Голи танцьори на младежки форум за ЕС: Шамар за България!

За Нинова това е пълна излагация, гарнирана с алкохол
103
Голи танцьори на младежки форум за ЕС: Шамар за България!
Снивка: Булфото, архив

Тежък шамар за България и за държавата ни и то от младите европейци. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира провелия се през миналата седмица форум в НДК организиран от Министерството на младежта и спорта в рамките на европредседателството ни.

Част от младежите участници в конференцията обаче останаха крайно недоволни от различни организационни недоразумения, като например от безплатния алкохол и танцьорките в бара на партито след конференцията.

"Това с алкохола и полуголите жени – да, ужасно е, но по-важно е това, което казва президентът на Европейския младежки форум, че това, което се е случило в София, цитирам: "разруши работата поколенията преди нас, унищожи труда на няколко генерации младежи и показа пълно пренебрежение към младите хора изобщо", каза Нинова пред bTV.

Още по темата

Според нея "изобщо не се е говорило за политики за млади хора, не е имало нито един млад човек в панелите, в които е водена дискусията, явили са се официалните държавни лица да им държат речи и са ги карали по това време да стават и да пляскат".

"Няма политика за младите хора, има тотално разочарование. Срещу това – алкохол и полуголи жени. Това е такава излагация за България, такова петно и срам и то пред младите хора на Европа", настоя тя.

Нинова изтъкна, че БСП е предлагала алтернативи и политики за младите.

За случая с кметицата на "Младост" Десислава Иванчева червената шефка коментира, че има два изхода – или да има осъдителна присъда срещу нея в български съд, или да има осъдителна присъда срещу България в Страсбург – "поредната за нарушаването на правата на човека".

"Доказателствата не мога да коментирам, защото не ги познавам. По начина обаче, по който беше направено, мисля, че се минаха граници", каза Нинова.

Дано държавата да се бори с корупцията и това да не е PR, каза още тя.

За предложението на БСП за намаляване на депутатските заплати и отпуски, заради което партията бе обвинена в популизъм, Нинова попита въпрос на популизъм ли е, или на законност да се спазват законите равно за всички в България, предвид, че Кодексът на труда казва кой колко ще почива, а депутатите си приемат отделен закон.

По данни на КНСБ 4 млн. българи работят под средната заплата, 400 хил. са на минимална заплата, а 400 души в държавата са на три средни заплати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
28
 
47
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 6 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
62
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМедиите и ДС го избират бе, не разбра ли??Още не им е готов следващият "патриотичен" проект!
61
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 62Ами тогава защо го избирате за трети път?
60
36
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Корнелия - моралист?Да бе помним,най-много комунисти са в ГЕРБ,а един техен водач е пращал мръсни СМС-си на малолетна,но стана министър-председател.
59
22
 
22
 
! Отговори
Брокер с опит преди 6 години
Kонференция по СИКАДЖ.., пардон, по ГЕРБАДЖИЙСКИ....
58
18
 
37
 
! Отговори
ОТВРАТИТЕЛНИ! преди 6 години
ПОСТОЯННО хвърляте капки смола в кацата с меда: Нинова, Свиленски( днес- готов за премиер.. подканя Борисов да подаде оставка..), чудите се КАКВИ конфликти да създавате, да ПОДСТРЕКАВАТЕ към такива... Тревожите се, че Борисов не подава оставка и ВЪПРЕКИ вашите пРОКЛЕТИИ още е жив.Е как да ви уважава човек??Как ВЕДНЪЖ не ПОХВАЛИХТЕ големите усилия на Борисов и Правителство?Та Свиленски в невъзпитанието си го "праща' подигравателно "в чужбина.. "Има УСПЕХИ Борисов и ги признават,а ВИЕ,Свиленски?
57
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както би казал Тато - таз година полу-голи, догодина голи.
56
27
 
25
 
! Отговори
Aman преди 6 години
Като Нинова ви е толкова крива за Техноимплекс, защо никой от вас будни граждани, не ходи да протестира срещу Костов, който продаде държавата за жълти стотинки? Много знаете да тапате по клавиатурите иначе, тролчета.
55
22
 
31
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
В държавата на Борисов, ти какво искаш бе Нинова? Литературно четене ли???
54
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова, върни първо Техноимпекс на държавата, после говори!
53
17
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова е водила голо хоро в едно видинско кметство!!
52
23
 
31
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
За капак било препоръчано на делегатите да станат на крака когато Борисов изнесе речта и започнат аплодисментите! Държавата на тиквите.
51
1
 
6
 
! Отговори
Къде ни са преди 6 години
Народните Водачи-с Тези ще си закъснея за погребението! Ама и ние сме един народец..
50
27
 
47
 
! Отговори
Корнелия - моралист? преди 6 години
Ау, и това доживяхме - Корнелия да чете морал!!! А помните ли по бригадите, по времето на соца, как комсомолските секретари сваляха нагло и безобразно ученичките. Имаше и опити за изнасилвания. Живи сме и още помним! Не желая комунистите да ни четат морал. Някои от тези секретари сега сигурно са на високи длъжности. На времето правеха оргии, на които се лееше алкохол от Кореком. Те го носеха, както и плочи със "упадъчна западна музика". Не искам Корнелия да продължава да се подиграва с хората!!!
49
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 50на БСП разчитаме да спрат геноцида в България.те тия са умрела работа бе, до следващите избори ще са в орландовци
48
31
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички партии в България са смачкани от ГЕРБ диктатурата,на БСП разчитаме да спрат геноцида в България.
47
15
 
35
 
! Отговори
ист преди 6 години
Някой жени като остареят стават големи моралистки. Забравят колко палави са били на младини. Нинова, на тебе говоря.
46
12
 
17
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Ами що сте забравили да покажете нашата БГ гордост БРЕ ?!! Нашата Сузанита- да им трясне един полугол кючек и после да се похвалим че още от малки (14 -15 г) младежта в БГ е модерна и танцуваща ! Ами че ние сме номер ЕДНО в Европа по най най най - отвратителните неща случили се в един народ и едно общество ! МДА ! Другарки и Другари ( Псевдодемократи викали преди 28 г да живее КОмунизма ( Ц Цачева) )) ХМ!!
45
5
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Едно време имаше морал и фестивала "Ален мак", другари!
44
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знам, че на позитанците им се е искало голи мъже ама...