Ханс ван Баален: Борисов да отстрани от властта Сидеров!

Причината: Позицията на националиста, че Крим е част от Русия
101
Ханс ван Баален: Борисов да отстрани от властта Сидеров!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов носи отговорност за изказванията на коалиционните си партньори, смята президентът на АЛДЕ Ханс ван Баален.

Още по темата

Той призова министър-председателя да отстрани "Атака" от управлението заради позицията на лидера на партията Волен Сидеров, който неколкократно е посочвал, че признава Крим за част от Руската федерация.

"Всички искаме добри отношения с Русия, но и знаем, че Крим е анексиран незаконно", коментира Ханс ван Баален, който е в България за участие в заседание на Съвета на Алианса на либералите и демократите в Европа под домакинството на ДПС.

Лидерът на движението Мустафа Карадайъ пък призова не само ГЕРБ, но и ЕНП да вземе отношение към позицията на малкия коалиционен партньор в управлението.

Според него е видно, че патриотите отклоняват страната от евроатлантическия ѝ път, който пък ДПС последователно подкрепя от години.

"ГЕРБ трябва да обясни на нас, на ЕС и НАТО какво е бъдещето на България", призова той.

Карадайъ настоя, че коалиционният партньор на ГЕРБ руши имиджа на страната и поставя под въпрос евроатлантическата ѝ ориентация, което прави управлението вредно.

Ханс ван Баален пък ни подкрепи за членството в Шенген, защото сме покрили нужните изисквания. Освен това той отбеляза, че вече е време и да имаме пътна карта за присъединяване към еврозоната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
25
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Че Волен трябва да е извън властта е ясно,а въпросните АЛДЕ трябва да се забранят ,защото либерализма докара Европа до сбирщина на *** от третия свят ;) !!!
52
27
 
3
 
! Отговори
федеросовски преди 5 години
кога ще го махнат този ненормалник да не ни излага пред света
51
3
 
31
 
! Отговори
Б преди 5 години
ХАНСЧЕ,ВИДЯХМЕ ВИ ЗАПАДА КАК ПРАВИТЕ ВОЙВИ,КАТО ИЗМИСЛИТЕ НЯКАКЪВ ПРЕДЛОГ ДА ЗАРОБИТЕ ДАДЕНА,КЪДЕ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА,ЕДНО ФИЛМЧЕ И ПОЧВАТЕ ДА ПУСКАТЕ РАКЕТИ БЕЗ РЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ,ТОВА И Е ЕВРОПЕЙСКАТА ПОЛИТИКА,ТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА,КОЛОНИАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ,РЕЩАВАТЕ ЧЕ ТЕЗИ БЕДНИ И НЕЩАСТНИ И ПОНЕЖЕ ИМАТ ПЕТРОЛ ДАЙТЕ ДА ГИ СМАЧКАМЕ,ТАКА НИ СМАЧКАХТЕ И КАТО ДЪРЖАВА ДА ВИ СЛУГУВАМЕ ДНЕС И ДА КУПУВАМЕ ОТРОВНИТЕ ВИ ХРАНИ,НЕ СЕ МЕСЕТЕ В НАШИТЕ РАБОТИ,ГЛЕДАЙТЕ В КАНЧЕТО СИ,НИЕ ЩЕ СЕ ОПРАВ
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До azОфициално не,но неофициално никой няма нищо против.
49
4
 
40
 
! Отговори
Антисоциалист преди 5 години
Господа, наглост! Чужденец се намесва в управлението на държавата ни! Г-н Сидеров е водач на българска партия, има мнение, привърженици и свои основания. Мога да търпя него, а не наглия чужденец.Подкрепял ни г-н ван Баален за присъединяване към еврозоната и Шенген?! То е вредно и повечето българи не го щат - корумпираната ЕС-империя причини световна финансова криза, порути икономиките на Исландия,Гърция, Испания и др. страни, организира нашествие на убийци и диваци в Европа.
48
5
 
27
 
! Отговори
А преди 5 години
КАКЪВ Е ТОЗИ ХАНС,ОТ ТАКИВА БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ТРЕТА ОТ ТЕРИТОРИЯТА СИ,ОМРЪЗНА МИ ОТ ХОРА ОТ ЕС ДЕТО РАЗБИРАТ ОТ ВСИККО,КАКТО НАВРЕМЕТО ВСЕ НИ ДАВАХА АКЪЛ,500 ГОДИНИ ТУРЦИТЕ НИ ДАВАХА АКЪЛ,100 ГОДИНИ ЗАПАДА НИ РЯЗА И НИ НАПРАВИ НА ТРИ,МАЛКО СЕ ОПРАВИХМЕ ПРИ БАЙ ТОШО И СЕГА ПАК ПОЧВАТ,ТИЯ ХОРА НЯМАТ ЛИ ДЪРЖАВА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕЯ,ДА НИ ОСТАВЯТ,КАКВОТО ИСКАММЕ ТОВА ЩЕ ПРАВИМ,ИЗТОК,ЗАПАД,АМЕРИКА,ОТ КОГОТО ИАМАМЕ СМЕТКА,СТИГА СТЕ НИ ЗАРОБВАЛИ И ДА НИ КАЗВАТЕ КАКВО ДА ПРАВИМ.ВИДЯХМЕ ВИ КАК НИ УНИЩОЖИХ
47
3
 
13
 
! Отговори
*** преди 5 години
***
46
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За пореден път Ханс греда в чуждото вместо да погледне в собствената си *** Холандия. Този беше казал България никога няма да бъде в ЕС. Този да не обърна палачинката.
45
14
 
4
 
! Отговори
az преди 5 години
До 49Крим не е признат от нито една държава официално. Като пишеш първо чети.
44
4
 
20
 
! Отговори
Петър Янчев преди 5 години
И кого да вземе за партньор.Не знаещият Български Карадая . Я *** в Европа псевдо лесбо и си духай супата.
43
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bqlata Zlatka otdavna e lubimec na Chervenata sgan v Bulgariq
42
7
 
39
 
! Отговори
Я........ преди 5 години
ХОРАТА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО !!! КОЙ СИ ТИ???? НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА ЛИ СЕ ОПИТВАШ ДА НАЛАГАШ ????? Я........
41
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 46Референдум говори ли ти нещо?
40
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова САЩ не крадат. Те изпращат войски, за да демократизират държавите и да сложат правителства, които само те одобряват.По възможност държави с повече природни ресурси /например нефт/Или правят нежни революции, за да не се трепят сами. И после ловят риба в мътното.Демократи, сър.
39
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То цял свят призна Крим само тоя *** още го напъва някакво освобождение.То вярно,че от много пушене на силна трева се затъпява яко ама чак пък толкова.Даже в Германия показваха филми за просперитетът на Крим след референдумът какъв супер мост строят там и какво ли още не. И какъв е планът ?Обявяваме война на Русия - руснаците ни застрелват а плъшокът се скрива в Канада или Швейцария от където си търси нови балъци да му вярват на глупостите.То вярно,че от много трева се затъпява..
38
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ние ЗНАЕМ ,че Македония , беломорска Тракия , северна Добруджа , западните покрайнини са български ... Що не кажеш нещо по тоя въпрос ?
37
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов и министрите си вече ли съгласува с Брюксел и САЩ?Или никога не е спирал?
36
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 36Ханс, Крим е руски. Издълбай си го на ... челото...Абе той може да е руски, ама е откраднат. Ако ти бръкна в джоба и със сила ти взема портфейла - той ще е "мой" вече, ама е откраднат! А за крадени вещи има НК!Така ли е ?
35
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров , а кога ще свалим Альошата от поста?
34
4
 
24
 
! Отговори
Adam преди 5 години
Кой е тоя дибил бре:)))