Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи

Шоуменът направил парвоначален подбор, но още щял да отсява
Обновена: 27 апр 2018 17:18 | 27 апр 2018 17:15,
133
Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи
Снимка: Facebook, архив

Слави Трифонов обяви с писмо до медиите, че вече е направил първоначален подбор на кандидати за бъдещото му формирование, с което ще цели промяна на политическата система в България.

"Проведох лични, индивидуални срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот. Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н.", пише той.

Още по темата

По думите му, сред тези българи, с които се среща, има хора, които могат да бъдат "далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт", твърди шоуменът.

Избраниците му са на различни възрасти и с различни професии. От 20- до 70-годишни, бизнесмени, адвокати, военни, икономисти, IT специалисти, лекари...

"Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива. атова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги - доктор Иван Нинов (декан на университета "Стенден” в Доха, Катар), професор Атанас Раденски (преподавател в университета Чапман, Южна Калифорния) и доктор Йордан Бъчваров (микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина), ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система", заключава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек без деца и собствено семейство, с презрително отношение към жените и със са.дистични наклонности в се.кса не може да бъде нормален политик в обединена Европа. Никой няма да го уважава, дори и ние да го вкараме в Парламента.
57
6
 
4
 
! Отговори
osmiat.org преди 5 години
Слави Трифонов работи за МЕН.
56
3
 
27
 
! Отговори
Тези, които искат да преди 5 години
гласуват за лицето Слави, прочетоха ли, че иска да СМЕНЯ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА и ЗНАЯТ ли с КАКВА СИСТЕМА ще я сменят???!!???
55
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО СЛАВИ СЕ ЗАКЪЛНЕ В ГРОБА НА МАЙКА СИ И БАЩА СИ , ЧЕ ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА БУДА ГЛАСА МИ ОТИВА ПРИ НЕГО!!! :D
54
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
пази боже ,сляпо да прогледа ха дано ,ама надали.поредното шоу.хубаво е че все пак си вярва
53
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛАВИ ДАДЕ СТИПЕНДИЯ НА МОМЧЕТО ОТ МОЛА ВЪРНАЛО ЧАНТАТА С ПАРИТЕ НАМЕРЕНА ОТ НЕГО!НИЩО ЧУДНО ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО!
52
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом тези кандидат-управници разчитат на чалгаджията Слави, за да ги изберат, значи не са чак толкова умни.
51
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се сетя как отсяваше и преди...Отсява, отсява и накрая отся Мегленчето Кунева, после отся Радан Кънев.Все едни такива ОТКЪДЕ ГИ ИЗМИСЛЯ НЕ ЗНАМ.
50
4
 
33
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
А бе гледам го тоя селски шмекер как все налита на опозицията , а то какво било!Дългото магаре си правело сметката да вмъква свои хора в Парламента!Няма как да стане , един път да ги избира Слави и втори път народа !Защо ли?Защото Слави е тотално паднал в очите на хората!Един грубиян , циничен , лицемерен , доста неподготвен за работа в ползу рода!Да ме извинява но да си гледа печелбарството от чалга концерти и шоу - там му е силата!
49
3
 
14
 
! Отговори
Georgi преди 5 години
Първо правя лятно парче с Криско, после ви оправям държавата и накрая пускам албум СлаитУ 4евър 😂😂😂
48
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЩом 9 години ни управлява приближен до мутренските групировки и съдружник с Пашата,какъвто и да дойде друг няма да изненада.-----------------------------Ми учиндолския какъв е ? Свиреше и пееше на ушенце и на Мултигруп и на ВИС и на СИК. Слуга на мутрите беше дългия, сега щял да спасява България
47
24
 
54
 
! Отговори
Левски преди 5 години
Като гледам каква музика правите и си представям как ще промените България. Г-н Трифонов, вие сам затворихте всички врати пред себе си. България няма нужда от хора като вас!
46
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия на снимката са като на събрание на мафията :D Облечени в черно с бръснати глави :D
45
12
 
49
 
! Отговори
сара преди 5 години
Слави вече не е това, което беше. Дано има кой приятелски да го посъветва да се оттегли и да си гледа живота. За друго не става вече за голямо съжаление. Много е важно човек да знае кога да спре.
44
14
 
16
 
! Отговори
Тъпи преди 5 години
По добре нови хора в политиката . Предишнитшеи Днешните са дошли от село и какво се получи ,те са сред най-богатите и подкупни селяни .
43
12
 
43
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Кой е тоя Слави, та ще отсява? Кого ще отсява? Какъв е той?
42
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До виц за СлавчоЩом 9 години ни управлява приближен до мутренските групировки и съдружник с Пашата,какъвто и да дойде друг няма да изненада.Не че имам някакви илюзии относно морала на Славчо,ама пък може да изкара някоя добра управленска програма и професионалисти.А не военен да е начело на МВР.
41
18
 
12
 
! Отговори
Референдума-отсвирен преди 5 години
Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.
40
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз левия, май е опънал смъркалото и се е поуспокоил .
39
16
 
34
 
! Отговори
виц за Славчо преди 5 години
Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят гражданско движение ? А Вие как мислите ?