БСП стяга редиците, готви визия за развитие на България

Чака делегация от ПЕС през април, после свиква национално съвещание
146
БСП стяга редиците, готви визия за развитие на България
Снимка: Булфото, архив

През май БСП ще представи визия за България на национално съвещание. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в доклада си за актуалната политическа обстановка и задачите пред БСП по време на Пленума на левицата, съобщи "Фокус“.

Заседанието на Националния съвет на БСП се провежда в зала „Александър Лилов“ и е закрито за медиите.

Дневният му ред включва доклад на лидера на БСП Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка.

Стана ясно, че БСП ще представи визия за България на голямо национално съвещание, в което ще участват общинските и областните председатели на партията, кметове, общински съветници, депутати и членовете на Националния съвет на левицата.

Датата ще определи Изпълнителното бюро на партията, като се очаква тя да е през май.

В края на април предстои посещение на делегация на ПЕС в София, с която ще бъдат обсъдени леви политики.

В началото на април е предвидено посещение на лидера на БСП Корнелия Нинова в Черна гора и Албания, където тя ще се срещне с лидерите на партии от политическото семейство.

За 16 май, в София, е насрочена среща на премиерите, комисарите и председателите на леви партии от Европа.

Продължават и изнесените заседания на Изпълнителното бюро на БСП в страната, като следващото ще в Пазарджик на 27 март. Там ще бъдат обсъдени местни проблеми и политики и организационни въпроси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
15
 
13
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Идва края на ГЕРБ
88
1
 
5
 
! Отговори
ДПС преди 6 години
До БСП-ГЕРБ-БСППардон! - и ДПС...
87
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОЛИГАРСКИ - СОЦИАЛИСТИНаправо се прекръстете на БОП - Българска олигархическа партия. Или направо Български олигарси - популисти.
86
4
 
7
 
! Отговори
стара история преди 6 години
До Тиневнарода - русофилиофицерството -германофилицаря - българофил
85
2
 
4
 
! Отговори
БСП-ГЕРБ-БСП преди 6 години
До ОбективенНе радост ами смях!
84
4
 
10
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Докато БСП не публикува списъка с раздадените куфарчета на " верните " другари, все повече ще губи доверието на хората.И, БСП да заеме ясна позиция: ЗА или ПРОТИВ съюз с Русия е! / Крайно време е да излезе от тази РАЗКРАЧЕНА поза / Защото за разлика от мошениците-интересчии / ГЕРБ, БСП, ДПС и тайфата от озъбени пс*ета / окупирали властта 28 години вече, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е за Русия.
83
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чърчил - комунистът е като крокодил - като си отвори устата не можеш да кажеш дали се усмихва или се кани да те изядеКомунизмът е сън - рано или късно се връщаш в реалносттаСоциалистите считат за порок печалбата, а аз - загубата
82
1
 
5
 
! Отговори
ДЕРБИТО преди 6 години
До ОбективенОт Герб на БСП и обратно - вечното дерби!
81
6
 
9
 
! Отговори
Чърчил преди 6 години
който на 25 години не е бил социалист - няма сърце. Който след 25 години остане социалист - няма ум.
80
15
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
БСП се завръща, ще изрита ГЕРБ за радост на всички българи
79
4
 
14
 
! Отговори
Чърчил преди 6 години
социалистите имат прекрасни идеи когато са в опозиция, забравят всичко което са говорили, като дойдата на власт....Чърчилсоциалистите са много добри в това да харчат парите на други хора и да правят бедните още по-бедни.
78
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
80 % от електората на БСП са старци в различен стадий на дименция. Нищо против, защото и нас ни чака след време същото, но защо да им давам точно на тези старчета да чертаят пътя на България.
77
2
 
14
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Мислите, че плюете комунизма, но съм твърдо убеден, че плюете онези нагаждачи, които станаха партизани на 10.Септември.1044г.! Плюете онези чиито деца и внуци станаха правоимащи, а след 1989 изведнъж се самоопределиха като репресирани и станаха бизнесмени. Разбира се с ограбените пари на държавата.Защото, честните и скромни хора, убедени в комунистическата идея, бяха стъпкани и изтикани.Голяма част от вас помнят: преди-убеден комунист, сега убеден демократ.Такива ни управляват и сега!
76
7
 
6
 
! Отговори
до Нагли преди 6 години
Трябва да си нагъл до безкрай да наречеш стотици хиляди българи нагли.
75
5
 
13
 
! Отговори
Нагли преди 6 години
БСП бързат да идват на власт за да отменят изучаването на престъпленията им в училищата.Скриването на миналото им от младите е единствения шанс за тази партия да остане жива и да пренесе престъпния си нрав през времето.Името си смениха, но нрава не - власт на всяка цена, с всякакви манипулации и лъжи.А ако Червената армия е зад тях и с терор-ох,котьоо,кой каквото е натрупал става на "народа",т.е. на управляващите червени.Говедари да управляват държава-1944 показа,че може,но задължително с крах.
74
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама за какво безплатно соц.здравеопаване ми говорят някои?Убийствена мизерия и изостаналост! Архаично единствено хапче за диабет и 2-3 хапчета за кръвно,от които безплатно и скоро, но безплатно заминаваш в долния свят.Сега има 100 пъти повече,по-ефективни и пак безплатни лекарства.Работил съм това и преди и след демокрацията.А докторските почивки бяха в изгнили, миризливи дървени бунгала, без баня(на МНЗ),сега и пари да ми дават не влизам.Някой нагло лъже,че било хубаво.Тотална мизерия!
73
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече сме им я яли визията бай дъ уей между другото.
72
3
 
8
 
! Отговори
Трън преди 6 години
От развита *** визия за развитие е трудна работа. Виж гладни свинчета може да очакваме
71
3
 
14
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Много бих се радвал в Бг да има силна и констуктивна опозиция... но, уви!!!!БСП???Първо:- БСП трябва да се реформира кардинално, особено ръководството й.Второ:- най-сетне да определи идеологическата си насоченоста) капитализъм с твърда ориентация на пазарна икономикаб) социал-демокрация - смесена - пазарна икономика със силна социална държавна политика.Щото в момента партията е като в баснята - хибрид между "рак-риба-и птица!
70
6
 
13
 
! Отговори
Мръстни червени преди 6 години
Срам ме е, че подобна партия изобщо е съществувала в България! Още повече ме е срам, че подобна партия продължава да съществува. А тях не ги е срам, горди са с престъпното минало на партията си и се надяват да забравим престъленията им. Голяма грешка беше, че престъпленията на Комунизма не се учеха достатъчно в училище. Тогава тази партия нямаше и да си помисли да припари до властта. А те ни забавиха прехода с 10 год. спрямо Централна Европа.