ГЕРБ готови с кандидат-кметовете! Ще изненадват БСП

Водим с над 4% пред социалистите, обяви Цветан Цветанов
18 юни 2018 14:15,
39
ГЕРБ готови с кандидат-кметовете! Ще изненадват БСП
Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ са готови с почти всички кандидат-кметове за местните избори догодина. Това обяви зам.-шефът на партията Цветан Цветанов.

"В диалог сме със структурите ни в цялата страна Ще изненадаме БСП. Хората виждат коя е партията, която работи в интерес на гражданите", каза Цветанов в Благоевград. Днес той провежда поредица от срещи с общинските ръководства на ГЕРБ в областта, съобщиха от партийния пресцентър.

Още по темата

"Политиката на БСП за конфронтиране не е добра за страната, затова не е изненада, че социологически проучвания, направени по поръчка на ГЕРБ, ни дават преднина с над  4% пред  БСП", каза още шефът на депутатите от ГЕРБ.

Цветанов обясни, че в момента бежанският натиск по границата с Турция е нулев и една от причините за това е непрекъснатият политически диалог и съвместни усилия между премиера Борисов, министър-председателя на Гърция Алексис Ципрас и турския президент Реджеп Ердоган.

"Гаранция за стабилността и сигурността в региона е поставеният от Българското председателство акцент върху Западните Балкани. Това ще гарантира добра комуникация между правителствата, добри междусъседски отношения и разбирателство между хората”, коментира Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ похвали кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов, че е променил облика на града след като се е възползвал отлично от Националната програма за енергийна ефективност. "Управленските мандати на Камбитов доказват, че ГЕРБ е направила добър избор и затова Благоевград не трябва да мисли за друга кандидатура за кмет за предстоящите местни избори", каза още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
24
 
! Отговори
Бла-Бла преди 5 години
Как ще ги изненадате в Свищов например,където сте в колаборация с кмет на БСП.Например като го издигнете като независим,подкрепен и от ГЕРБ,и от БСП?
9
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....и тия 4% са повод за радост въпреки епохалните ви успехи еле пък на външнополитически план,т,ц,тц,тц,много ви ниски критериите бе......МАХНЕТЕ ФАНДЪКОВА!!!!!!!
8
7
 
31
 
! Отговори
Стършел преди 5 години
Как нагло и грозно се хилят всичките. До кога ще ги чакаме, а не ги вкараме в затвора. Тъкмо ще намерим работа на електората им - да им строят нови затвори, защото старите няма да стигнат!
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А с министрите и президента готови ли сте!
6
9
 
11
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Те 2 пъти дават оставка вече ама то при вас е нормално да се изненадвате и 5 пъти вече да е станало нещо. Сигурно ще се изненадаш ако ГЕРБ спечелят изборите хаххахахха
5
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не изненадат вдички е дна оставка? Обещавам че аз лично ще се изненадам
4
29
 
11
 
! Отговори
аз преди 5 години
AXE или си много глупав или си платен ***. Всяка комисия /СИК/ брои бюлетините и съставя протокол. Протоколът е в няколко екземпляра, освен това се сканира и качва в сайта на ЦИК накрая. В тази комисия има представители на всички парламентарно представени партии + независими наблюдатели. В ЦИК се носи чувала с бюлетини и протокола. Чувала се мята в някое мазе, а се обработват протоколите. Единствено, ако съда нареди, може да се броят бюлетините повторно за някоя СИК. Та къде са нарушенията?
3
5
 
33
 
! Отговори
Баламата преди 5 години
ГЕРБ може да изненада ***,ама нас обикновенните НЕ! Докато не вдигнат заплатите и не се оправят с етноса който ни тероризира вече 10-15 години,аз глас за тях не пускам,ако трябва ще гласувам за извън земен но не и за пасми ната ГЕРБ!!!
2
8
 
31
 
! Отговори
АХЕ преди 5 години
При всяка комисия да се постави видеокамера с запис и звук, да се вижда онлайн и да не се допуска шеф на комисия /ГЕРБАДЖИИ/ да изнасят сами чувалите с бюлетини!!! При предишните избори имаше толкова нарушения, че ако ги екстраполираш по резултатите от изборите, същите трябваше да се касират. Отгоре на това, моля ви, Цв.Цв. изборен майстор?????? Може би с "изкривяване" на реалните резултатите!!!!!! А и като Кмет, МВР и други са в твоят "отбор" как ли истината ще е ИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
5
 
42
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Щом пак Цецо с особената форма на главата ще брои бюлетините, работата е ясна ;)