Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!

Десислава Радева направи лаконичен коментар във Facebook
10 фев 2018 07:30,
441
Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!
Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Още по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
2
 
7
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До Анонимен 165 Кара кола която е обявена пред МВР, както и всички останали коли на специален режим. А тази кола не са я разпознали?!
165
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се разбра пияна ли е била?
164
8
 
23
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Та, докато Деси я гонят полицаите, б.б рови из кофите да търси бандероли,каракачана изселва бабички от ведомствените жилища а уюро председателите дишат *** в центъра на София......шоуто е пълно!
163
5
 
10
 
! Отговори
Киро преди 6 години
Мъже от всички страни - организирайте се! Има гей мафия, която иска всички да обърнат резбата!Не яжте ГМО - там е отровата!
162
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов не го спират, защото бърза за ВМА да му сложат инжекции в болните колена.
161
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гробарчета, явно това наистина е някакъв заговор, след като така ви активираха... Интересно защо никога патрулки не гонят колата на Тиквата? Колите на НСО се познават лесно, айде сега- не чули и не видели...
160
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в "Мисия Лондон" жената на президента е 1 към 1 с Радева.
159
2
 
6
 
! Отговори
Бивш ВМРО-вец преди 6 години
До АнонименНе по темата, тоя "гениален" сръбски писател, дето казваш е патологичен българомразец, който като учител жестоко е малтретирал българчетата в Македония! *** шумадийска ***, това е говнара Нушич, йебем му српску матери у пичку овласену!
158
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Деси!Мачкай герберастите, нека гз да пкаят !
157
9
 
7
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Бай фиданееееееЛеко с обидите де. Що се запали толкова? Ся да ти разказвам житейския си път ли за да ти отговоря какво съм постигнал и колко съм "дрипльо", както ме нарече ти? Кой кво бил постигнал, кой лъв бил....къде отиде бе човек? Говорим че б.б. е мутра- факт.2 пъти подава оставка-факт. 3 пъти е избран( не е ясно наистина ли)- факт. В България се живее гадно-факт. Кво те интересува аз кво съм постигнал....еми не съм отишъл на луната, ама децата ми живеят и учат в айви лиг скулс. Те тва е
156
12
 
6
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
До Анонимен, Че е хубава, хубава е, но да не се самозабравя! Как да има уважение към институциите, като самите институции не се уважават помежду си! Личният пример.... А комплот е много стара дума от времената на Алеко, как пък се е сетила да я използва?
155
17
 
22
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
И да земе се засрами тая, първа ли е втора дама ли ква е там!! Жена уж на президента на България, а ще набутва чужди думи. Кломпоти ли са комлоти, и се прави на много учена...тука се говори и пише на българси оу за дс те разбират!Чужди многозначни думи не са за тука.
154
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси е много хубава мадамка.
153
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Образът на Радева е описан още през 30-те години на миналия век от гениалния сръбски писател Бранислав Нушич, в произведението му "Госпожа министершата". Явно на балканите някои неща не се променят.
152
16
 
26
 
! Отговори
Бразилката я дразни преди 6 години
Гадна , грозна с комплекси от първата съпруга , тук дори и троловете не помагат .... началото на края е това
151
8
 
10
 
! Отговори
нека я попитаме преди 6 години
Статията не уточнява Бойко ли е карал мерцедеса дето не се е подчинил на полицаите.Тя като е била в колата, казала ли е на шофьора как да действа.
150
12
 
26
 
! Отговори
1 преди 6 години
Полицаите трябва немедлено да бъдат уволнени и изпратени на прокурор и съд.Как така ще си позволяват да спират десито?Един път ще реши великата ни президентша да кара фиркана и те ще я спират.Направо в затвора трябва да ги вкарат.
149
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе президента как я търпи тая? Що не и хвърли един кютек? Не сме подписали Истанбулската конвенция, а и той е против нея. Разбираемо защо.
148
3
 
18
 
! Отговори
РВ преди 6 години
До 140, Добре де, значи НСО палят колите и си джиткат където им е кеф, така ли? Не се записва никъде, няма отчет? Ами ако не е пътен лист, тогава да го наречем " log book" ако ти харесва повече. Може и дневен график да го наречем, устав може да го преименуваме на правила. Както кажеш. Само едно не разбрах:Радева, когато не е придружена от съпругът си, който е действащ президент, как трябва да се придвижва след като по конституция не е първа дама, ама му е жена?
147
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е тази жена да се поозапти малко! Някой трябва да и каже, че гонките с полицията не допринасят с нищо за положителния образ на мъжа и, КОЙТО ВРЕМЕННО ПРЕДСТАВЛЯВА ИНСТИТУЦИЯТА ПРЕЗИДЕНТ НА РБ. И няма никакви компоти, комплоти и други щуротии. Ако се беше движила с нормална скорост и включена сигнализация, нямаше да има никакъв проблем. Хората от МВР са си свършили работата и това не е никакъв заговор.