А... вий... вий сте идиоти! Путин разпали червените страсти у нас

Таско Ерменков от БСП пише, Десислава Атанасова от ГЕРБ му отвръща
389
А... вий... вий сте идиоти! Путин разпали червените страсти у нас
Снимка: Reuters

Изборите в Русия и категоричната победа на Владимир Путин  разгорещиха страстите и сред нашия политически елит.

Още по темата

Депутатът от БСП Таско Ерменков нарече "идиоти" ЕС и държавите от Западна Европа.

"Днес Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФГР, Франция, ЕС, в края на крайщата – чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не, Крим каза своята тежка дума, а Вие, както беше казал Христо Ботев "а... вий... вий сте идиоти!", написа той в профила си в социалната мрежа Facebook.

Това пък провокира гневна реакция сред управляващите.

Десислава Атанасова от ГЕРБ контраатакува: "Душевните граници на Таско нямат граница! БСП ще се разграничи ли? Или смята, че обръщението: "Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС - Вий, вий сте идиоти" е подходящ израз на народен представител в държава член на ЕС, от партиен член на ПЕС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Ботев кога ще го забранят най-после? Не може всеки омерзен да го цитира!Друго си е да знаем какъв бисер е снесло десито, тежката артилерия.
286
4
 
12
 
! Отговори
за Крим преди 6 години
Крим е руски, завинаги, окончателно и безвъзвратно!Който иска да върне Крим на неофашистите в Киев(бандеровци и десен сектор), да се запише доброволец в армията на алкохолика Потрошенко............може да вземете и Роската Плевнелиев да води БГ-доброволци-русофоби!!!
285
5
 
12
 
! Отговори
за Косово преди 6 години
Точно с казусът Косово се отвори кутията на Пандора и започна прекрояването на границите.Етническо прочистване са правили както сърбите, така и албанците.АОК (Армията за освобождение на Косово) изведнъж от терористи станаха борци за свобода.Знем ги тия англо-саксонки номера!!
284
10
 
5
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
289 Не можеш да наричаш цял един народ мафия . Косоварите имаха права по време на социализма и Тито които бяха нарушени по времето на Милошевич . Последният си въобрази че може да прави в края на 20 век етническо прочистване както в началото на 20 век , но не мина номерът. Казусът Косово няма нищо общо с казусът Крим защото в Крим в рамките на Украйна не е имало етническо прочистване и нарушавне на човешките права . Днес там вече има в рамките на Русия
283
1
 
13
 
! Отговори
сара преди 6 години
Като почнат сега да се правят на ощипани моми, да правят реверанси към чичо Дък, да се възмущават...........вопли до небесата.....страхотно попадение на Ерменков.
282
1
 
9
 
! Отговори
за Косово преди 6 години
ООН защо допусна албанската мафия да си има държава-Косово???По-скоро - Косово е частично призната държава-дори няколко държави от ЕС не са признали Косово!!!
281
3
 
5
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
1. Хартата на ООН2. Заключителния Акт от Хелзинки 1977 подписан и от СССР3. Декларацията от Алма Ата 1991с която на практика плюс Беловежкото споразумение се раздели СССР4. Меморандума от Будапеща 1994 с който Украйна се отказа от ЯДРЕНОТО оръжие в замяна на сигурност включително гарантирана и от Русия . Ами ако имаше днес такова оръжие5 Договорът за ПРИЯТЕЛСТВО 1997 между РФ и Украйна с който се уреждат и ГРАНИЧНИТЕ СПОРОВЕ
280
3
 
10
 
! Отговори
Зоро преди 6 години
Народа на Русия иска Путин. Народа на Крим иска и Русия и Путин. САЩ и ЕС не го харесват това, но САЩ и ЕС не са Русия, едните са на другият край на планетата и управляват другите които са на този край на планетата.
279
4
 
2
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
Защо триете оригинала на Резолюция 68/262 на Организацията на Обединените Нации Там пише черно на бяло кои международни договори са прескочени Ако искате мога да ви ги изброя
278
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми верно са *** и то в най-лошият възможен смисъл.
277
9
 
12
 
! Отговори
за Крим преди 6 години
Крим не е анексиран.Крим принадлежи на Русия по ред исторически, културни и геополитически причини!!Референдумът само узакони един исторически факт!Кое не разбрахте, евроатлантици???Бавно загрявате, това вече го знаем!!!
276
6
 
17
 
! Отговори
За Европа, против ЕС преди 6 години
Русия е демократична държава, защото се ръководи от народа на Русия. ЕС е територия, подконтролна на САЩ, и затова не е демократична.
275
6
 
13
 
! Отговори
Гостът преди 6 години
Да прав е Таско ! Референдум за ес стига вече ! Това бил нашия цивилизационен избор , айде бе ! Защо тогава не направиха референдум да видим какъв е избора ! Долу *** ! Стига вече !Съсипаха ни ! И нас и държавата !
274
9
 
5
 
! Отговори
Бесепар преди 6 години
Taско не е съветцки ***. . Той е 80-%ов ***. от класификацията на Нашата Партия.
273
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** русофилскиРазликата е че държава Украйна не е имало, тя е създадена от СССР който от своя страна бе създаден от еврейската комунистическа машина с цел убиване на царска Русия и християните там. Територията Украйна заедно с Киев и Крим са били Руска територия. Ако си чел история на България там се казваше че наши опълченци, писатели и др. будни умове са ходили в Одеса -Русия през турско време а не Украйна. Затова сега история няма в клас. България я е имало преди и след туркото иго.
272
2
 
8
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
Армения, Беларус, Боливия, Венецуела, Зимбабве, Куба, Никарагуа, Русия, Северна Корея, Сирия и Судан гласуват против резолюцията. 58 държави се въздържат, а 24 не присъстват на гласуването.Резолюцията е предложена от Германия, Канада, Коста Рика, Литва и Украйна. [1] Приемането на резолюцията е предшествано от неуспешните опити на Съвета за сигурност на ООН, който свиква седем сесии за обсъждане на Кримската криза, всичките блокирани посредством руско вето.
271
1
 
5
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
Резолюция 68/262 на Общото събрание на ООН е приета на 27 март 2014 на 64-тата сесия на Общото събрание на ООН в отговор на анексирането на Крим от Русия и е озаглавена Териториалната цялост на Украйна (Territorial integrity of Ukraine). Резолюцията с незадължителен характер, която е подкрепена от 100 държави членки на ООН, утвърждава задължението на Общото събрание към териториалния интегритет на Украйна в международно признатите ѝ граници и подчертава невалидността на Кримския референдум
270
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГДР е анексирана незаконно от Федералната Република...............без референдум, без решение на ООН.
269
2
 
7
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
16. В Германия не снимат хората, докато гласуват.17. В Германия не правят софри за гласуващите, за да им направят добро впечатление.18. В Германия хората гласуват, за да изберат от няколко равнопоставени опции.19. В Германия няма желание за анексиране на съседни територии.20. В Германия вотът на хората има значение.21. В Германия хората си знаят правата. И си ги търсят.
268
4
 
5
 
! Отговори
патриот преди 6 години
До АнонименПолезен *** , казваш че Крим е даден незаконно на Укрйна ?! Кое е незаконното след като има международно подписани договори между Русия и Украйна ?! Вън от България ! Такива като тебе където ги чуя да хвалят Русия , там на място им чупя главите !