Цветанов за Радев: Говори политически, не като президент

С БСП кооридинирали политическа дестабилизация и избори
Обновена: 15 мар 2018 14:00 | 15 мар 2018 13:45,
204
Цветанов за Радев: Говори политически, не като президент
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов остро разкритикува държавния глава Румен Радев и го обвини, че разделя обществото, вместо да го обединява. Той заяви и че Радев говори като политически лидер на политически проект, а не като президент.

Според Цветанов разделението на обществото и "координираните действия между БСП и президента Радев са с една единствена цел - постигане на политическа дестабилизация, която да доведе до предсрочни избори".

"Румен Радев вече е човекът, който говори като политически лидер на политически проект, а не като президент. Искам да поздравя вицепрезидента Илияна Йотова, защото има голяма разлика между нейните изказвания и тези на държавния глава. Тя има съответния опит, знае как се прави голямата политика и мога да кажа, че тя превъзхожда с класи поведението на президента", настоя Цветанов.

От ГЕРБ отново искат и да се разсекрети стенограмата от срещата между българския президент и руския патриарх Кирил, за да се разсеят всички спекулации и съмнения какъв е бил разговорът.  Според управляващите няма как такава да не се водила, както твърди Румен Радев.

"Смятате ли, че протоколът на президентската институция няма да направи запис на тази среща. Ако беше благоприятна за президента, щеше да има и нарочен брифинг, на който да бъдете запознати с всички детайли за това, което са си говорили. Но когато се видя, че Радев не успя да защити националното самочувствие на българина, да изрази позиция като държавен глава, ние се чувстваме леко обидени", каза Цветанов.

Той допълни и че до ден днешен президентът не е изразил позиция за анексирането на Крим и СЕТА.

"Подкрепи СЕТА, подкрепи удължаването на санкциите, а днес тая тема е табу. За него по-важно е да отиде някъде пред военните предимно и да говори политически", обвини вторият в ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
15
 
! Отговори
gogo преди 6 години
tozi tapunger i prezidenta li pochna da atestira
124
2
 
21
 
! Отговори
Даола преди 6 години
А как говори Тръмп или Ердоган ? Ужасно е потеклото на милиционерите да вземе властта !
123
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберастите и ктърлежите им по форумите не спират да оплюват президента на Бълария, защото той е единственият, който може да им вземе кокала.А те без власт са нищо.Няма крадене.
122
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи Цвъки признава че говорейки политически самият той разделя обществото :D
121
21
 
1
 
! Отговори
кой прав кой крив преди 6 години
не казвам ,че останалите са цвете но .. тоя пък президент... аз дори на моменти забравям как се казва президента ни, вече сме толкова безлични като нация ,че няма на къде.. всички се плюят и компрометират , кой от невинен по невинен *** видиш ли другите какви са нечисти.. а то истината една : всички там са едно нещо а ние народа сме им през оная работа. Всички партии до една са един дол дренки! Писна ми да слушам как Бойко такъв и онакъв а то всички като него а то алтернативи 0
120
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов толкова си може с тоталитарната си душица
119
3
 
31
 
! Отговори
ПИЧ преди 6 години
Цветанов съден за далавериНай корумпирания български политикРадва се на фалшифициране на избори за победа.Предоставил се на американците да унищожи българския народ за жълти стотинки.За него законите за корупция не важат.Върна феодалния строй в българските общини и области.Ако властта не е негова веднага влиза прокуатурата и полицията. Опита се да си направи и частна полиция или армия както иска да се тълкува.Той не може да се сравнява с интелекта на президента Радев. Ц. Ц е ............
118
31
 
3
 
! Отговори
патриарх Кирил преди 6 години
Румен Радев дойде като президент, но май ще си отиде като гимнастик...
117
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уфффф, тоя не може на малкия пръст да стъпи на Радев ама седнал да коментира. Жалък е.
116
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама Генерала мъж, а не като тартора на комунистическата шайка ГЕРБ,увиснал като агнешки джигер на ченгел. Затова вие ченгето от ДС .Вече с девет апартамента .
115
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПИТАЩ ДЕМОКРАТЧЕН СВЯТ ? Светът на ***. дерасите ,наркоманията ,***..оф.илията ,лъжата, лицемерието ,подлостта ,корупцията . Това ти е демокрацията ?
114
0
 
4
 
! Отговори
stanishe преди 6 години
stanishe ela ,ela
113
1
 
27
 
! Отговори
Край преди 6 години
Ща лаеш бе Цв. Цв. да не би да има повече апартаменти от теб Изтребителя. Или да е сложил половината кметове в България и да ги дои с негови фирми като тебе. Ти тоя човек колко и да го плюеш все по тебе пада че е много нагоре от тебе.
112
1
 
22
 
! Отговори
Буквите са Ц и Н преди 6 години
как ли ще реагира Цецко ако Президентът направи не едно а цели шест коремни и на последното подхвърли: от високо се вижда как изнудвайки възрастна женица някой е изнудил бабката да му продаде/прехвърли цели шест апартамента без дори тя и той да са си мръднали пръста една кофа вар да пренесът, една тухла да клицнът с чуко да я наместят и без една риза на кумин да вържат. В далечината се вижда само първат и последната буква на калпазанина а имено Ц и Н
111
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мръсните милиарди, които Тиквата открадна за три мандата трябва да се поизперат.ЧЕЗ беше идеалният случай за това, обаче Тиквите не можаха да пробутат плоската си селска схема и сега отново дадоха на заден и ще се правят на жертви.
110
3
 
24
 
! Отговори
ами преди 6 години
А предишният какъв беше,родоотстъпник и жалко подобие на човек,срам и позор!
109
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората, които фалираха КТБ, стоят зад сделката с ЧЕЗАко случайно някой не знае имената им :1. Бойко Методиев Борисов2. Делян Славчев Пеевски3. Цветелина Бориславова Карагьозова4. Сотир Стефанов Цацаров
108
43
 
3
 
! Отговори
ПИТАЩ преди 6 години
ДА,ИМА РАЗЛИКА---БОРИСОВ ГО УВАЖАВА ЦЕЛИЯ НОРМАЛЕН ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ,А РАДЕВ И БСП СА В МЕЖДУНАРОДНА ИЗОЛАЦИЯ! БОРИСОВ ГОВОРИ НА ПРИМА ВИСТА,А НА РАДЕВ МУ ПИШАТ ВСИЧКО,УЧИ ГО АКО МОЖЕ НАИЗУСТ И ЗА ПО-СИГУРНО МУ ГО ДИКТУВАТ В СЛУШАЛКАТА! БОРИСОВ ИМА 11 ИЗБОРНИ ПОБЕДИ ПОДРЕД СРЕЩУ БСП,А РАДЕВ "ПОБЕДИ" С ПОМОЩА НА ДПС! ПУТИН,МЕРКЕЛ,МАКРОН,ЕРДОГАН И ВСИЧКИ ДРУГИ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ ГОВОРЯТ С БОРИСОВ,А РАДЕВ ДОРИ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е!...ТОВА СТИГА ЛИ????
107
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв президент!? Той все още набива чепик на плаца и върти коремни на лостовете! За да си президент се иска и малко още.....дето той май го няма!
106
5
 
47
 
! Отговори
Неда преди 6 години
Как е възможно подобни плиткоумни индивиди, като този на снимката, да определят живота на хората. Радев много им бърка в здравето. Бесни са и безсилни.