Нинова с упрек към ГЕРБ: Водят атака срещу президента!

Те не приемат, че загубиха една институция, смята лидерът на БСП
22 апр 2018 15:00, Красимир Ангелов
137
Нинова с упрек към ГЕРБ: Водят атака срещу президента!
Снимка: БТА

ГЕРБ водят координирана атака срещу президента Радев и БСП, заяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова в предаването "Неделя 150" на БНР. Повод за думите й станаха скандалите след проведения Консултативен съвет за националната сигурност (КСНС) тази седмица.

"Изненадах се след края на КСНС, защото вътре и дума не е ставало за излизане на България от ЕС и НАТО. Нито един от текстовете не навежда на такава мисъл и изведнъж отвън се говори това. Целта на това е страх от авторитета на президента Радев. Второ – неприемане, че те загубиха една институция. Те не могат да проумеят, че могат да имат институция, която не им е послушна", смята Нинова.

Според нея в момента се провежда атака срещу президента Радев и БСП за сваляне на авторитета на президента. "Координирана, защото мисля, че това се прави от г-н Цветан Цветанов в ролята му на уж лошото ченге, г-н Борисов – уж добрия. Вътре на КСНС Борисов и Цветанов атакуваха в синхрон г-н Радев. Единият за тъмнината и светлината, прозрачността и кражбата в държавата – Бойко Борисов, а другият за превъоръжаването на Армията и затова какъв самолет да бъде купен. Стратегия за сваляне на авторитета на Румен Радев виждам зад това", аргументира се Нинова.

По повод призива на президента държавата да се управлява на светло, за да не гоним инвеститори и български граждани в чужбина, тя посочи, че промяна може да има, но тя трябва да започне с прозрачност, информираност, "да се знае всичко, да е на светло и да продължи със следващи крачки – онези, които грешат, крадат, да носят отговорност".

Лидерът на БСП коментира и обвиненията в популизъм по повод призивът й за намаляване на депутатските заплати и почивни дни на народните избраници. Нинова цитира нейно изказване от месец юли 2017 година, когато е избрана за вицепрезидент на Социалистически интернационал: "Това съм го казала преди една година, на върха на срещата, където са лидери от цял свят. "Ако искаме да променяме света, трябва да започнем от себе си. Пропастта между политическия елит в Европа, и в България, се увеличава. Смятам, че всяка привилегия на политиците е стъпка към политическото ни самоубийство в ситуацията, в която се развива Европа, а и България", посочи лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
6
 
9
 
! Отговори
Obo San преди 6 години
И Боко и Цъфтан Ушев ,и Рошко са си чисти комунисти !
81
9
 
18
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 6 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
80
8
 
15
 
! Отговори
Jon преди 6 години
Няма по лошо от политическата ***. *** май забрави как приватизираше като беше в СДСто.
79
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама оно и Боко е комунист дълбоко в душата си
78
9
 
11
 
! Отговори
Jon преди 6 години
*** като е русофил и комунист кой му е виновен.
77
10
 
13
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
76
11
 
18
 
! Отговори
X преди 6 години
До 79 Така,момченце,нещо ти куца математиката!!! Решетников и Нинова мен не са ме срещали,но добре че беше Радев иначе на избори само циг,ании щяха да ходят под строй с платени гласове за Цецка! Гласувахме за Радев ,защото той е личност!!! А другите,както е казал Алеко,са всички маскари!!! Всичко ,ще е излязло от Герб не е читаво! Суджуци,крустници,кумове,мутри,едри земевладелци,кметове и т.н. ...Да изброявам ли още???
75
13
 
18
 
! Отговори
Решетников преди 6 години
Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
74
7
 
20
 
! Отговори
Дано преди 6 години
Дано никога не се родят майки, каквито са раждали извратеняци като Цвинокио и Барбутко!
73
7
 
11
 
! Отговори
annybody преди 6 години
Оставете "Рафаел" намира, ако вие бяхте родени в подобно семейство с тежко конюнктурно лапане, щяхте ли да сте виновни за това?Радев е президент заради ироничната представа и полит-инженеринга на ББ за кукления театър на на БКП-то, а драматичната хактриса Крушевица нещо се взе на сериозно и въобще не й се вярва, че в мига, когато възседне коня, Брюксел ще й спре внасяните отпреди нея парици.Споко, възпявайте я - и след нейната попара белким оцелеем!
72
10
 
27
 
! Отговори
Се 1 ме нема преди 6 години
Цв Цв е най-жалкия ши.б.ан ***, който е раждала нацията ни след Гошо тарабата и правешкия овчар!
71
8
 
19
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 6 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Явор Дачков
70
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо герберските *** смятат, че Нинова няма нищо общо с Радев. Всички, които сме гласували за Радев, независимо дали сме от БСП или не, имаме нещо общо. Подкрепата му от 60% показва, че го харесват много повече хора от гласувалите за него. А интригите на Цветанов няма да постигнат нищо.Това ли не ви дава да спите спокойно, господа герберасти?
69
13
 
20
 
! Отговори
КОЛОБЪР преди 6 години
Каквато и да е Нинова,казва истината! Само че остава един висящ въпрос - Господарите на Бойко и Цветан толкова ли са слепи,че не виждат тъ.потията която вършат тези двамата? Не им ли е ясно,че вместо да извадят очите на Радев,те му изписаха веждите? Радев е истински и достоен българин,каквито отдавна не е имало в управлението на България! Румене, колобрите на България са с теб!!!
68
16
 
13
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
На Нинова й дай само да плюе и храчи,да сее раздори и да плячкосва,да лансира угодни ней хора ... :))) Щом се е така загрижила за "куклата под капака си", е,значи нещо са й засегнати интересите! Тя ще ни говори за осветяване и прозрачност - все стари и изтър кани от *** преди нея лафове-тя на нищо ново не се научила,а пуска само "стари плочи". Да имаме вид на грамофони,че да ни навива ?! А президенто-как само се перчи и позира горделиво - с това се изчерпва-за друго не става човечеца!
67
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След поражението на концерта герберастките *** са вдигнати на бойна нога и са налазили форума. Хахахаха
66
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На атаката на БСП и компариня,към управляващите,трябва да се отвръща само с атака.
65
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До маши на РусияДа не искаш да кажеш,че бмб и цвъ народът ги е избрал,а не са поставени на някоя закуска в американското?Айде холан,моляти се.Докато ни ги поставят,така ще е .Цв беше казал,че им добра и лоша новина.Добрата е ,че са спечелили изборите,а лошата-че много малко са гласували за тях.Нинова е същия кютук и разклонение.
64
2
 
15
 
! Отговори
скору преди 6 години
С нетърпение чакам да се сринете до дъното и тогавада видя как вярвате на партии всякакви и "партийци"
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами какво да правят горките освен интриги и конфронтации. Не могат да осигурят друго на народа, поне интриги и зрелища могат. Докато ни занимават с глупости продължаваме да сме най-бедни, най-болни.В другите държави строят енергиини потоци, централи, стягат си армиите, а нашите управници са в непрекъснато състояние на истерия и хвърляне на помия.Така се държат във властта.