Време разделно за сините: Ще има ли сблъсък СДС и ДСБ?

Какъв курс ще поеме СДС – предстои да разберем
26 мар 2018 21:48,
20


Няма сблъсък между либерали и консерватори в истинското дясно. ДСБ и СДС - доказали са, че мястото им е в автентичната десница. Ако двете партии нямат общи теми, които да ги поставят заедно на следващите избори, вероятно ще има два полюса. Това стана ясно от думите на заместник-председателя на СДС Румен Христов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че все още не е решено какъв курс ще поеме СДС и това не може да го реши нито председателят Божидар Лукарски, нито самият той. На 17 април ще бъде получен доклад за водене на преговори с определени партии, като предварително изключени са БСП и ДПС.

Още по темата

Гостът в предаването "Денят ON AIR" потвърди желанието на регионалните структури Лукарски да подаде оставка. Остават още 3 срещи на СДС във Варна, София и Плевен. По думите му преобладаващата част от Националния съвет на СДС има категоричност за сътрудничество с ДСБ.

"СДС е в опозиция. Враг номер едно винаги е бил БСП", настоя Румен Христов и добави, че една от критиките към Лукарски е, че от ГЕРБ не получават критика, когато има повод да бъдат критикувани.

Зам.-председателят на СДС призна, че не очаква големи решения от срещата във между лидерите на ЕС и турския президент във Варна, но отбеляза, че е добре да бъдеш в добри отношения със съседа си.

Няма нищо лошо в организацията на тази среща, подчерта той и допълни, че въпросите между България и Турция се изясняват на двустранни срещи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До +++И преди, и след 10 ноември, комунистите са тези, които крадяха. Крадат и днес!
14
1
 
3
 
! Отговори
+++ преди 6 години
За тези доживотен затвор трябва. Вижте ги само - враг номер едно била БСП, а не примерно мизерията! В първите години след 1989-та беше ясно защо нарочват БСП за враг - за да прикрият грабежа, който СДС вършеха, но сега защо?
13
1
 
2
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Тия още ли са живи бе?
12
0
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 6 години
Така си кажи, че предпочиташ настоящите пред бившите. Пък се правиш и на негодуващ.
11
3
 
5
 
! Отговори
бае ви Герги преди 6 години
Тия още ли са живи, пак ли са мераклии да рушат България, не че Боко не я руши де? Цалата *** *** трябва да се осъди за тотално предателство, те са по-долни и от Горбачов.
10
3
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Посинелите овреме комунисти ще се сблъскат?Дерзайте другари,само кажете къде ще бъде въпросният сблъсък.
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата синя *** трябваше да бъдат осъдени като национални предатели и убийци и разстреляни на площадите. Публично. Откраднатите им имоти трябваше да бъдат иззети в полза на държавата. тези от тях, които избягаха навън или пратиха децата си там, трябваше да бъдат избити на място. Вече е късно.
8
10
 
11
 
! Отговори
V преди 6 години
Бедата е там, че повечето седесари днес са извън СДС и ДСБ, защото се отвратиха от подмяната на дясното и от разрушителната роля на Ив.К. спрямо коалицията.Но си останаха седесари по дух!
7
3
 
10
 
! Отговори
алчни смешковци преди 6 години
Закривай
6
6
 
9
 
! Отговори
отказах се от СДС преди 6 години
Толкова надежди в СДС. А те излязоха големи злета. Тия ли демократи вкараха отпечатъците в болниците и караха нашите възрастни хора да се чувстват унижени като престъпници? Закривай.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да одат да се сблъскват на Централните тия зомбита
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте им нещо да приватизират за 1 лев. Некадърни са за бизнес и политика.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Либерал или консерва? И едните, и другите са маскари!"
2
2
 
15
 
! Отговори
хххххххххх преди 6 години
10-те човека от СДС слабо ме интересуват.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия стари номенклатурни каскети още ли не са в затвора или ги държат за да не се появи някоя истински демократична партия и да омаскарят докрай демокрацията, така че никой да не помисля за нея .