Слави започва подбора, следващият му ход – след месец

Трифонов хвали хората, поискали да са част от проекта му
6 фев 2018 15:52,
232
Слави започва подбора, следващият му ход – след месец
Снимка: архив "Булфото"

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе.

"В следващия месец на моята Facebook страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка", написа Трифонов в профила си във Facebook.

Още по темата

В петък, събота и неделя миналата седмица той проведе препитване на кандидатите да сменят сегашните управници. Още в края на миналата година шоуменът обеща да подбере "политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава".

При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета "Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

"Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа", написа днес Слави в профила си във Facebook.

Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.

"Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафията е по силна от тъй наречената държава. Това всеки ден го виждаме от новините.
39
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тази територия няма оправия хора. Никога няма да се оправим. Няма хора на които да им стиска да се изправят срещу разбойниците.
38
21
 
23
 
! Отговори
Новият проект на БСП преди 6 години
Само тоя де.бил ни липсва в политиката! Биесиепието разчита на него да дръпне гласове от Герб. Със сигурност голяма част от чалгарите ще гласуват за него, а те не са малко!
37
9
 
26
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Когато един политически проект събира хора без общи идеи, принципи, икономически и законодателни позиции то той е обречен да се *** във финансова изгода.Това вече сме го видели много пъти.Хайде задайте си въпроса, кой (човек) през всичките години на "преход" дава медийна изява на Трифонов и кога бунтарите са се търпяли в неговата телевизия?
36
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казват че надеждата умира последна.трябва човек да поведе народа. Господине изметете тези които искат да затрият народа и които прокудиха децата ни в чужбина.Напред и смело.
35
3
 
20
 
! Отговори
Лакмус преди 6 години
за автентичността на проекта ще бъде факта дали въобще въпросното пролитическо движение или партия бъде допуснато до избори./помним какво се случи с "Да България"/ Иначе като знаем за какви суми става дума при евродепутатите / каквито избори предстоят/ ВСЕКИ БИ ИСКАЛ ДА ГО ИЗБЕРАТ. Бареков и Станишев добре се спасиха от потъващия кораб България. Колкото и успял бизнесмен да си винаги е по-добре да печелиш без да работиш и без да рискуваш.
34
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ ВЯРВАМ НА СЛАВИ!НЕ ВЯРВАМ НА "ХАН КУБРАТ"!ГОТВИ СЕ ПОРЕДНАТА ИЗМАМА И ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СТОЛ ЗА БОЙКО!А БОЙКО Е САТАНИСТ!НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ, ХОРА!ЩЕ ОСТАНЕТЕ ОТНОВО ИЗЛЪГАНИ, ИЗМАМЕНИ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ТЕЗИ АГОНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ!
33
35
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Слави с теб сме! Вярвам в теб! Вярвам в българите още! Вижда му се края! Изрини всичко по пътя си, че сме затънали до гуша!
32
2
 
6
 
! Отговори
Жо преди 6 години
До ЖоПоправям се- България.Останалото е правилно написано.
31
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На куци коне не залагам!
30
7
 
14
 
! Отговори
3M преди 6 години
Голям праз!
29
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо,да се кандидатира за кмет на Учиндол,да ги спечели,после на Плевин,пък после ще го видим!
28
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да гласувам за Слави, но нямам желание :)
27
12
 
30
 
! Отговори
КОКО преди 6 години
Проекта на Слави ще е поредната крива патерица на мутренската групировка ОПГ ГЕРБ. Всички добре помним РЗС, Реформаторския блок, сегашните Обединени патриоти и Воля. Това със сигурност е поредната заблуда за народа и това ще се разбере когато мутрата отново стане главатар на държавата с помощта на Слави. Днес Божидар Димитров заяви, че е имал разговори със Слави за взаимна подкрепа, а всички знаем кого боготвори Божо и чия празна глава поливаше с някаква вода. ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ ВЕЧЕ НА СПАСИТЕЛИ!
26
5
 
29
 
! Отговори
младен преди 6 години
""Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов."Вервахме вече няколко пъти. И на тебе щи повярваме няма проблем.
25
12
 
35
 
! Отговори
Dido преди 6 години
Не му вярвам на Славчо, искам ама немога да му пяварвам!Просто съм сигурен, че той е кукла на конци!И да не е, подхода е грешен!Това,че един българин е успял професионалист в чужбина,не го прави автоматично добър политик и управник!Отделно, че в тази покварена среда в България който и да дойде и с най-чисти намерения или ще стане част от системата или ще бъде смачкан...А и този филм с вносните юпита го гледахме по времето на царя ....че има такъв народ, има и точно че такъв е проблем!!!:-)
24
3
 
26
 
! Отговори
до номер 8 преди 6 години
До АнонименАбсолютно точно казано ,напълно подкрепям.Необходим ни е генерал Пиночет и река от мафиотско-комунистическо-олигахична кръв да залее България...Всичката тази *** ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО РАЗСТРЕЛЯНА
23
32
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Трифонов, само напред.не се подавайте на провокации.вярваме Ви.
22
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя почна да се движи с бодигарди. Заприличва все повече на родните мутри.
21
24
 
22
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Слави има шанс защото хората го познават. Дано успее. От досегашните разбойници нищо не видяхме.Агент Рон Денис! ЦРУ!!!