Протест пред МО: Чужди армии храним, а небето ни кой пази!?

ПП "Възраждане" иска оставката на Красимир Каракачанов
31 май 2018 12:30, Екип на Bulgaria On Air
118

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Пред военното министерство се събраха поддръжници на ПП "Възраждане" с недоволство по повод водените преговори за възможността да се изпълняват бойни емисии от Турция.

"Нашата армия не гарантира суверенитета на страната, за нас това е престъпление към републиката. Управляващите носят персонална отговорност за това. Вие сте единствената телевизия, която реагира на случая, останалите медии не обръщат внимание", заяви пред Bulgaria ON AIR лидера на движението Костадин Костадинов.

Той припомни, че след реакция на ПП "Възраждане", през 2015 година се подписва спогодба, с която България плаща на Италия за военновъздушна охрана.

"България не храни собствената си армия, а чужди армии. Искаме оставка на министър Каракачанов, както и на правителството, то тика страната към национална катастрофа", гневи се Костадинов.

"Нашата армия трябва да има възможност да отрази масивен въздушен удар, а ние не можем дори два изтребителя да вдигнем във въздуха", допълва протестиращ активист от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
18
 
! Отговори
Предложение преди 5 години
Ако Турция ще ни пази небето, предлагам вместо 22 септември да честваме 2 февруари, като официален презник.
16
1
 
9
 
! Отговори
Граг преди 5 години
До vargПак си спрял хапчетата ,стига ве човек...
15
3
 
8
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 6 Бойко вече забрани войната , но Путин не слуша. Произвежда бомби на конвейр.И то най миролюбивите.
14
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се пазим :1) От вътрешните врагове,който действат координираноотвън .Най-ефективните действияса екзекуции на публични места .Но също са възможни и другимерки : например конфискацияна цялото недвижимо имуществои след това го пускат с еднаторбичка по пътя .2) и т. н.
13
2
 
17
 
! Отговори
Дядо преди 5 години
Тая баба много палава теореми създала от личен опит....:)
12
3
 
23
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Нашата армия не гарантира суверенитета на страната, за нас това е престъпление към републиката...."- ами ние нямаме суверенитет, защото сме член *** ес и нато. В ес суверенитет имат Англия и Германия, а в нато сащ.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият прононсиран враг е радикалният ислям. Но той няма самолети. Затова следва да се наблеггне на първата от двете зони за опазване, по думите на баба му на някой си. Там следва армията да е много добре подготвена за опазване! В Германия доста си изпатиха...
10
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да протестират да отиват с бастунките да се записват в армията, че има недокомплект и липса на модерна техника c лозунги и плакати към Кубa и Венецуела.
9
3
 
21
 
! Отговори
Ко? Не! преди 5 години
Какъв масиран въздушен удар бре?! Кому е необходимо?! Просто някой трябва да навлезе с 10 камиона оръжие, да започне да го раздава на оскотелия от бедност народ и после просто на изчака няколко дена.
8
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек като види протестиращите и глупостите изписани по плакатите им, веднага му става, че това е поредния евтин цирк за простовати наивници. Коя пък е тази чужда армия която храним в момента? Кога пък турски самолети са охранявале нашето въздушно пространство?
7
15
 
16
 
! Отговори
По-добре преди 5 години
Турски самолети да пазят българското небе, отколкото крадливи зелени човечета във Варна да правят референдуми
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко да забрани войната! Може го!
5
13
 
13
 
! Отговори
Хе хе преди 5 години
А #Кой ли храни протестърите, Ъ;)
4
4
 
23
 
! Отговори
нали сме европейци преди 5 години
Небето го пази Турция,а земята-холандските гей-батальони!В Европа сме,Боко прави голяма политика,а народа има банани и тоалетна хартия!Така че какъв е проблема!?
3
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А от кой трябва да се пазим? Нали сме в нато? Кой е врагът?
2
10
 
16
 
! Отговори
varg преди 5 години
Yankee go home
1
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Румънците може да пазят Северна България, турките може да пазят Южна България. Те са приятелски натовски държави. Купиха си самолети. Защо да се охарчваме?