Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!

Десислава Радева направи лаконичен коментар във Facebook
10 фев 2018 07:30,
441
Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!
Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Още по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
5
 
12
 
! Отговори
нека чете преди 6 години
Нека прочете биографията на Георги Димитров. След като направи всичките предателства един ден Димитров беше поканен на "лечение" в Москва и почина по пътя. Много други починаха така. Например Морис Торез.От по-близкото минало си спомняме че Тодор Живков, коъто беше най-закоравелия подръжник на СССР, беше осъден пак по указание от Москва.
145
10
 
12
 
! Отговори
Катил преди 6 години
Ей това русото, дъртото на заден план е по яка мацка от Деси.
144
2
 
8
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Тия президенти по именали си избират вторите дами, или е съвпАдение
143
20
 
16
 
! Отговори
АКТИВНО преди 6 години
МЕРОПРИЯТИЕ ИЗФАБРИКУВАНО В БЪРЛОГАТА НА БОКО-----ПРИ ВСЕКИ ИНСТРУКТАЖ ЧЕНГЕТАТА ПОЛУЧАВАТ И УКАЗАНИЯ КАК ДА ДЕЙСТВАТ С КОЛИТЕ НА НСО--КАЗАНО Е ДА ИМ СЪДЕЙСТВАТ И ДА НЕ СИ ВРЪТ НОСОВЕТЕ ТАМ--ДА СЕ ПРОВЕДЕ РАЗСЛЕДВАНЕ И ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ Е ЗАМИСЛИЛ ТОЗИ КОМПЛОТ--ТОВА ВЕЧЕ Е РАБОТА НА ПРОКУРАТУРАТА...АМА СМЕЕ ЛИ ЦАЦАРОВ....РАДЕВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧИТАВ МЪЖ В ДЪРЖАВАТА--ДА СЕ ГОТВИ ЗА НОВИ УДАРИ--БОКО НЯМА ДА СЕ СХРЕ ПРЕД НИЩО,--НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО УТРЕ ТИР НЕ СЕ БЛЪСНЕ В КОЛА НА НСО
142
7
 
26
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
И тая я пази НСО. От какво и от кого не е ясно...
141
8
 
10
 
! Отговори
Лавров успя преди 6 години
Публично унижи президента на България. Сега е лесна плячка в ръцете му.
140
18
 
14
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Народ който 3 пъти избира бб явно не заслужава нещо повече от него. Камо ли генерал за президент. Народ който се пита защо съпругата на президента НИ ходи с охрана,но позволява хайката да издевателства над него не е народ, а..... Заслужавате си съдбата скъпи сънародници. Палете кюмбетата че застудя и пускайте планета пайнер. .bye-bye
139
6
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
На пръв поглед последователите на ГЕРБ отвръщат на удара за враждебните коментари относно Плевнелиев.Това е отчасти вярно, но непълно.Всъщност вековна традиция на Империята на Злото е да злепоставя всеки Българин който благодарение на личните си качества, е заслужил обществено доверие. Това се прави с очевидната цел в България да няма признати авторитети и да живеем във взаимни ежби.Аз се надявам Президента Радев да си помисли по въпроса
138
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
понеже спора е кой е старият президент и новия. Предлагам да се приберат с боянския автобус 63 където пътуваме обикновено 4-5 души кой ще го познаят и ще му обърнат внимание. Естесвено без Деси Банова защото тя е боянчинка.
137
4
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 134,"Има пътен лист който се попълва с часове и минути"Аз не знам кой здраво мислещ човек би написал подобна глупост!! Пътен лист се разписва за товаро-транспортните дейности! Радева е ли е (според теб) тухла или торба цимент!?
136
4
 
21
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 153,"НЯМАТ ПРАВО по устав"Халоу, всезнайковци, по - устав се действаше в казармата, а правомощията на президента са описани в КОНСТИТУЦИЯТА! Вие съвсем по махленски взехте да я карате. И да ти кажа, че по конституция България няма официално президенша!!
135
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По безличен президжендър не сме имали. Дори Гоце беше по идеен.
134
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДВА ВАЖНИ ИЗВОДА:-ФАЛШИВАТА НОВИНА, ПУСНАТА ОТ ПЕЕВСКИТЕ ВЕСТНИЦИ И САЙТОВЕ СИ СВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА-80% ОТ ЧЕТЯЩИТЕ ВЕДНАГА Й ПОВЯРВАХА, СИЛНО СЕ ВЪЗМУТИХА И ПУБЛИЧНО ЗАКЛЕЙМИХА НЕСПРАВЕДЛИВО ОБВИНЕНАТА ДАМАПроф. Иво Христов се оказа много, ама много прав.
133
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май цялата дандания е заради смяната на шефа на НСО.
132
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте да сравняваме с Първанов. Не си спомням Зорка Първанова да е участвала в средношни гонки с полицията или да се е появявала в кичозни тоалети и със сандали на високи, международни форуми. Същото важи и за съпругата на Петър Стоянов.
131
20
 
14
 
! Отговори
Рв преди 6 години
Някои хора тук май искат Радева да пътува с градския транспорт щото едва ли не много било скъпо да се вози в кола на НСО. Що не били спряли на кат....еми НСО, като ескортират държавен глава или член на семейството му, НЯМАТ ПРАВО по устав да спират където и да е . Има пътен лист който се попълва с часове и минути. Нарича се охрана,правилата са за превенция на атетнат или отвличане .другия път боко да си хване такси, тогава и президентшата ще джитка с колело.
130
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако президента беше си останал парясан никой нямаше да чуе за него. Нямаше и да е чехлю.
129
24
 
18
 
! Отговори
? преди 6 години
До Калеко АлекоДа си припомним, че Плевнелиев играеше и двете роли - на президент и на първа дама. Втората роля му прилягаше повече.
128
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Р.П.-защитника на неофашагите в Киев, вече е политически труп, освен това стана за посмешище не само у нас , но и в Европата.Поняли или не поняли?
127
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямаше да има никакъв проблем ако госпожата се беше връщала от благотворително мероприятие организирано от нея например. Спрират я погрешка, тя описва случката във фейсбук с три изречения и толкова... няма никакъв скандал или проблем. Историята явно е била друга и коментарът и във фейсбук го доказва.Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.