Сидеров: Президентът не трябва да воюва с премиера!

"Развалянето на коалицията би означавало падане от власт"
53
Сидеров: Президентът не трябва да воюва с премиера!
Снимка: Bulfoto, архив

Каквито и междуличностни различия да имало в коалицията на Обединен патриоти, нямало да се стигне до поемането на риска да падне кабинетът.

В това увери лидерът на "Атака" Волен Сидеров заради напрежението по редица въпроси през последните дни в редиците на обединението.

Според него развалянето на управляващата коалиция би означавало падане на властта, връщане на надеждата БСП и ДПС да управляват, което пък не се харесвало на хората, така че да са във властта, а не бивало да се преекспонират отношенията вътре в ОП.

"Това управление може да завърши успешно мандата си, трябва да го направи, защото другото означава пропиляване на отговорност", каза Сидеров.

Той обясни, че още когато е била формирана коалицията ОП, е станало ясно, че трите партии имат различни позиции по отделни теми, като например анексирането на Крим, и за това имало отделна клауза в договора.

"Но по основните тези, които касаят националния интерес, сме на едно мнение", заяви той.

Лидерът на "Атака" коментира и упреците на шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов към президента Румен Радев. Цветанов смята, че няма как да не е водена стенограма по време на срещата му с руския патриарх Кирил на 4 март, както твърдят от президентството.

Сидеров също отсече, че няма стенограма.

"Не знам какво толкова търсят под вола теле с тая стенограма, имаше открита среща, но патриарх Кирил не каза нищо обидно за България", увери той.

Според него Радев, който е нов политик, се учи и се старае.

"Президентът не трябва да воюва с премира, нито с парламентарните групи особено сега, а когато се засягат отношения с други държави, трябва да имаме общи позиции", посочи националистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
ДОКАТО СМЕ " ПЛЯМПО-МЕНТО -НАРЦИСКА " РЕПУБЛИКА ЩЕ Е ТАКА !!! А ТИ СЕРОРИНОДИНЕРОВ ИГРА СРЕЩУ- "БЪЛГАРСКА ЯНА " С "ФАТАЛНИЯ СИ ГЛАС" ВЪВ ВАЖНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ МОМЕНТ /ИЛИ ИЗБОР /!!! НО ВЕЧЕ ИМАШ ДЕТЕ И СТАНА -ОБИКНОВЕННА "ПОПИВАТЕЛНА" !!!
50
0
 
8
 
! Отговори
ха-ха преди 6 години
Точно ти ли бе ще даваш съвети кой с кого не трябвало да воюва?На следващите избори отивате и вие при деформаторите!
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен нали ги черпи Валери и Бойко на сватбата как няма да му е мило за шефа .Туко виж Атака и НФСБ последват съдбата на предишните коалиционери - Реформаторския блок. С Бате Бойко който се хване го праща в гроба - буквално и преносно.
48
1
 
10
 
! Отговори
SS преди 6 години
Волен ли? - Фалирал политик - и най-вече хитрец-предател на идеите, с които всъщност успя да се набута в парламента
47
0
 
11
 
! Отговори
Булгар преди 6 години
Еми и той не трябва да воюва с кума си,ама за резил станаха
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баленчо бех ти голем фен ама ти направо се ос......а !!
45
1
 
3
 
! Отговори
Box преди 6 години
To pa edna voina...edinia gali stangite s vnucheto, drugia bara losta vmesto pilona...dip... armeiski komunusticheski ulichni artisti...
44
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точна така ...Ама "президент". Не партиен тутманик.
43
4
 
22
 
! Отговори
Naco преди 6 години
Не,другарю Сидеров,ПРЕЗИДЕНТА НЕ ВОЮВА,ТОЙ само КАЗВА ИСТИНАТА,ТОЙ казва това ,което Вие ОБЕЩАХТЕ на ИЗБИРАТЕЛИТЕ си да ОТСТОЯВАТЕ и НАПРАВИТЕ!!! Вие НЕ направихте НИЩО,а "ПРЕГЪРНАХТЕ" КОМПРОМИСИТЕ ,за да ЗАХАПЕТЕ БЛАЖНИЯТ все още КОКЪЛ!? НАРОДЪТ УЗРЯ,другарю Сидеров,смятаме ,че е ВРЕМЕ отново да СМЕНИТЕ МАСКАТА си ,и да се ПРИБЕРЕТЕ У ДОМА,другарю Сидеров!!! Да,да в КЪЩИ,разбира се!!!
42
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доволен Сидеров вече е мъдър почти колкото Доган.
41
3
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Не трябва, но когато са от различни партии винаги воюват. Махленски свади, абе грозна работа.
40
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Воленчо, Боко ви покани за да видят хората дали ще продадете принципите си за много власт, оказа се, че сте политици с принципи и не се продавате.
39
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както и премиера с президента не трябва да воюва
38
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоз калайджия, сега да му обещаят, че ще го издигнат за президент от БСП и на мига ще е развял червеното знаме.
37
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КонстатиращКолега,така и така си почнал,давай за това какво е завършил Цецо-у-у-у-у!Нещо там се моташе някакво помощно училище във Вършец!
36
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев е завършил курс в САЩ в периода 29.07.2002 - 02.06.2003.
35
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Възхищавам се на г-н Сидеров! Ходи човеко на варадеро, влачи хубави парчета, спи в петзвездни хотели в Париж, сърцето на гнилия Запад, кихат му редовно кинти, е вярно-рубли, във властта е. Като за един луд човек със средно образование е перфектно.....
34
2
 
25
 
! Отговори
ДА! преди 6 години
Г-Н СИДЕРОВ ВИЕ ОТ ИЗБОРИ ЛИ СЕ СТРАХУВАТЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ В Н.СЪБРАНИЕ АЗ МИСЛЯ ЧЕ АКО РАЗВАЛИТЕ КОАЛИЦИЯТА И СЕ ЯВИТЕ САМИ АТАКА ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА НО СИМЕОНОВ НЕ ГО ИСКА НАРОДА А КАРАКАЧАНОВ МАЛКО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО-НЕЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ МНОГО БЪЛГАРИ ХАРЕСВАТ ПРЕЗИДЕНТА И АКО СТЕ СРЕЩУ НЕГО ЩЕ ЗАГУБИТЕ И ВАШИ ХОРА ГО ХАРЕСВАТ НЕСЛУШАЙТЕ ЦВЕТАНОВ ТОЙ ПРИ ОРЕШАРСКИ ГОВОРЕШЕ ПРОТИВ ВАС ТОЛКОВА МНОГО И Б.Б. СЪЩО - МИСЛЕТЕ МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ........
33
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще паднеш от власт ТИ! При Борисов ВИНАГИ ще има желаещи за коалиция, просто ще ви смени, както досегашните. Тъй че, споко, Волене!
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КонстатиращПосмали м/го, Резидента е завършил 10 месечен курс по лидерство в САЩ.