Цветанов за Радев: Говори политически, не като президент

С БСП кооридинирали политическа дестабилизация и избори
Обновена: 15 мар 2018 14:00 | 15 мар 2018 13:45,
204
Цветанов за Радев: Говори политически, не като президент
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов остро разкритикува държавния глава Румен Радев и го обвини, че разделя обществото, вместо да го обединява. Той заяви и че Радев говори като политически лидер на политически проект, а не като президент.

Според Цветанов разделението на обществото и "координираните действия между БСП и президента Радев са с една единствена цел - постигане на политическа дестабилизация, която да доведе до предсрочни избори".

"Румен Радев вече е човекът, който говори като политически лидер на политически проект, а не като президент. Искам да поздравя вицепрезидента Илияна Йотова, защото има голяма разлика между нейните изказвания и тези на държавния глава. Тя има съответния опит, знае как се прави голямата политика и мога да кажа, че тя превъзхожда с класи поведението на президента", настоя Цветанов.

От ГЕРБ отново искат и да се разсекрети стенограмата от срещата между българския президент и руския патриарх Кирил, за да се разсеят всички спекулации и съмнения какъв е бил разговорът.  Според управляващите няма как такава да не се водила, както твърди Румен Радев.

"Смятате ли, че протоколът на президентската институция няма да направи запис на тази среща. Ако беше благоприятна за президента, щеше да има и нарочен брифинг, на който да бъдете запознати с всички детайли за това, което са си говорили. Но когато се видя, че Радев не успя да защити националното самочувствие на българина, да изрази позиция като държавен глава, ние се чувстваме леко обидени", каза Цветанов.

Той допълни и че до ден днешен президентът не е изразил позиция за анексирането на Крим и СЕТА.

"Подкрепи СЕТА, подкрепи удължаването на санкциите, а днес тая тема е табу. За него по-важно е да отиде някъде пред военните предимно и да говори политически", обвини вторият в ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъцко и Доганя в качеството на какви ползват държавна охрана,особено първия нали правят всичко за народа и той ги обича беззаветно.
164
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкия Цвъко, само ако знае колко е мизерен и нищожен в сравнение с Радев.
163
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страх ,страх ,страх
162
1
 
6
 
! Отговори
вЕрно или е вЯрно? преди 6 години
Хора, появи се някаква партенка че Борисов е лежал 8 месеца през 1990 в пражки затвор като бандит крадящ коли.има ле някъде информация че това е било така или това са продукции на Цецо от фотолабораторията "СРС до посиняване"?
161
1
 
12
 
! Отговори
Цецо Номер 1 преди 6 години
До Анонимен Добре казано за новата длъжност на Цецо - плювач срещу президента. Тия от Герб останаха хептен без мозък
160
0
 
11
 
! Отговори
ПЕКИН преди 6 години
Цвета зад Цецо и Цецо са картината на Парламента
159
0
 
6
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До ЩирлицАА грешка!! Беленето и Южен поток сами си ги закрихме!Белене заради мариците,които бяха включение в системата на дългосрочна кражба!!А Южен поток, арабите си платиха много повече от колкото можеха да откраднат от ЮП.КОРУПЦИЯ е името! А корупцията е следствие от народ сниски чела! ха ха ха
158
1
 
3
 
! Отговори
ще му бият 11м преди 6 години
На дуспата е лъснал тRътка компирът кривата глава.бате Бойко ще изпълни 11 метров суджук в срамната пазва на бегача
157
1
 
5
 
! Отговори
от компир тиква наст преди 6 години
изсипете тоя ушаф на свинките да апнът ушета тип черна 4ерноморска мида от бела глава с 4ерни мисли натъпкана.как може да изнуди тъща си и да й свие всички апартаменти дето женицата с чез-тен труд ги е ЧЕЗ-то и законно тухличка по туххличк и камиче по камиче збирал збирала . внуци горката немогла да очува само и само апартаменти да дигне, а откъде тозибегач с мокрите келото се пркна и айдеее. а какъв МВР министър беше и плачеше за децата от Индиго в интимна в близост до г-жа Дулапова
156
0
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Американският посланик надзираваше вашия премиер,докато се провали Южен поток и АЕЦ Белене.Стоеше до ББ,за да го надзирава какво ще каже,и да не би да се отметне от правилния път.Целият ТОЗИ фарс нима не беше ПОЛИТИЧЕСКИ?Ех,другари,поне помнете какви сте ги плещили,смешни станахте.
155
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ГЕРБ са измислили нова длъжност-Главен плювач срещу президента.И за тази цел е избран най-достойният-ушев Цецо.
154
6
 
5
 
! Отговори
Бил преди 6 години
ЦЦ бил физкултурник. Сега видехме на видео кой е физкултурника и кой на-добре прави коремното. За да се управлява държавата не е важно да се мисли държавнически, важното е добрата физическа подготовка. Важно е кой най-добре прави коремното - той е най-подготвеният физкултурник.
153
13
 
2
 
! Отговори
Цветанов лъже преди 6 години
Радев не говори политически , а говори милиционерски. Казармата не прощава.
152
2
 
12
 
! Отговори
фатмак и мърда преди 6 години
Президентът е избран от народа и се отчита само пред народа. Той има най-високия рейтинг сред политиците в България, а ти не можеш да направиш даже едно коремно. Марш, три обиколки на плаца на бегом, бе, мърда.
151
1
 
18
 
! Отговори
От преди 6 години
Тая крива глава само глупости и тъпотии.
150
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не ме интересува кой БСП кой ГЕРБ ама не е ли малко лицемерно да кажеш такова нещо при положение че 2006 г Цветанов УБЕЖДАВАШЕ че просто прави гражданско СДРУЖЕНИЕ а не ПАРТИЯ заедно с фондация "Ханс Зайдел" и" Отворено общество" на Дъорд (Джордж)Шорош.София тогава се разтресе от чи/фута Софиянски и скандала му с Халите.Тихо мълком Стефчо се размени с Бойко и влезе в парламента за имунитет за да не отговаря на съдът .Бойко тогава беше НЕФОРМАЛЕН ЛИДЕР на сдружението което бързо стана партия НО ТОЙ НЕМОЖЕШЕ ДА Е Й БЪДЕ И КМЕТ И ЛИДЕР .С вашите номера по вашите глави Цецо,не се сърди на
149
0
 
9
 
! Отговори
оле преди 6 години
този *** от колко години говори правилно и нищо не е направил...***
148
2
 
32
 
! Отговори
Край преди 6 години
Цветанов не плюй по човек който е ВИСОКО над теб -всичко пада по муцуната ти.
147
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гербавите наглеци се самозабравихаами ка даговори бре продажник като тебе ли- най-злобното псе на каишка у американцитепожелавам на всички да си имат тъща с 6 апартамента
146
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
152 - как разбра че президента лъже? руснаците не пуснаха един запис, а части от отделно записи в които пускат как ни ругаят. Никъде на тези записи не е показано как Радев отговаря. ОСвен това тези записи са правени от руски журналисти, което само по себе си е нередно. Никъде не е казано че нашите стенографи са стенографирали срещата, която е САМО между президента и патрирха и на нея не би следвало да има никакви журналисти.