълнителна, законодателна и съдебна, че не може да бъде изместен по мирен начин
17
12
 
22
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
Слави Трифонов още не е разбрал , че проекта му за вносни юпита на власт се е провалил от погрешния му подход към проблема!Но явно той е воден от други цели и затова с този повърхностен подход САМ си провали идеята да подпре Бойко с "учена" патерица!А бе селска му работа!
16
12
 
34
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Планът Барбареков не успя.Сега пробват с друг.Олигарсите искат властта и са винаги готови за нови врътки.
15
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма съмнение, че всеки един от тях е с няколко класи над Славчо! И точно тук е проблемът! Как ли си представя да им стане лидер? И срещу какво ще се върнат? Намирисва ....
14
10
 
34
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Интересно е, кои Гербери ще повярват, че лонджата ще е при Слави и ще скочат от гербавата лодка в неговата! Ще бъде интересно! Взимайте пуканките и гасете лампите! (Мустафа, ти недей с пуканките, че не е сигурно дали нямат свинска мас!)
13
8
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори да са най-свестните хора на света, мафията няма доброволно да даде властта.
12
6
 
32
 
! Отговори
До тук добре! преди 6 години
Вероятно препитаните са добри професионалисти . Но има една стара поговорка - дай на един човек власт и му гледай сеира. Текущото управление е типичен пример! Борисов ги събира по светофарите и ги прави министри... Имали сме и други министри които преди това не са работили нищо друго! Макар че Ивайло и той не е бил с висш(о) като е станал цар! После - ще видим! Народът е свикнал и носи на бой...
11
18
 
57
 
! Отговори
jen преди 6 години
Не съм кой знае какъв фен на Слави, но имам един въпрос към всички, коио го плюят преди да са видели какво ще направи - Хора, вие оставихте да ви управлява Пеевски - мислите ли, че Слави може да е по-зле:)
10
19
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и Слави въпреки влиянието си сред младите не може да се пребори с мафията.Борисов, Цветанов, Цацаров и Пеевски са превзели цялата държава.
9
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"изумителните българи"В сравнение с учиндолския шоумен, всичко що е завършило висше е изумително.
8
23
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уж нямаше да се занимава с политика, уж и профил нямал във ФБ, пък......изтърка се с шоуто си,няма гледаемост и сега мисли, че така ще промени нещо....тцтцтцтц
7
11
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави ако си мисли че ще успее да вземе кокала й милиардите от олигарсите и мутрите е в голяма грешка! Ще му пратят килърите и ще го унищожът щом разберат че ще им обере това което са краднали 30 години. Представяте ли си 30 години да си крал да си събрал няколко милиарда и изведнъж идва някакъв си никаквец обирати всичко и те праща в първи клас? С олигарси и мутри с нежни революции нестава брато иска се кръв и то много кръв тонове! Така ако ставаше Френската революция нямаше да я има.
6
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много герберастки гни-ди сте се събрали тука бе. Явно шефовете ви Тримата Шишита добре ви плащат.
5
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е повторение на модела гроб/ герб. Верно ли че дългия е бил на среща с дебелия в някакво ловни стопанство?
4
33
 
27
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Повярвайте ми, има такъв народ!===========Знаем Станиславе, знаеме гони го и го вярваме! Ама също така знаеме какъв невероятен *** си ти, гиди ньеден себичен, непредсказуем, егоистичен и нарцистичен зaднико! Народа на България много добре те познава, и има голям шанс проекта ти да умре в зародиш.
3
37
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много бърз коментар- срещнал се е с изключителни хора, съмнение в това няма. Но има огромно съмнение в това какво един изключително интелигентен човек с адекватна ценностна система разбира от политика. В общия случай- нищо. Всеки си мисли колко лесно е да се оправи една разграбена от комунизма страна, но това далеч не е така. Не само, че Слави няма да успее, а вече става за смях в очите на много хора.
2
42
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най - грозната мутра, която съм виждал!
1
14
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано най-после тоя заспал народ се събуди и да измете мутрите и олигархията, които го управляват вече три мандата.