Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!

Десислава Радева направи лаконичен коментар във Facebook
10 фев 2018 07:30,
441
Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!
Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Още по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
26
 
19
 
! Отговори
До 227 преди 6 години
И Плевнелиев и Борисов одавна нямат съпруги,бе.Коя би ги изтърпяла и двамата?Първия сега се носел на крилете на любовта,а иначе винаги се е носел в облаците.То и втория не е по-назад от него,ама мат'ряла като си ги избира,ще им бере срама по света и у нас.Добре че най-после си избрахме един читав президент да ни отсрами пред света,че бяхме станали за резил.
225
3
 
23
 
! Отговори
Уйо преди 6 години
...в тази скапана държава всеки си прави, каквото си иска и хич не го БОЛИ ДУКАТА... Преди 10години ги имаше същите надменни ***, сега е същото.... Само където е още -по безнадеждно...!!!
224
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вирнат нос, тъпоумен поглед, надменна селска прчка.И на какво отгоре се прави на велика?С олигфреното си мъжле?
223
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако всичко беше както се опитват да ни го представят, нямаше да има скандал и глупави писания във фейсбук. Гузен негонен бяга. Остава изключително тежко съмнение за покриване на истината.
222
5
 
21
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 231,Нали знаеш, че се обяснява този който е виновен! Невинният няма нужда да дава обяснения!
221
1
 
6
 
! Отговори
До 216 преди 6 години
Ей,***,а преди да се върне къде беше?
220
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже Господи, не усеща ли че като коментира скандала и по-зле става, защото влиаз в обяснителен режим? тази наистина не е много умна. Нека да остави новината тя ще си отживее до 3 дена.
219
6
 
25
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
За разлика от ***, Мишел Обама има през по-голямото време от мандата на Барак по-висок рейтинг от него. Същото е положението и с Хилари Клинтън, като има моменти и на двете рейтинга им надминава 70%. Е пази боже селско парче да се докопа до облаги!!
218
10
 
33
 
! Отговори
Qwery преди 6 години
Защо занимавате хората с тази самовлюбена ***. То е ясно, че тя е карала автомобила, не е спряла на подадения сигнал и е офейкала, за да не я сгащат. Ами така наречения президент, да вземе да укроти тази селска пръчкса.
217
4
 
8
 
! Отговори
веселин андреев преди 6 години
До АнонименНе човек,а желязоказал агента фашистТихо мъртвия казал-не,каратист
216
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересното е, че много упорито се трият всички коментари, в които граждани изразяват съмнение в официалната версия и искат да знаят ТЯ ЛИ Е СЕДЯЛА ЗАД ВОЛАНА? Ето това вече е комплот.
215
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тя ,и той не хора,а комунисти.....
214
2
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
До Анонимен216Вярно.Вчера я видях да купува хляб в близкия магазин
213
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОДЕРАТОРАЕПЕДЕРАСТ
212
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТози етнос е тотално гнил и отдаден на анархия, грабеж и беззаконие.И това не е от вчера, това е от жалките, полуробски и помиярски 1300 години.Не са ни криви нито турци, нито цгани, нито великите сили, нито марсиянците, нито...просто сме си такива.
211
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 208Дъщерята на Бойко Борисов си е в Банкя, седи си вкъщи и се глада детето, селинджър.
210
15
 
12
 
! Отговори
До 208 преди 6 години
Абе льольо,а чии го търси сина на Цецка Цачева в САЩ,а чии го търси дъщерята на ББ в САЩ?Айде спрете се мало.Не виждат гредата в своите очи,но сламката в чуждите,леле!
209
8
 
17
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
искала е да каже "компот", ама е решила да се прави на умница;)това комплот ще да е нещо като меринджей
208
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Стабилягата" е един *** т-панар, популист, който само знае да точи лукуми и да дърдори общи приказки.Знаел да кара самолет, чудо голямо. Ми дай да изберем Боян Петров, че знае да качва върхове.Стига глупости.Отделно, "стабилягата" стана президент с подарена победа от банкевската Тиквота.Тиквойко просто не искаше да има президент.
207
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както пишат някои,наясно с нещата,няма начин от мвр да не са знаели коя е колата и кой е в нея.Прилича на предупредителен изстрел на започваща война в държавата.Особено,ако участващите полицаи не бъдат уволнени и разследвани,както е в нормалните държави.