Сдружението Трифонов-Димитров - следваща патерица на ГЕРБ?

Янаки Стоилов в "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 11 фев 2018 10:29 | 11 фев 2018 10:18, Анисия Иванова
258

Сдружението между Слави Трифонов и Божидар Димитров ще послужи за следваща патерица на ГЕРБ, на мястото на Патриотите. Това заяви председателят на правния съвет на БСП Янаки Стоилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"В политиката трябва да има устоичиви позиции. България деградира - у нас всичко е ТВ формат", характеризира новата партийна заявка той.

Още по темата

Относно Инстанбулската конвенция неговото мнение е, че КС вероятно ще се произнесе, че няма нарушение на Конституцията.

"Този казус няма как да бъде разрешен в КС. Идеята за социалния пол ме притеснява в конвенцията. Нито ПЕС, нито БСП имат интерес конфликът между тях да се задълбочи", обясни той и допълни, че "имаше момент, в който Нинова и Станишев взаимно се рекламираха, защото им беше удобно".

Според него партиите и от двете страни не поставят важните въпроси за корупцията, защото в някакъв момент много хора от тях ще се окажат уязвими.

"Затова не се отваря завесата докрай. Никой не пита: "Защо се монополизира българската икономика?" Ролята на БСП се свежда само да участва в дебат, дали трябва да има една, или две кабинки в Пирин, но не и да поставя болезнените теми", смята Стоилов.

Мнението му, че "страх очевидно има у всички политически партии".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
14
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Какъв народ сте вие бе? Преди 150 год. е написана песента "Стани,стани "юнак" балкански ,от сън дълбок се събуди".....ама не искал да се събуди 500 години.....Вече годините станаха 640-българският "юнак" още спи.....И все му виновни я ц.....ганите,а турците или всеки,само не той.И се хвали,че не излиза на избори.Излизат само ц.....ганите за ГЕРБ,турците за ДПС и неве жи те и с нисък интелект българи -селяни за националистите.....
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съберат ли се Трифонов и Димитров, Трифонов губи.
55
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божо Димитров като дете се радваше в една телевизия как Герб хванали Нинова на тясно с Техноимпекс и щели да я тормозят колкото трябва. Какво им е крива толкова тази Нинова на историци с такъв широк кръгозор....!?!?!?
54
1
 
18
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До до 31и другите му мнАМИ ИЗЛИЗАЙТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ БЕ,АМА БЕЗ ДА СТЕ ГРАБНАЛИ ФОРМАЛНО БГ ЗНАМЕНА (С ТЯХ НЯМА КАК ДА ВИ БИЕ ПОЛИЦИЯТА,НАЛИ).....СТРАХЛИВИ СТЕ,признайте си го.....Вижте гърците,румънците,турците,унгарците
53
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави е човек на ББ,да не се прави,че милее за народа
52
2
 
12
 
! Отговори
Ортопед преди 6 години
А тези патерици от какво са направени? А ГЕРБ?
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може и да греша, но тракиец наследник на българи от Беломорска Тракия е способен на постъпка като тази на Васил Михайлов! Тези от Одринско по се гъзурчат около властта.Волен сутринта си призна, че е от тях. Всичките бежанци от източна Тракия са станали борци против фашизма, повечето след 9 септември и двама свидетели.Нашите от Беломорието са считани за ,,окупатори''! Защото са се върнали там през 1941-42 г. и отново тук - 1944 есента.
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божидар Димитров нали беше министър на Герб преди? За каква промяна става въпрос?! Никаква промяна няма, само си сменят местата и партиите. Волен Сидеров говореше какви ли обещания, а сега е в коалиция с Герб... Нямат наяждане с власт, позиции и пари....
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПатриотите не са се изметнали,те са контролирани,в момента са марионетки.
48
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Б.Б. имаше уникален шанс да прати БСП в небитието веднъж за винаги, но с кандидата си за президент Ц.Ц. буквално им даде нов живот.
47
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБСП НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ
46
1
 
23
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Капитан Петко пак извади байряка " Те погребаха България! Поклон пред великия Васил Михайлов!
45
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом и БСП ревнаха - на прав път си Слави! Всички баджанашки партии - ВЪН
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентска република няма да има никога. Божо нищо не може да събере, а слави никога не е могъл
43
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не казвам,че БСП са най-добри и нямат трески за дялане,но в момента по-добре е БСП да се върне на власт.Теглят се милиарди заеми,които изчезват,обира се държавата и бг бизнесмените до кокал,дори дребните бизнесмени и гражданите,парите от Европа не отиват за България,а само за партия ГЕРБ,контролират се и се следят всички неудобни хора,контролират се партии и журналисти,хората живеят в страх,преследване и геноцид.
42
1
 
16
 
! Отговори
до 45 преди 6 години
Помним как Стефан Цанев отказа награда и как по най долен начин бе нападнат точно от прехвалената стока Гербераст Димитров!
41
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Какъв народ сте вие бе? Преди 150 год. е написана песента "Стани,стани "юнак" балкански ,от сън дълбок се събуди".....ама не искал да се събуди 500 години.....Вече годините станаха 640-българският "юнак" още спи.....И все му виновни я ц.....ганите,а турците или всеки,само не той.И се хвали,че не излиза на избори.Излизат само ц.....ганите за ГЕРБ,турците за ДПС и неве жи те и с нисък интелект българи -селяни за националистите.....РАДЕВ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ПАРТИЯ И ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ ДА ИМА
40
4
 
14
 
! Отговори
супер преди 6 години
ще пратим партиите храниници в историята Да на Президентската Република
39
2
 
17
 
! Отговори
до 40 преди 6 години
Чакайте на топло в къщи на президента Радев! Той е преценил, че не е нужно да си създава бели за толкова заспал народ без достойнство.Иначе досега да ги е изгонил.Но как! Ще призове нещо и вместо на площада да има 300 000 души /в Гърция на милион/ ще отидат там Йоло Денев и още 20-30 оръфляка кой с жълт шинел, кой със скъсани фуражки и кубинки 48 номер!
38
4
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Тандемът ТрифоновДимитров е инженерен продукт предназначен за патерига на ГЕРБ. Това е сигурно. Патриотарите се провалиха, още като влязоха в Коалиция с ГЕРБ, а не отидохме към нови предсрочни избори. За ТрифоновДимитров ще гласува, обаче, доста заблуден народ и те със сигурност ще вземат повече гласове от Патриотарите и ДПС. Така, комфорта на ГЕРБ ще бъде осигурен. И Трифонов и Димитров са върли гербери. Електората име надъхан, концертно подгрян и готов под строй за урните.