Премиерът се чуди: Защо ме наричат "слуга на Путин"?

Президентът Радев първи беше там, защити се Бойко Борисов
6 юни 2018 16:30,
223
Премиерът се чуди: Защо ме наричат "слуга на Путин"?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Президентът Румен Радев беше надпартиен, но стоейки заедно със своя шеф Корнелия Нинова вече не е надпартиен, отбеляза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Божурище.

По думите му всички изказвания на президента Радев всеки ден са срещу правителството.

Още по темата

Борисов не разбира защо е оприличен като "слуга на Путин", а президентът Радев е бил пръв там и за него няма подобни изказвания.

Миналата седмица премиерът замина на визита в Москва, но посещението му приключи за ден и се върна по-рано от предвиденото.

Двамата обсъдиха строежът на АЕЦ "Белене", включването на България в "Турски поток", както и развитието на сътрудничеството между Русия и България в енергийната сфера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Премиерът се чуди: Защо ме наричат "слуга на Путин"?"И аз това се чудя, трябва да те наричат само "слуга". Само да ти свирнат от чужбина и слагаш наколенките.
101
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слуга на западналите, защо на Путин.
100
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко e Д.ухач ,но по големи д.ухачи са тези които го избират и са на колене пред шлифера. Добре поне,че имаме избор къде да живеем.Така поне тези които могат, не гледат сапунката, която тече в *** вече десетилетие. Жалко за прекрасната България и жалко за хората, които по един или друг начин са принудени да живеят в абсолютно безобразно управлявана територия.Да го дух.аш Бойко!
99
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как смеете да наричате "руски слуга" тоя турски ибрик?
98
6
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
До До 83Поучи се от Путин или ти си от родени научени и не им е необходимо щот са съвършенни /***- имам впредвид/ като Тиквата или там подобни!
97
2
 
27
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
мре да са праи на ощипана госпожица Тиквата....Абе ей,как да бъде наречен некой,чието "мото" е :"Както кажат големите началници",освен СЛУГА?!ТИ където и да идеш,отиваш като.."ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ"!!!!!Дали в Москва,дали в Брюксел,Анкара,Тел Авив,Вашингтон,все едно-отиваш да получиш заповеди....айде стига,че наистина ни додея от теб!!!!!
96
13
 
6
 
! Отговори
До 83 преди 5 години
"Плювачите по Русия смешни сте ! Прегледайте отново срещата между Путин и Баце, - Путин е/бе безразличен, безчувствен, студен към Тиквата! Вие явно не сте безразлични към Русия ! :))" Леле, леле, колко страшно!!! Ужас! Много стряскащо! Ама Путин бил безразличен, безчувствен и студен към Б.Борисов. Ха-ха, че на кого му пука какъв бил и как гледал Путин??? Какъв ни е той, че да се вълнуваме от това??? Е, комунистите сигурно ще се стресират и ще умрат от страх, ако това им се случи...
95
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
строежът на АЕЦ "Белене..............СтроежА , Борянке, не го научи този пълен член.
94
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце, не му мисли как те наричат а си яж суджука - и без това, основната ти маса избиратели е от ромски произход и на следващите избори, пак ще ги купиш с "безплатни" кюфтета .....
93
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пРезидента го знаят и кучетата ,че е руски агентин. Попа не напразно го би с нагайката в кабинета му, под портрета на Левски. А Бойко уж беше председателстващ ЕС, а отиде на килимчето при дребния диктатор и се ИЗВИНЯВАШЕ....иЗВИНЯВАШЕ СЕ, ЧЕ НЕ Е МОГЪЛ ДА ПОДАРИ НА *** СВОЕВРЕМЕННО ОЩЕ НЯКОЛКО МИЛИАРДА. Ама сега ще ги подарява. Е да -СЛУГА СИ на един кървав пигмей!
92
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За разлика от други случаи в този поне Тиквун е прав. Все пак не ходи до руското посолство да му казват какво да прави. Ходи до това на Сащ.
91
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама разбира се ,че ще се чуди след като знае че е слуга на американците,могат ли така да го объркват.
90
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Президентът Радев първи беше там, защити се Бойко ... ""................товариш Борисов ... почваш все-повече да ме разочароваш ..Въпроса не е в това къде си ходил, а да си готов да поемеш отговорност за делата си ако смяташ че са в интерес на България.Oяде се, успокои се и почна да мислиш само за комфорта, и спокойствието си ... и как изглеждаш в огледалото.Спри се малко с тези западни балкани, прегръдки и милувки ... и си виж държавата, че хората скоро ще те изгонят с камъни !
89
1
 
5
 
! Отговори
Ira преди 5 години
До АнонименВашето изказване преди 70 години още дядо ми го е правил, вече е допотопно. Дайте нещо конструктивно, но да ви кажа, че този сайт е за бедни Козетки и Кибритопродавачки, не ви е мястото тука...Ха! Ако сте прочели тези книги, a propos...
88
3
 
10
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
До Коки:Никоя мacтия не оставя шницела недояден преди да си тръгне. Ритници трябват! За нея и всяка следваща!
87
3
 
29
 
! Отговори
Крив макарон преди 5 години
Тръбопровод от Русия-Турция-Гърция-Сърбия-Адриатика е крив макарон за България
86
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Императора на западните балкани,лидера на европредседателството,корифея на газовите схеми(на салфетка),спирателя на три енергийнипроекта,галения от папата,голмайстора на всички групи-отиде да се моли от турски поток да му пуснат ей-тъй аджеба една тръбичка.Аферим
85
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Товарищ Борисов, мачкай комунистите!
84
4
 
40
 
! Отговори
Коки преди 5 години
борисов си е слуга на парите, не на путин или на някой друг и въобще не мисли за гражданите, само за собствения си алчен *** и на тези около него. Най-слабият премиер на българия и все другите са му виновни. Надявам се да си тръгне по-скоро.
83
5
 
9
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Щот си кух кат празна лейка!Ти си един и същ провокатор във всички теми! Немедлено в "наш ваш Сибирь"!