БСП и Радев, не завиждайте на ГЕРБ, зове Цветанов

Според него Радев създава напрежение между институциите
4 юни 2018 10:10,
68
БСП и Радев, не завиждайте на ГЕРБ, зове Цветанов
Снимка: архив "Булфото"

Не трябва да завиждаме на никого заради неговите успехи, обърна се към БСП и държавния глава Румен Радев зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, даже от световната политика, концентрира вниманието си върху това противоречие, за да има челен сблъсък с премиера и с парламента", смята Цветанов.

Той призова причината за нарушената комуникация между институциите да се търси не в парламента, а в президентството.

Още по темата

Според Цветанов Радев използва събития отпреди месеци, за да нагнетява напрежение.

Преди дни президентът обвини премиера, че не уважава институциите и че пристига в парламента за кафе време и си тръгва с оставката на председателя му.

"Знаете колко е динамична програмата на министър-председателя особено през последните 6 месеца. Той изпълнява международната си програма, която е написана месеци преди това", каза Цветанов пред bTV.

Той допълни, че президентът е в правото си също да покани министър-председателя или да мине през парламента, за да изпие едно кафе.

Цветанов не спести критиките си към работата на назначеното от Радев служебно правителство и го упрекна в непрозрачни действия по линия на новите изтребители.

Шефът на групата на ГЕРБ коментира и напрежението около изборите в Галиче. Той обясни, че кандидатът на ГЕРБ бил регистриран земеделски производител от 1997 г., докато този на БСП бил по майчинство през последните години.

Според него снимката на вече избрания нов кмет от партията на Бойко Борисов с Ценко Чоков не значела нищо, защото ловната дружина на селото наброява 90 души, сред които дори и майката на червения кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РИА НОВОСТИ ПУБЛИКУВА ЗНАКОВА СТАТИЯ "ГОЛЕМИЯТ БРАТ ВЕЧЕ ГО НЯМА. РУСИЯ ПРЕСТАНА ДА ПРОЩАВА"ИСТИНСКИ РАЗГРОМ ЗА БОРИСОВ. СРЕЩАТА С ПУТИН Е БИЛА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УНИЗИТЕЛНА И АБСОЛЮТНО БЕЗРЕЗУЛТАТНА.Затова на българските медии е забранено да говорят вече за тази среща.
57
2
 
2
 
! Отговори
Nyakoy si преди 5 години
Alo, piponoglaviyat, na kogo i za kakvo da zavizhda be, tapunger? Na tebe za diplomata ot pomoshtnoto uchilishte, na Tikvata za milicionersktata shkola, na gerberstkiya narkoman Portnih za potopa va Varna, vkl. do rezidwnciya "Evksinograd"?!... Che to tova, ako e za zavizhdane, az sam Mahatma Gandi...NEDONAE...NI KOMUNISTI NESHTASTNI!
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Знаете колко е динамична програмата на министър-председателя особено през последните 6 месеца------------------------------------------------ЗНАЕМ И ТОВА, ЧЕ НЯМА НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ТАЗИ ПРОГРАМА.-САМО ОТКРАДНАХТЕ ОТ НАРОДАЭ ОЩЕ 300 МИЛИОНА, ЗА ДА УГАЖДАТЕ НА БРЮКСЕЛСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ.
55
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКТО Е ПРЕДВИДЕНО В КОНСТИТУЦИЯТА, БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ДА ОТИДЕ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ДОКЛАДВА ЗА ПОЗОРА СИ В РУСИЯ.ТАКА Е В НОРМАЛНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ РЕПУБЛИКИ.
54
2
 
13
 
! Отговори
ВИНАГИ ИСТИНАТА26 преди 5 години
ЦЕЦО , КАТО ЧЕТА ОТЗИВИТЕ ЗА ТЕБЕ , ХИЧ НЕ ТИ ЗАВИЖДАМ . ПЪК И НЕ НИ ДАВАТЕ ПОВОД ЗА ЗАВИСТ - КАКВО Е КАКТО ТРЯБВА В РБ- ИКОНОМИКА- НАЙ - БЕДНАТА В ЕС , ЗЕМЕДЕЛИЕ - С ЧЕСЪНА ОТ ИСПАНИЯ , МОРКОВИТЕ ОТ ТУРЦИЯ , СПОРТ - ПЪЛНА СКРЪБ , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ - НА Й - БОЛНАТА И СМЪРТНА НАЦИЯ - ОБРАЗОВАНИЕ - ТАКАВА ПРОСТОТИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА "- Б КАРАДОЧЕВА. ТЕЖКО НИ С ТАКИВА ВЛАСТНИЦИ
53
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die WahrheitПлатените десни митинги ги знаем. Радев е избран от два милиона.
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С какви глупости се занимава тоя, за политика ли ще говори или за чувства. Съвсем се е сбъркал тоя. Не съм чула в Европа политици да си говорят за завист. Говорят си за проблеми в политически план и тяхното разрешаване. Президента им показва проблемите, а те - " той пък ни завижда..." Нямам думи какви ограничени необразовани хора са по върховете в управлението. Нито на критика носят, заровили си главите в пясъка и не знаят на къде да тръгнат.
51
4
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Цецо,световната политика не е като да даваш апартаменти под наем!Или да подслушваш бизнес-конкуренти.Гледай си физкултурата,щото иначе само буташ авторитета на ГЕРБ.
50
7
 
4
 
! Отговори
Anonimus преди 5 години
На-добре ще да е, да се съберат отново БСП и ГЕРБ в БКП и да свършва този кошмар за изстрадалата ни родина!
49
12
 
10
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Важното е,че Радев е харесван от народаНе ставай смешен, че и маймуняците ще се смеят! Нал ви видяхме множествените митинги от по петдесет руски жентъри, как се оглеждат като *** в чужда царевица!
48
2
 
13
 
! Отговори
УЖАС преди 5 години
Този е власт имащ, УЖАСССС!!! Борисов е УНИКАЛЕН ПЛАГИАТ!!! ЦВЪКЧО е УНИКАЛЕН СЛАГАЧ и ще КАЖЕ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО, НЕЗАВИСИМО ОТ РОД, ДЪРЖАВА, ЗАКОН или КОНСТИТУЦИЯ. ПРОСТО ЗА ДА СЕ ПОМАЗНИ МАЗНО и да ОЧАКВА сцени от "ЕДНО ТАНГО В ПАРИЖ". Ама Марлон Брандо умре и сега се сряга един Поли за активно лице.
47
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е,че Радев е харесван от народа.И е време да състави партия.Или БСП да идва.Към другите видяхме каква е "народната любов" с неколкократни освирквания.
46
9
 
7
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
И да жавкате като "улични превъзходни" кьопеци от това си чешките само крастата! Борисов е жауезен и държи като керпедн. Комунистическата ***, се очертава скоро да не се овласти! Амин!
45
5
 
17
 
! Отговори
сиромах преди 5 години
Абе тоя подслушвач още ли продължава да си отваря мръсната уста!Така са се обвързали с органите на прокуратура следстие и комисии та никой с топ не може да ги свали от власт!Да не говорим за страха който тресе администрацията от евентуална смяна на властта с друга партия!Този крадлив *** да престане да се заяжда с президента защото президента е на светлинни години от него по ум култура и какво ли не!И понеже от Грабим Ефективно Република България са крадлива пасмина мислят че всички са каттях
44
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чичо Гошо пий си виаграта и не вземай отношение по сериозни теми!
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 34Леко уточнение колега! Това са изискванията за тези които учат редовно.задочниците съ при доста по-облекчени условия!
42
0
 
5
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 5 години
Чета втория параграф, мозъка ми дава "накъсо", опитва да осмисли, спира, пак стартира и после ражда мой вариант:"Аз днес, концентрирайки се върху това противоречие, създавам понеделнически БВП с който се конкурирам в световната политика за напрежение"Изказ, м ? Какво ще кажете ? И логика ! Страховито, ей !:)
41
2
 
18
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Въй,как да не са пукам!Направо са разпрах от завист,че нямам апартаменти купени с крадени пари!
40
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво да ти завиждат бе, Цветанов? Че си умен и начетен, че носите ползи за хората, че всички те харесват като човек? Ти си само пример за НЕподражание и можеш да заинтригуваш единствено докторите по болести на умствената изосединственоЕ, и прокуратурата, но не тази!
39
2
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Цецко има някаква фиксация върху президента Радев.. Общо взето, държи се спрямо него като ревнива жена към мъж, в когото е лудо влюбена, но въпросният мъж никакво внимание не й обръща..