Акция "шум" в Слънчев бряг: Крият ли се чужди интереси?

DJ Станчо: Не се използват уреди за измерване на шума!
4 юни 2018 10:45, Петя Славова
56

След "Акция шум", с която вицепремиерът Валери Симеонов даде старт на сезона в Слънчев бряг, DJ Станчо, който миналата година стана "една от жертвите" на среднощните хайки, изрази пред Bulgaria ON AIR своята гледна точка.

Още по темата

Той осъди държавата за ареста си миналото лято. DJ Станчо беше задържан при акция в "Слънчев бряг", ръководена лично от Симеонов.

Бе иззета озвучителната техника в дискотека в курорта, а DJ Станчо попадна в ареста за 24 часа, защото не съдействал на органите на реда.

"Актовете, които ми бяха съставени през лятото на 2017 г. бяха незаконни. А това, което се случи тогава се повтаря и сега. Въпросите, които си задавам са много, но най-важният от тях е дали аз съм този, който трябва да коментира действията на вицепремиера Валери Симеонов. Не се използват никакви уреди за измерване на шума. Във всяка нормална държава има закон, в който е посочено кой може да извършва подобни проверки", коментира DJ Станчо.

Според него е вероятно зад акциите на Симеонов да се крият чужди политически интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
5
 
! Отговори
99/1 преди 5 години
като не ви харесва слънчака не ходете какво ревете тук. Там всички ходят заради купонитекойто иска да е на спокойствие да си ходи на почивка в Лозенец или Черноморецв кой курорт има най много чуждестранни туристи?Май само загубеняци пишете в тоя сайт
26
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
После на Избори Симеонов ще накара пак Уфцете да гласуват за тях щото <Аз спрях музиката на Слънчев бряг>
25
2
 
5
 
! Отговори
Страсбург преди 5 години
Според мен да се съди Вицепремире в Страсбург , защото освен Трикове от началото на 90-те нищо друго не се подразбира
24
1
 
15
 
! Отговори
НА МАДЖО И БАДЖО преди 5 години
в Слънчев бряг нищо не се пипа. Рекета е повсеместен и всеки го знае, само МВР то и властта не е нито чула нито видяла
23
6
 
21
 
! Отговори
един от Свети Влас преди 5 години
Какви чужди интереси, бе Станчо ? От КАКАО БИЙЧ не можем да спим цяла нощ !! ТОВА Е ТЕРОР, който го няма вече дори на Баламан (на остров Майорка). За да пълнят джобовете на едно лоби, Какао Бийч ТОРМОЗИ десетки хиляди граждани. За първи път ИНСТИТУЦИИТЕ заработиха ! Браво г-н Симеонов ! Продължавайте успешно борбата с тормоза от дискотеките ! ШУМЪТ е НЕДОПУСТИМ, а не деиствията на Вицепремиера !
22
0
 
13
 
! Отговори
ХАХАХА преди 5 години
нали зимата мутрите ревяха,че от Швейцария ги удрят, сега пък тези ги удрят от Ривиерата, а за камионджиите да не говорим... Всчики мутри са ударени от... Господ! в главите! налял им в мускулите и и м изпразнич чутурите))):
21
0
 
4
 
! Отговори
да бе даа преди 5 години
от френската ривиера удрят конкуренцията))): нещастни мутри! както с камионите - същите сладури.
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ne razbrah koq e taq VIP persona djendar Stancho
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е толкова трудно, да се шумоизолираща заведенията. Имат по 1500 посетители на вечер, входа е 20 лева, бирата е 10 кинта и искаш да ми кацщжеш, че нямат 50000 лева, да изолират мястото ? Това е нещо, което се прави веднъж на 10 години. Ако са чак толкова бедни (жокер - Не са), да оворят баничарници.
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо против DJ Станчо, но когато дойдат 20 униформени, със заповеди и всичко, не се правиш на "вървежен" и не спиш по арестите.
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип Слънчев бряг може да е по-шумен, това си е курорт, но иначе в жилищните райони на градовете трябва да има повече такива акции и който надува музиката да го глобяват и да му вземат техниката.
16
1
 
28
 
! Отговори
мак преди 5 години
Навсякъде, където има заведения е шумно, не само по морето. Кръчмарското племе прави каквото си иска, музика до дупка, неспазване на работното време, викове, отврат. Контрол няма и цари пълна анархия и своеволие.
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се ли намеси Симеонов полицията седи в управлението и дреме и чака да свърши нощната смяна.
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
виж ти мутрите кво измислили за оправдание - пак конспиративни теории за отклоняване на вниманието, вместо признанието ,че са ***!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14То намясто се върши работа и се гледа как функционират нещата. Бойко да вземе да се разходи и да види България.
12
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че е шумно шумно е, но какви са прaвомощията на Вицето утре Вицето може да реши да върже някой със свинска опашка, защото прилича на бежанец или да напсува някой патриарх, защото му прилича на ченге Въпреки, че тия неща се доказват във съда.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така, както е тръгнало всеки министър трябва да се разхожда на разбични места и да се разпорежда, за да има ред в тази държава. Например на образованието влиза изненадващо в произволно училище и анализира как се води учебния процес и ако има нарушия санкционира.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
чак Несебър се тресе -има там един скъп и хубав хотел с панорама и лукс ,ама спане йок.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 50/50Перат пари в това заведение, което описа. То тава е най-логично.
8
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този вице... е пълен бок...ук. Големо театро ... Мушмурок. Защо не провери шума на хотела на Борисов на златните, и там се вдига шум при забрана за строителство.