ГЕРБ обяви: Зетьо, шуро, "баджанакизъм" в Мездра

Партията на Борисов с данни за партийни и роднински назначения
Обновена: 5 апр 2018 12:51 | 5 апр 2018 12:50,
118
ГЕРБ обяви: Зетьо, шуро, "баджанакизъм" в Мездра
Снимка: Dnes.bg

ГЕРБ продължи с критиките си към червени кметове с втори ден обвинения към управлението на община Мездра. От партията на Бойко Борисов обвиниха кмета Генади Събков в партийни и роднински назначения.

Вчера от ГЕРБ нападнаха Събков, че е изплатил 1,4 млн. лв. за изграждане на спортна зала в града, която вече четири години не се строи.

Още по темата

Събков отвърна, че е прекратил договора за строежа, но днес управляващите прочетоха писмо от фирмата изпълнител, от което не стана категорично ясно дали това е така.

На фона на това ГЕРБ изнесе нови факти срещу Събков.  

"Няма такава община в България! Триумф на зетьо, шуро, баджанакизма, червеният октопод, който души община Мездра", каза бившият депутат Антон Тодоров.    

Той изчете дълъг списък с партийни и семейни назначения в общината по време на две години управление на Събков.  

В дирекция "Местни приходи" е назначена например Пепа Христова, снаха на шефката на БСП - жени и общински съветник на социалистите Наталия Христова. В дирекция "Хуманитарни дейности" според списъка на ГЕРБ работи майката на председателя на младежкото движение на БСП-Мездра Веселин Петров, Ива Петрова. В дирекция "Общинска собственост" пък бил назначен Цветослав Петков, син на бившия общинар Анета Петкова. Самата Петкова пък била назначена за директор на центъра за личностна подкрепа в Мездра.  

В дирекция "Екология" пък работела Галина Иванова, която е съпруга на местния бизнесмен Мирослав Иванов, подкрепил Събков на изборите.  

В "Счетоводство" била внучката на известен в миналато БСП кмет на Мездра Гено Цеков, Ваня Сиракова.  

Списъкът на ГЕРБ прадължава с назначения в отдел "Връзки с обществеността", строителни техници в общината, секретар на кмета, редактор на общинския вестник, служител в училище и десетки други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я по-добре си посипете главата с пепел,че ако започна да изреждам вашите шуробаджанашки назначения и обществени поръчки за съученици и кумици,братовчеди,майки,бащи и тъщи, място няма да ми стигне.Като се има пред вид,че 80% от общините са на ГЕРБ и там най-много се дават обществени поръчки,трябва голямо дебелоочие за да търсиш клечката в чуждото око,а не гредата в своето.
62
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напразно се пънете-за която и партия да говорите-говорите за едно и също нещо !
61
8
 
25
 
! Отговори
погр ебален агент преди 6 години
Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че катастрофално загуби президентските избори. И Цецо, като истински български политик, злобее и си отмъщава.
60
4
 
27
 
! Отговори
чекист преди 6 години
Тук, нещо не схванах. Не видях настоящ кмет, зам кмет, председател на Общински съвет да е назначил роднина. Тоест няма свързани лица по закона за конфликт на интереси. Работела като директор в приходната дирекция майката на лекар, който е и председател на младежкото движение на БСП. Работел в дирекция на кметството и синът на бивш общински съвет, а като секретарка дъщерята на бивш кмет. Пък директор на болницата станал председател на общинския съвет, което е изборна позиция. Къде са проблемите
59
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антошка е платена кокошка.Забрави шайко и се рови в дребни *** да кълве,милия...
58
1
 
6
 
! Отговори
А сега де преди 6 години
То навсякъде е тъй при нас ,едни БСП ,други като депутата от ГЕРб там в С зАГОРА ЛИ БЕ ИЛИ Хасково ,трети ДПС в Кърджали и тъй натататък -абу юбава работа ама българска .
57
5
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Естествено Мездра е проблемът. Не са убийствата из цялата страна, затворници, които просто си тръгват от кауша, не е Гинка, която ще източи ЧЕЗ, не е *** на съветски ***, не е дрийм тимът на Делян Добрев, не липсата на свобода на словото от казионните вестници на Пеевски, няма грижа и с откраднатите пари покрай АЕЦ Белене, разграбването на КТБ, скандални изменения в закони, заради хрумванията на Еднокнижник. Не. червената шуро-баджанащина в малко провинциално градче е бичът божи.
56
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синът на селски убиец раздава присъди срещу заплата в ГЕРБ! Аааантон! Недоосъденият Цветанов - също! А ние плащаме решенията на съда в Страсбург!
55
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките сте еднакви бе... герб, бсп, дпс...
54
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антончо има за задача да открие всички от БСП които работят, а те трябва да обяснят защо го правят. Понеже ГЕРБ роднини нямат, особено в Хасково!
53
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако някой не е разбрал - няма бивши комунисти. Всички са един дол дренккии - и гербавите, и червените и сините - всички се облагодетелстват по всевъзможни начини.И ако някой въобще храни илюзии - няма опозиция, няма лидерство - всички крадат като за последно!!!Честните, съвестните и трудолюбиви хора - работят. А както знаем - с работа не се забогатява.Всичко що е мързеливо, нагло, алчно - си търси съответната позиция.
52
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смятам че герб = бсп
51
14
 
7
 
! Отговори
Трън преди 6 години
БСП трябва да се трият. Отвсякъде. Хляб за тях само с купони ...
50
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвета не е важен..... всичко в бг, във всяка държ. сфера е така !!!!! Конфликт на интереси ???? хахаха .... демокрация бг вариант.....
49
3
 
17
 
! Отговори
Хайде да сеОбзаложим преди 6 години
дали някоя институция ще успее да надмине БАН по отношение на изграждането на уж-професионални структури, основавани на принципа зетьо-снахо-шуро-баджанакизъм?Принципът "приемственост в семейството" БАН-аджиите отдаван са го разработили - дядо му професор, и той професор; дядото професор, внукът главен асистент; чичото професор, племенникът доцент; съпругът член-***., жена му професорКА. За метресите и жиголата пък да не подхващаме темата. Системата на шуро-баджанакизма е по-трудно проследима.
48
3
 
27
 
! Отговори
грубиян преди 6 години
Един депутат, дори и от ГЕРБ, не може да се държи като махленска клюкарка. Затова Цецо Ухотото върна острието Тодоров на свободна практика, за да клевети на воля всеки, който не е под топлото крило на ОПГ ГЕРБ.
47
14
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ми то там си е северозападналата част с причини все пак. То червеният октопод като се разпростре и гледай к'во става.
46
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом има злоупотреби, дайте го на съд. Да, ама не. И гербаджийските кметове са същата боза. Целта е да се махне червения и да се сложи гербавия. И той ще прави същото но си е техен, ще обслужва техните интереси. Ламтене за власт и за пари, народа кучета го яли. Кога ли същите тези кучета ще изядат и политиците.
45
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха-ха, ми то като в Хасково и стотиците други села и градове, в които управляват ГЕРБ-ерски кметове! Ако ще и 100 дни да говорите за Мездра, не можете да заличите ефекта от Гинка ЧЕЗната и широко отворените врати на Централния затвор!
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в брегово има червен октопод, за съжаление не може да се изкорени от 25години един и същи кмет нищо не прави за населението ние просто тлееме не живеме нормално😣