Сдружението Трифонов-Димитров - следваща патерица на ГЕРБ?

Янаки Стоилов в "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 11 фев 2018 10:29 | 11 фев 2018 10:18, Анисия Иванова
258

Сдружението между Слави Трифонов и Божидар Димитров ще послужи за следваща патерица на ГЕРБ, на мястото на Патриотите. Това заяви председателят на правния съвет на БСП Янаки Стоилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"В политиката трябва да има устоичиви позиции. България деградира - у нас всичко е ТВ формат", характеризира новата партийна заявка той.

Още по темата

Относно Инстанбулската конвенция неговото мнение е, че КС вероятно ще се произнесе, че няма нарушение на Конституцията.

"Този казус няма как да бъде разрешен в КС. Идеята за социалния пол ме притеснява в конвенцията. Нито ПЕС, нито БСП имат интерес конфликът между тях да се задълбочи", обясни той и допълни, че "имаше момент, в който Нинова и Станишев взаимно се рекламираха, защото им беше удобно".

Според него партиите и от двете страни не поставят важните въпроси за корупцията, защото в някакъв момент много хора от тях ще се окажат уязвими.

"Затова не се отваря завесата докрай. Никой не пита: "Защо се монополизира българската икономика?" Ролята на БСП се свежда само да участва в дебат, дали трябва да има една, или две кабинки в Пирин, но не и да поставя болезнените теми", смята Стоилов.

Мнението му, че "страх очевидно има у всички политически партии".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
19
 
! Отговори
селянин преди 6 години
gerb умрявсички разбраха, че те са злото за Българиясамо софиянци и крадците гласуват за гербкато ги натисне идващата кризаи софиянци ще покажат червен картон на Бойко-измамника
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не можете да ги махнете! Матреала ни е такъв за хубаво или за лошо! Само да им се случи нещо в съня или картечен пистолет Скорпион ги оправя!
35
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спасението е в БСП, видя се, че друг изход просто няма. Нагледахме се достатъчно на кражби и национални предателства!
34
4
 
27
 
! Отговори
copy-paste преди 6 години
Вчера големият ВАСИЛ МИХАЙЛОВ отказа наградата ИКАР на Герберасткия Съюз на артистите. В кафевите-пеевски медии - НИЩО по темата. Смятайте до къде е стигнал пълзящия фашизъм на трите прасенца.
33
2
 
18
 
! Отговори
кольо преди 6 години
То пък щото БСП е голямата опозиция! Никой вече не ви вярва! Игрете един тъ/п театър докато населението измира или емигрира. Населението обаче само си е виновно, щото само ви гледа сеира и ви псува. Тва ако беше нормален народ ди сега да ви е избесил по площадите поне десет пъти.
32
6
 
3
 
! Отговори
до 37 преди 6 години
Да, но нали знаеш кой депутат е подсъдим за купуване на гласове! Е това е големия цинизъм!
31
4
 
20
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Президента Радев е време да прави партия да отвее Мутро-чалгарската шайка!
30
5
 
13
 
! Отговори
25 преди 6 години
И когато съм гласувал, какво? Само им легитимираш избора уж, че са се провели избори.Най много да се озорят малко повече при фалшификациите и наплива след 16 часа.Ако всички отидем да гласуваме към 17 часа ще видите интересна разтревоженост и ,,необяснима'' активност на особена порода избиратели!
29
4
 
19
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До Анонимен 30Ами герб и Цветанов заедно с областния управител на Разградска област(доскорошен депутат от ДПС) масово купуват ц.....гански гласове,ама масово.ДПС и БСП понеже се стискат и затова не могат да печелят
28
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Янаки вечната втора цигулка ... отново бърка, но явно е достатъчно умен да стои на топло в парламента вече 20 години и народа да му плаща сметките, а той само да подпръцва и раздава "умни" коментари ...
27
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът е, че няма честни избори. Едновременно и купуват гласове, и фалшифицират останалите, които са гласували против.
26
4
 
22
 
! Отговори
Циник преди 6 години
28 години гледам фарса наречен избори у нас.Една бившочервендалеста клика с различни абривиатури се е окопала във власта и няма да я сдаде. Едни и същи муцуни се подиграват с вас....по-точно гаврят се , докато се облажват с тлъсти парчета като КТБ...Техноимпорт...Техноимпекс..Виваком...и так дале...Рецепта? Няма рецепта - пътя , чантата , и за хляб!
25
1
 
17
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До 25Ами недей отива бе,*** и избирателите на националистите отиват масово,както и аптекарите на Марешки и семействата им.Вие стойте.....И затова в момента сте на този хал и Герб,националистите и Марешки ви разказват играта.Дурако,имаш едно право да гласуваш и гласувай
24
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми мене, Славиту по *** кефи от Бойку и от оня другия.
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Надежда всяка тука оставете!"
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам! Последните избори хич не ходих, за предишните не помня! Може би Възраждане и мисля, че трябва да спрем да Не гласуваме за някого когото одобряваме, но нямал шансове.и отиваме да избираме Герб, за да не дойдат комунистите или обратното.Така няма да стане!
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утря ще има ли Луковмарш?
20
4
 
27
 
! Отговори
Лъжепатреидиотите преди 6 години
Лъжепатреидиотите нямаха никога да се съберат, ако не беше за да плюскат от общата софра покрай ГЕРБ. Сега Волен горкият се мъчи да сдобри другите двама кретeни за да поотрасне детето. Ясно е, че. Клон повече не би гласувал за тях. Славчо е перфектен да обере лумпенския вот, а божо овакантеното от троицата място за гласовете на *** и профашистка сганн. Добър сценарии за Бойко.
19
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма друго спасение,освен всички да гласуват за БСП,всички.Няма друга опозиция в момента и не може да има. В момента ни управляват световни корпорации и лобита,които изсмукват България тотално,до кокал и всички неудобни се контролират,единствената възможност е БСП.Вече и доста демократи предпочитат БСП,защото няма друга алтернатива.
18
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Апогея на Слави мина! Тези дни социоложка отчете, че никога не би постигнал процента, който му предвиждаха преди година.А този ,,връх'' тогава бе около 3-4%. Но мафията знае как да го надуе ако поиска.ще отчетат 20-25 % и народа ще каже ,,Дай да пробваме да махнем тиквите!'' И ще се насади на още по голям бостан!