Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?

Лидерът на "Атака" заплаши, че ще изтегли депутатите си от групата на ОП
12 фев 2018 15:45,
274
Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров взе на мушка зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той го обвини, че е основният в ГЕРБ, който настоява за приемането на Истанбулската конвенция.

"Ако някой събори правителството, това ще бъде Цветан Цветанов, заради този подход и начин, по който се опитва да прокарва неща, които не се харесват и не се приемат от българския народ", написа Сидеров в профила си във Facebook.

Още по темата

Лидерът на "Атака" още вчера предупреди, че ако Истанбулската конвенция мине в парламента, кабинетът може да падне. Малко по-късно това мнение бе споделено и от друг от  лидерите на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов.

От изявленията им стана ясно, че третият съпредседател на патриотичната коалиция, Валери Симеонов, не подкрепя позицията им.

Днес Сидеров обвини и за това Цветан Цветанов.

"Той се опитва да влияе и на коалиционния ми партньор Валери Симеонов, с когото се чуват по няколко пъти на ден", написа лидерът на "Атака". Той обяви, че ако Симеонов или някой от депутатите му гласуват за конвенцията, ще напусне председателския пост на парламентарната група. Сидеров обяви и че при такава ситуация ще изтегли депутатите си от групата на Патриотите.

"Ние от АТАКА сме категорични - ратифицирането на Истанбулската конвенция ще заличи ценностите и традициите на православния ни народ", пише още националистът.

Той е категоричен, че Цветан Цветанов е основният двигател, който движи и налага приемането на скандалната Истанбуслка конвенция.

"Не премиерът Борисов, защото той е наясно с настроенията на хората. Цветанов е човекът, който в парламента и извън него настоява и въздейства да се придвижи Истанбулската конвенция в България, а медиите са инструментът му. Трябва да е ясно на всички българи, че той тика и налага ратифицирането и приемането й в Народното събрание", обяви още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СИМЕОНОВ ПОЛУЧАВА ПО-ГОЛЕМИ ПОРЦИИ И ЗАТОВА Е МНОГО ПОСЛУШЕН.ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ДАДАТ ОБСЛУЖВАНЕТО НА ДУПКИТЕ НА ОГРАДАТА НА ДРУГ.
25
36
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че мразиш хората с нетрадиционна сексуалност, по никакъв начин не те прави нормален хетерогенен човек, дори напротив. Нали знаете, кои са най-върлите противници на пушачите - тези които са отказали цигарите за пореден път за един месец. Та така и воленчо, прави се на мъжле, но го сърби диференциала
24
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно не ми ясно, как конвенцията ще мине, пък кабинета ще падне? С чии гласове? А може да е номер - Волен да подлъгва БСП и ДПС че ако се приеме конвенцията ще Тиквун ще падне и те да гласуват за конвенцията, а после волен да пасува срещу тиквата.
23
9
 
6
 
! Отговори
разоръжаване преди 6 години
всичката Мара втасала, до конвенция за джендърите на шорош опряха
22
17
 
1
 
! Отговори
Towa е търсен преди 6 години
конфликт и ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ; явно "насоките " са такива за ЗАЩИТНИЦИТЕ на Путин на руските избори.Дали има други от европейските страни?Ако видим и филм, подобен на оня с члена президентския кабинет.... ще се изясни ЗАЩО хибридните "игри' виреят и "КОЙ ги полива" и насърчава...Възмущавахме се от Мишо шамара, че отиде да се излага в Брюкселл в защита на БСП.Сега пък Волен в защита на Путин.Ще видим до март каква група ще се оформи./..
21
23
 
4
 
! Отговори
Кака Корни преди 6 години
Давай Волене,удари едно рамо.Ние червените другари искаме поне още един шанс на избори срещу Бойко,макар и да знаем,че хората пак ще си го изберат и ще си управлява колкото си поиска.Обичат си го от ЕВропа и това сие.Нас БСП ни обичат само от Русия и затова не можем да се вредим,мамка му.
20
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората с репродуктивни проблеми са нормални, хетеросексуални и искат да имат деца.Третополовите са психично болни хора, още Зигмунд Фройд го е доказал.
19
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владимир Владимирович тества дали диверсантите му у нас може да разклатят държавата. Според мен, теста е успешен, нали?
18
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Белоглав орел, борец за правда и демокрация, като кученце полегна в краката на глигана от Банкя. Щеше да го съди и вкарва в затвора, правеше му митинги под прозорците на МС, от една година мълчи и си получава дивидента за това мълчание. Май се е усетил, че Тройката се разпада с тази конвенция и може би търси спасителен остров. Кой ще му повярва повече, толкова хора излъга. А какво да се очаква от Цецо Цър//вула, той за власт е готов и майка си да продаде. Падат Джендърите и малко им остава
17
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига с тая конвенция бе ! - това ли е най-важното нещо в държавата ?Нинова пусна кукичката и то без стръв и всички я налапаха че даже протести и контра протести и кво ли не вече станахме за смях. Сигурно сега не живеят жени с жени и мъже с мъже ! - що не ги изпратите на каторга ? Хванем се като удавник за сламка за някоя тъпотия и после някой ни е виновен.
16
2
 
9
 
! Отговори
Гост преди 6 години
А си трайте там, разберете се, не ни занимавайте с отношенията си. Нещо направете за нас, обикновените.
15
23
 
6
 
! Отговори
Учителя преди 6 години
От Москва си задействаха дистанционно пудела...да видим дали са преценили правилно силите си...
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е ми, да го бута, няма да се разплачем за правителството, я! Тъкмо ще крадете по за кратко. ДПС чака на вратата, Тиквата без правителство няма да остане.
13
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Ми то в маалата православни няма!Там сте само берачи и събирачи!
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато в 21-и век политици започнат да се заиграват с религия, значи положението не е добре...
11
4
 
28
 
! Отговори
Сержант преди 6 години
Политическа джендернария. А това е пуделчето на герб. Послушкото, на който му затвориха устичката с пачки. Патриот. Ала бала.
10
5
 
26
 
! Отговори
промо преди 6 години
и на Сидеров му се дояде повече СУДЖУК, ще му пуснат още дажба и ще замълчии
9
7
 
8
 
! Отговори
путин е виновен преди 6 години
Лош,лош Сидеров!
8
36
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"традициите на православния ни народ" - че аз един познат нямам, който да е православен. Къде го изнамери този православен народ...
7
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е Волен Сидеров!