Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!

Десислава Радева направи лаконичен коментар във Facebook
10 фев 2018 07:30,
441
Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!
Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Още по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми стабилен е може да кара самолет,колко от вас могат!?Какъв по подходящ за главнокомандващ на армията от генерал.Че бил проруски настроен,че какъв да е или ще е от едните или от другите няма средно положение.Все недоволни ей!
205
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, както винаги платените правят сензации от нищо!Просто тук вече нема да стане!
204
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ какво му е стабилното на "стабилягата"?
203
9
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Да каже президеншата,защо е пратила синът си да учи и работи в САЩ,а във фейсбук плюе по тях и възхвалява вовата и Русия.Ше каже ама друг път.Колкото каза Корнелия Нинова за нейният син какъв го дири в лошата Америка.
202
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дано президентшата да не е хетеросексуална :D
201
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 205Ти гледа ли Боко-Рибката?
200
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е чудо на чудесата. Никога в България жената на Президента не е била толкова нагла и търси начини как да е център на внимание. В казармата си спомням , че жените на командирите бяха подобни на тази кифла , ама сега тя не е в казармата.
199
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До не по тематаА "Деси рибката" ще е продължението.Имаме обръснат травестак за първа "дама", а говорим за ***, мендъри...
198
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако е управлявала автомобила сама,говори за нея колко е проста и безотговорна.ами ако и спретнат постановка...колко неблагоразумно,е сега са и показали ,че винаги е под наблюдение...
197
4
 
3
 
! Отговори
не по темата преди 6 години
"Лили рибката" тръгва по кината. Това е първия детски ***-филм. разказва за едно дете което е едновременно момиче и момче.
196
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев не може жена си да контролира, тръгнал държава да управлява. Явно не случайно са всички вицове за фуражки
195
16
 
25
 
! Отговори
Президент надали ? преди 6 години
Президентша явно се вижда, че си имаме, ама президент надали ?
194
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако случаят е "грешка" то значи че бг полицията е ПЪЛЕН СМЯХ.Тези не могат да си намерят *** та какво остана да ловят бандити.Слава Богу в последните 10-15 години бандитите в Бг станаха на ниво "квартални тЕрикати" та се БАЛАНСИРАХА нещата с милиционерите.
193
14
 
19
 
! Отговори
Баткото преди 6 години
Президеншата се вози в колата като куфар .Какво общо има тя със случая? Ех че сензация стана....
192
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Троловете на Бойко Борисов не оставиха на мира Президента и жена му от самото начало.Тези приоми са характерни за диктатури с фашистки уклон какъвто е и Борисов.
191
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За комплот (заговор) може да се говори само ако от НСО, съвместно с МВР са прикрили информацията КОЙ е карал колата. Това би било заговор. Ако такова нещо няма, всичко е само едно объркване и не виждам защото съпругата на президента публикува подобни неща.
190
5
 
7
 
! Отговори
Жорката преди 6 години
До Анонимен 195Стига си гледал научно-популярни филми и конспирации. Лягай си по-рано и яж зеленчуци предимно
189
13
 
22
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Какви ли изненади ни е подготвила още дамата, за останалите 3-4_ри години
188
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи......всеки редови полицай на служба към вътрешното министерство ЗНАЕ НАИЗУСТ два номера от автомобили на НСО-на президент и министър-председател!!Никой,абсолютно никой редови полицай няма да започне преследване на ТОЗИ автомобил без заповед от най-висше място!За да издаде заповед това място,трябват данни за нещо нередно или престъпление!Тези данни се получават на база РЕДОВНО СЛЕДЕНЕ на заподозрян!Кой и защо следи президентският автомобил?Кой нареди следенето му?
187
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не минава и седмица без госпожа президентшата да не направи някой гаф или изцепка, с която да орезили мъжа си, а и президентската институция в България. Реакцията и във Фейсбук е напълно неадекватна и не и прави добра услуга. Ако няма какво да крие, можеше да обясни случката кратко и с думи прости. Сега за всички е ясно, че нещо не е било наред в цялата случка.Ако наистина е било само объркване, защо не го написа. Какъв комплот и заговор я гони? Или е гузна или е безкрайно глупава.