Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!

Бившият външен министър поиска бази на НАТО на Черноморието
20 мар 2018 11:15,
312
Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!
Снимка: архив "Булфото"

С Русия трябва да се разговаря изключително вежливо, но въоръжен до зъби. Това смята бившият ни външен министър Солмон Паси.

Според него при общуването с Москва трябва да се изхожда от една максима: "Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост". Затова според дипломата Запада трябва да се въоръжи.

Още по темата

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море", каза Паси пред Нова тв. Той е категоричен, че на Черноморието трябва да има база на НАТО.

Бившият външен министър коментира и отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал в Лондон. Той отхвърли версията, че някой е импровизирал опита за убийство, за да накисне Кремъл.

"Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп? Защо на някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов?", попита Паси.

Той говори и за отношенията на ЕС и Русия и попита защо Москва не е опитала да използва посредничеството на България както Турция го направи.

"Ако Русия имаше същото добро желание за преговори с ЕС, можеше да се обърне към нас, в частност към президента Румен Радев и да каже, че иска ние да бъдем посредник при преговорите", каза Паси и обясни, че санкциите срещу Москва са опит за преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самите руснаци викат РАША = ПАРАША. А руснакът е смел,и не го е страх да говори истината.Между другото колко от вас тук,знаят какво е ,,паРаша'' на руски език ?
249
2
 
7
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До РашкоЕрдоган ще ти пусне останалите 4 милона. Невероятна стъгмистика имаш и игнорираш 2017 много страно. Все да се съпричасти с Белгия, Франция, Испания, Италия май надвишават 10 000 като има и изнасилвания от *** на ЗАПАДА ти като теб без вазелин са те минали. ***! Смешен си за всички тука ти се издаваш колко промит човек може да има!!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХА пратно чакане на КАЗАНА!
248
14
 
4
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
До HELLХаха, колко са 2 милиона души, населението на София. Те ли ще разклатят стабилността на цяла Европа. Въпроса с тероризма също се преекспонира силно. От началото на века в следствие на терористични атаки в Европа са загинали по-малко от 1000 човека, да приемем обаче, че са 10 000. Само през 2016 в русия са извършени над 12000 предумишлени убийства на руснаци от други руснаци. От къде наистина идва опасността? Издишаш пич.Дано направят повечко бази на НАТО у нас!
247
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря на Днес за възможността да потроля джендъра паси. Благодаря им и за възможността да потроля ГЕРБавите ***. Бойко феминисткака винаги ми е доставят удоволствие с тростотата на присъстието си.
246
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз имам контрасъвет за Паси- събирай си клуба на атлантическата гей дружинка и си отивайте в САЩ (или в Тел Авив)
245
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евреина пак е получиш милостиня от американските фондации. В него няма нищо българско освен паспорта му.
244
2
 
9
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До РашкоТи и цивилзация в Запада. ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАНикои не вярва като в ЗАПАДА се събраха 2 милона миграни половината терористи. *** АЙДЕ ИЗКРИВИ ФАКТИТЕ НА ИСТИНАТА! НЕ МОЖЕШ ДА ТИ ЗАСЕДНЕ ИСТИНАТА НА ГЪРЛОТО КЪДЕТО И ЕГОТО!
243
1
 
14
 
! Отговори
Аз съм преди 6 години
Кой си ти и кой ти иска мнението!
242
10
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
До HELLТоя разпад го чакам от трети клас, когато дружинния ръководител (другарю Стефанов, вие ли сте?) ни нахъсваше срещу цивилизования свят със същите доводи като твоите. Ние обаче не чувахме почти нищо, защото се захласвахме по западните му дънки и маратонки, които бяха нещо хипер екзотично по онова време. Както и да е, въпреки пропагандата му, така и не построихме социализЪма а междувременно СССР се разпадна и руснаците тотално се пропиха.Наздраве и приятно чакане НАТО и ЕС да се разпаднат.
241
2
 
7
 
! Отговори
HELL преди 6 години
Айде всички друго ще говорите поли-зулковци като видите как ще се разпадне Алианса и САЩ с техните лъжи то е предсказано ама после ви заличава западно промитите зомбита виждаме ви като национални предатели, който предадехто територията, ценностите и историята си! ТОЧКА КАЗАНА ВИ ЧАКА!
240
3
 
19
 
! Отговори
БОКО ТИКВОКО преди 6 години
АБЕ МРЪСЕН ЕВРЕИН,КАТО ЗНАЕШ ,ЧЕ ВСИЧКИ ТЕ МРАЗИМ,ЗАЩО РАЗЛАЙВАШ КУЧЕТАТА
239
19
 
4
 
! Отговори
Паси преди 6 години
Така е с Русия трбва добър тон,но в същото време отстояване на националните ни интереси,защото исторически е доказано,че руснаците си гледат интереса и не им пука за нас! Нападали са ни неколкократно,но при Добр уджа ядоха здрав пердах! За русофилите е ясно,че искат да сме им република,но няма да ги огрее!
238
18
 
8
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
България е в ЕС и НАТО и се ползва с подкрепата на цивилизования свят. Край с "братска" русия и подмолните им игри у нас. Лайте си колкото искате, така или иначе не ви остава нищо друго. Заплашвайте, мечтайте и се наливайте с домашен спирт до припадък. Вашето мнение е тотално незначително. Да живее свободния, либерален свят!
237
4
 
15
 
! Отговори
Смях преди 6 години
Ха-ха ново 20.Ние не можем дори да обиколим Русия,а ни се говори,че трябва да може да се бием с нея.Меко казаното от Паси е несериозно.Паси се изказва неподготвен.Трябва да си припомним какво се случи преди около 50г.Една малка държава наречена Китай влезе в Русия и не само,че никой не излезе от там.Обаче ние сме СИЛА и ще успеем.Резил,пълен резил.
236
4
 
12
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
До Анонимен 238Кипър не е и никога не е била член на НАТО. Много слаб опит другарю. По-добре продължавайте да лансирате другата лъжа - колко сме близки и задължени на русия.
235
7
 
6
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До IraМай си дрогина. Явно живееш в Ванкувар Канада. Промита и зомбирана история си ти и бита карта. Да няма ИРА и не забрай, че Хамерика почва атака и последния момент предупреждава ООН и са пред свършен факт. Пример Сирия! Същото САЩ направиха в Япония с двете ядрени бомби не казаха на света. КОЙ Е ТЕРОРИСТА И ДАЛИ ЧАКАМЕ АЛИАНЦА ДА НИ ЗАЩИТИ?????!!!!! САЩ ПРОИЗВОЛ, А ДРУГИТЕ НЕ СЪГЛАСУВАНО С ООН, защото централата е в ХАМЕРИКА!!!!
234
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От пръдлетата си, недей да скромничиш.
233
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въоръжени до зъби ха-ха-хаНие един самолет не можем да купим...А НАТО ще ни защити толкова, колкото защити членката си Кипър срещу турската агресия.
232
6
 
4
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
До Анонимен 236Май, ама не съм. А ти да не си дете на някое от кoпeлeтата на Сталин?
231
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рашко, ти май си правнук на Рачко Пръдлето?