Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!

Бившият външен министър поиска бази на НАТО на Черноморието
20 мар 2018 11:15,
312
Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!
Снимка: архив "Булфото"

С Русия трябва да се разговаря изключително вежливо, но въоръжен до зъби. Това смята бившият ни външен министър Солмон Паси.

Според него при общуването с Москва трябва да се изхожда от една максима: "Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост". Затова според дипломата Запада трябва да се въоръжи.

Още по темата

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море", каза Паси пред Нова тв. Той е категоричен, че на Черноморието трябва да има база на НАТО.

Бившият външен министър коментира и отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал в Лондон. Той отхвърли версията, че някой е импровизирал опита за убийство, за да накисне Кремъл.

"Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп? Защо на някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов?", попита Паси.

Той говори и за отношенията на ЕС и Русия и попита защо Москва не е опитала да използва посредничеството на България както Турция го направи.

"Ако Русия имаше същото добро желание за преговори с ЕС, можеше да се обърне към нас, в частност към президента Румен Радев и да каже, че иска ние да бъдем посредник при преговорите", каза Паси и обясни, че санкциите срещу Москва са опит за преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНямаме проблем с Русия защото се дупим на руснаците ! Ако започнем да си търсим правата ще си имаме доста проблеми каквито има Украйна !
209
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам го един от евреите бизнесмени, милионер а не си направил зъбите. Като такси са му. Сигурно от много ум е това. Стига превъзнасяне.
208
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАТО бомбардира свободата на словото в Сърбия. Срината е телевизията и телевизионни кули, една от кулите е отремонтирана от 30 младежи. Днес не е жив нито един от тях. Защо използваха обеднен уран, чиито светлинни импулси и радиоактивно лъчение доведоха на балканите до бум на раковите болести, кога ще платят за замърсената ни природа. А че Русия никога няма да посмеят да нападнат и само си лаят е ясно. Затова е без значение дали сме в НАТО или не. Пълен блъф е всичко. Залудо се пеняват сорослаци
207
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 207:Сигурно си мисли, че радиацията не засяга евреиСъщото го кажи на Путин, защото и той има еврейско потекло !.......или вас русофилите не ви засяга руския Новичок !
206
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не българите нямаме никакви проблеми с Русия. Западняците и техните слуги, ако щете правете ***-ами и воювайте, само не ни замесвайте в грабителското си начинание, обречено на провал. Ние православните сме пас.
205
2
 
6
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Умните евреи ги мачкам на шах като пюре. И това за умните евреи е измислица. Ако са толкова умни няма да живеят по камъняците в Израел и да се пречкат на арабите. По-умният отстъпва. Те са си упорити поради ината и невежеството. Единствените, които в ложата на Васил Левски вееха национално знаме нва мач бяха пак израелци, по време на мача с Черно море, но понеже са умни паднаха с 2-0 а Кривия им го мушна от центъра, докато вратаря се гъзеше. Винаги ги бием на футбол нищо че не сме умни.
204
19
 
6
 
! Отговори
браво на Паси преди 6 години
В Европа трябва да има повече бази на НАТО в противен случай сибирските диваци ще ни разкажат техните правила на играта !
203
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 199:Прав си !Но това само доказва, защо се казва, че евреите са умни !А, като се знае, че повече от половината от световните научни открития са дело на евреи или на хора от еврейски произход, кръгът се затваря.За сравнение: - Погледни нашите олигарси - сладострастници, консуматори, ексхибиционисти !!!
202
2
 
13
 
! Отговори
Спасение преди 6 години
Защо да не дадем пари, за да спасим Земята и природата? Защо да инвестираме в НАТО срещу Русия? Какво ще спечелим от конфорнтация с Русия? А НАТО какво ще спечели от конфронтация с Русия? Повишен риск от апокалипсис. И на кому е нужно това повишено напрежение? Защо Паси налива бензин в огъня? Сигурно си милси, че радиацията не засяга евреи.
201
0
 
5
 
! Отговори
Иде война преди 6 години
Иде война. И много радиация.
200
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да сме въпръжени , като точно от НАТО ни накараха да унищожим оръжията си, те щели да ни пазят??Тая гадина антибългарска май се подиграва с нас???
199
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Монка, ти защо стоиш в Бъргария? От патриотизъм, от обич? Едва ли! *** си с мир и с цялата си многобройна челяд! Явно, това не е твоята Родина, въпреки всичко, което получи от нея! Да отгледаш гарвани!
198
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя ревлю с трабанта се прави на много интересен!!
197
6
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
Защо тези стихотворения не се споменаваха дори в продължение на 50 години ????????????????.Защо не се учат в училище????????????????????????????Ако тези стихотворения на Вазов се учеха в училище,сега в България нямаше да има русофили!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-ДА ама НЕ.Сакън да не обидим руснаците.Раболепие, раболепие, раболепие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
196
1
 
12
 
! Отговори
Паси преди 6 години
Паси като истински евреин за пари би изкарал и баща си по-черен от дявола, а майка си би нарекъл ***. Забравиха ли евреите, кой ги спаси да не станат всички на саппун. Не са забравили, но парите са си пари и ги дават, само когато черниш Русия. Да не стане така, че евреите пак да се молят на Русия. Защото съм сигурен, че Русия тоя път след толкова оплюване, никого няма да спасява.
195
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя подлец, слагач и долна личност, който закопа Бългаария, затвори незаконно реактори в Козлодуй и по времето, когято беше във властта въртеше незаконни далавери с еврейски бизнесмени, сега пък се засилил да ни дава съвети...С какво ще сме въоръжени до зъби?!?Може би с базите на НАТО, на чийто началници тоя лиже з-ка или със суджуци?И в двата случая ще си търсим белята и ще я намерим.Колкото присъствието на НАТО и САЩ са полезни за Сирия, толкова ще са полезни и за нас.
194
1
 
3
 
! Отговори
До 159 преди 6 години
Ъъъ имаш веднага минус....светър се владее от тези които държат парите...евреите не случайно са мразени....не обикновенните евреи а специалните
193
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соломон Паси ни вкара в НАТО незаконно, без референдум, без дори анализ на мнението на българите!Затова членството на България в НАТО е НЕЗАКОННО!!!
192
3
 
18
 
! Отговори
k преди 6 години
ЕВРЕИНО ГНУСЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!за нас Русия е най-верен приятел и ние не се бойм от Русия !ние се боим от гнусните Американци и от 6000-ния им окупационнен корпус,който нашия изстрадал народ хрантути и им плаща заплатите 1000 *** да го изтриеш 1000 *** схте го напиша гад еврейска !!!!!!!!!!!!!!!!!!
191
5
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
До Иван ВазовЕдна любовОт Добруджа гърмеж топовенпристигна мамо, като зовза плач,ох,тъй е той тъжовен!-Мъртвец един заравят нов.-Ах,кой ще бъде там заровен!-Една любов.ноември 1916г. Иван ВазовТака се прощава Вазов със своята младежка любов към Русия.Руснаците са бити по бойните полета от Генерал Колев и прогонени от святата българска земя.Иван Вазов пише и др .стихотворение през същата година- "НА РУСКИТЕ ВОЙНИ"- ПРОЧЕТИ ГО.