Цветанов за Радев: Говори политически, не като президент

С БСП кооридинирали политическа дестабилизация и избори
Обновена: 15 мар 2018 14:00 | 15 мар 2018 13:45,
204
Цветанов за Радев: Говори политически, не като президент
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов остро разкритикува държавния глава Румен Радев и го обвини, че разделя обществото, вместо да го обединява. Той заяви и че Радев говори като политически лидер на политически проект, а не като президент.

Според Цветанов разделението на обществото и "координираните действия между БСП и президента Радев са с една единствена цел - постигане на политическа дестабилизация, която да доведе до предсрочни избори".

"Румен Радев вече е човекът, който говори като политически лидер на политически проект, а не като президент. Искам да поздравя вицепрезидента Илияна Йотова, защото има голяма разлика между нейните изказвания и тези на държавния глава. Тя има съответния опит, знае как се прави голямата политика и мога да кажа, че тя превъзхожда с класи поведението на президента", настоя Цветанов.

От ГЕРБ отново искат и да се разсекрети стенограмата от срещата между българския президент и руския патриарх Кирил, за да се разсеят всички спекулации и съмнения какъв е бил разговорът.  Според управляващите няма как такава да не се водила, както твърди Румен Радев.

"Смятате ли, че протоколът на президентската институция няма да направи запис на тази среща. Ако беше благоприятна за президента, щеше да има и нарочен брифинг, на който да бъдете запознати с всички детайли за това, което са си говорили. Но когато се видя, че Радев не успя да защити националното самочувствие на българина, да изрази позиция като държавен глава, ние се чувстваме леко обидени", каза Цветанов.

Той допълни и че до ден днешен президентът не е изразил позиция за анексирането на Крим и СЕТА.

"Подкрепи СЕТА, подкрепи удължаването на санкциите, а днес тая тема е табу. За него по-важно е да отиде някъде пред военните предимно и да говори политически", обвини вторият в ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук някакъв гербер написа че президента бил в Изолация..кой го е изолирирал моля ви се? той бе приет от държавните глави на Франция, АРмения, Азербейджан, Кипър, Македония.Тук в България идваха по покана на президента Макрон и румънската п топ прукорорка...да, определено е изолиран.
144
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тук някакви *** се ядосват че президенат направил коремни набирания, а забравят когато премиера играеше за бистришките тигри, пренабиваше дузпи и се показваше по гол тумбак за кеф на жените
143
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не знам дали Президента е победил с помощтта на ДПС, но вота в Турция кърджали решително бе в полза на Цачева, а не на Радев.....там където има масово роми - например в Сливен - Цачева пак е имала предмиство.
142
23
 
2
 
! Отговори
кокошкарска работа преди 6 години
пРезидента просто лъже. Руснаците пуснаха запис и очевидно има такъв. Но пРезидента сигурно му се е осветила лентата.
141
1
 
13
 
! Отговори
един от северозапада преди 6 години
АКЪЛ МОРЕ-ГЛАВА КОФА !!
140
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NARODEEE NARODE KOI TE V TAZ ROBSKA LIULKA LIULEEE KAK MOJE 3 MANDATA DA TYRPISCH EI TOQ SYS 160 LV MINIMALNA PENSIQ I 450 LV ZAPLATA TOVA E PRESTYPLENIE 21 VEK
139
3
 
25
 
! Отговори
Тиква ръпона гъта преди 6 години
Боко гепи цялата българска енергетика и вече няма никаква нужда от бегача с раницата в която е натъпкал апартаменти.Цевтан чувства че Боко ще му тури суджука и забърка кашата с Кир4о от Москва, само и само да прехвърли клюкарите върху Президента.сега е ясно, че кривата глава умно и почтенно поведение неможе да има. Бико мрази предателите. Като Тиква, Боко мрази компирите
138
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GERB GROBOKOPACHYT NA BYLGARSKATA NACIQ TRQBVA DA BYDAT IZBTI S KAMYNI
137
0
 
30
 
! Отговори
naco преди 6 години
Другарю Цветанов,а КАК трябва да говори,след като и ТОЙ вижда това,което ВСИЧКИ ние ВИЖДАМЕ: 100 евро ПЕНСИИ,250 евро ЗАПЛАТИ,БЯСНА КОРУПЦИЯ и ЗАСПАЛО ПРАВОСЪДИЕ???? А,Вие какво ВИЖДАТЕ,другарю Цветанов????
136
1
 
21
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
Брей , много умен и прозорлив бил тоя Цветанов, бре , бре ....ууубреее
135
2
 
17
 
! Отговори
продава 6 апартамент преди 6 години
Цецко немое да врътне едно коремено защото с такава скорос се засилва че подминава лоста и се спира чааак в полата на тъща си и плачка, :бабе Бойко иска да ми грънме апартеменчетата
134
2
 
32
 
! Отговори
Цецо ще ги запре! преди 6 години
В момент най-големиа противник на Боко е кучето цокчко. Кученце с 6 колибки и много деформирана кратунка е радост за всека гербална структурка....но и Бока незаспива, суджуци люпи и ръфа, са да купи ЧеЗа и после Беленската централка- Цецко одма и шесте къщурки ще му ги натикат там дето му ръгат съджуците , в хастараЕлектрификация плюс Конфискация = ГербализъмГинка Ленин + Тиква Банкин = пандела
133
1
 
32
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Този апартаментен лъв явно се е ядосал че не може да направи коремно!Егати умрелия физкултурник!
132
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От физкултурник толкоз...
131
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз подозирам нещо друго,че се страхуват,че целия народ застана зад президента.А като какъв държи сметка на президента,това вече не е ясно.То и ГЕРБ трябва да си смени техните некомпетентни,необразовани и без елементарна култура кадри.Татяна Дончева в прав текст ви го каза - нямате компетентни кадри,дори един закон не могат да направят като професионалисти.
130
1
 
11
 
! Отговори
Мъстта на съпругата преди 6 години
в скалда за стрителни матреЯли орътъ гуорът: от къ е наш Цвикю земал да си ахперументи нацвъква, че сесед един, изтънчен господин, в костюм от габардин и без да пие хапче аспирин, не на апратемнтите а в родилен дом един помогнал на семюто керка след керка да си се родът дяцътъ дорде Цвъ омявал с думи не етични как да му префърли онез апртаменти некирпични, еееех аах, още го помним как ходеше облечен от горе до долу с черни дреи а кви светли апартаменти и как държа цвете за убитите в ИНДИГО
129
21
 
1
 
! Отговори
DEM преди 6 години
До Анонимен 131Е виждаме как другите без власт са всичко, та чак и летец си взеха за да успеят да се докопат до властта. Кажи ми, като им "вземе кокала", коя е алтернативата? БСП+ДПС+някой друг? Мерси, ама NO MERCY. Радев не е алтернатива, той е лакеят на БСП. Не харесвам и тия флоралните какво правят, но не искам БСП от моите пари да дава на пенсионерите всяка година и на трайно безработните многодетни. Между другото, точно БСП откраднаха парите за пенсии на родителите ни.
128
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цв.Цв.да се маха от властта .Нагъл пеликан .Малко ли са му 6 апартамента.Или гони рекорд да ги направи 66.
127
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изводът е: ако не говориш като гербер, значи РАЗДЕЛЯШ ОБЩЕСТВОТО.
126
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"говори като политик"?! Че като какво да говори, той е президент. Това Е политическа позиция и изисква политическо говорене. Като станеш президент да не те скопяват според Цветанов? България може да не е президентска държава, поради което и президентът няма почти никакви правомощия, но това по никакъв начин не значи, че той няма право да изразява своето мнение и да бъде активен участник в политическия живот.