Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!

КЕВР била зависима от икономико-политически интереси
Обновена: 1 юли 2018 17:18 | 1 юли 2018 17:15, Камелия Цветанова
186
Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!
Снимка: Булфото, архив

Поскъпването на тока и водата от днес съвсем ядоса червената шефка Корнелия Нинова, която през тази седмица поиска оставката на шефа на КЕВР Иван Иванов.

Още по темата

"Поредното увеличение на ток и парно. И поредния цинизъм от страна на председателя на КЕВР Иван Иванов", коментира сегя тя в социалната мрежа Facebook.

"Попитан как ще се отрази това на българските граждани, отговорил- само 15 процента ползват топла вода и топлоенергия. С лека ръка обрече 15 процента българи на още по-голямо обедняване", разкритикува решението на регулатора  в частност на шефа й соцлидерката.

Тя допълва, че явно според Иванов останалите се греят на дърва.

"Бил спазвал закона при ценнобразуването. Защо със същата загриженост не спази закона и не се произнесе за сделката с Гинка Върбанова и ЧЕЗ? А господин премиерът твърди, че КЕВР бил независим орган. Независим е от закона и зависим от икономико-политически интереси", пише още Нинова.

Според нея гласуването на оставката на Иванов другата седмица по искане на БСП е най-малкото, което трябва да се случи, за да има законност в държавата и справедливост за хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
2
 
! Отговори
Един НАИВНИК преди 5 години
И аз съм ядосан и то много-ама келфайда ??
143
4
 
7
 
! Отговори
Мисли с главата преди 5 години
Голяяяяяям цирк. И тези и онези са едни и същи. Целта е да държат хората на големите полюси. ляво, дясно вече е толкова размито,че от30г. управлява партията на алчността. И все пак зомбирането продължава.
142
7
 
6
 
! Отговори
Венко преди 5 години
Тук борбата е не БКП да оправят България, а само да управляват! Защото когато те дойдат не само ще се краде но и ще става още по-зле!!! И ако на някой не му харесва да кара по магистралите с уж крадени коли, то усещам как при червените ще газят в калта и ще са благодарни, че и това може!!!
141
0
 
6
 
! Отговори
йокин преди 5 години
Нямат интерес,ДА РАБОТЯТ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА.
140
1
 
6
 
! Отговори
гост преди 5 години
Чудя се .как пък не се намери.някой който иска. да направи нещо за народа в тая държава.Всички основно големи пол.партии се стремят да спечелят избори и след това .да управляват.После се завъртат и стават опозиция и след като са вече опозиция.всячески се опитват да се докопат пак до властта.и така се въртят .Сега тези се позастояха.но до там.Не ми го побира акъла.защо по дяволите не се впрегнат всички партии .да работят за благото на народа си.ами впрегнали целия си потенциал и ресурси да се саб
139
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали ходиха да се кланят нашите политици на Путин, защо не поискаха да намалят цената на газа?
138
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май тоя ЦИРК на управляващи и опозиция взе доста да ни омръзва !!
137
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Ядосан ***, а с червената ***,наречена герб,какво правиме,има статистика,че в герб-комунисти,червените са по-вече от бсп.
136
10
 
11
 
! Отговори
Онзи преди 5 години
Ако управлява Корнелия, дори ще ви плащат на вас, че ползвате ток, вода и парно! Жалка е тази, ако се беше случило при нея, щеше да е пак тя правата!!! Много е лесно да плюе като е в опозиция, но по-добре така, само да не управлява, че ще стане съвсем зле!!!
135
12
 
9
 
! Отговори
Ядосан циник преди 5 години
Оставка за Нинова и разпускане на червената ***!
134
0
 
3
 
! Отговори
LBN преди 5 години
* осигуряваме!
133
3
 
25
 
! Отговори
LBN преди 5 години
Ей, нещастници!!! Някой да ми обясни защо март месец 2017 платих 300лв парно, а март 2018 440!!!??? С жена ми се осигоряваме на пълните си заплати, имаме дете в 5-ти клас, чакаме и второ. С какво тези нещастници правят живота на искащите да останат тук по-добър, по-нормален!? Трябват всички да бъдат изринати, трябва Велико народно събрание, нови лица, технократско правителство, а не отрочетата на ДС, СИК и ВИС!
132
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистически запартък да ти говори за цинизъм си е направо...цинизъм
131
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Енергоносителите поскъпват понеже Русия ни продава най-скъпата газ. Нинова да ходи да протестира пред руското посолство.
130
17
 
14
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Нинова имитира оргазми, но е доста слаба актриса. Нейната партия докара скъпият ток, който още ще поскъпва. В България е пълно със смирени овчици.
129
0
 
5
 
! Отговори
Продължение преди 5 години
Най-драконовски се посяга и на най-елементарното неогнестрелно оръжие (чл. 4, ал. 5 от действащия закон) - газ-сигналните револвери и пистолети, предназначени за самоотбрана (прекатегоризирани кой знае защо в предупредителни?!), под претекст, че могат да бъдат трансформирани в огнестрелни оръжия.
128
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Капиталисти АМА ЛУКОЙЛ Е СОБСТВЕНОСТ НА РОТШИЛДГРУП ,ХОЛАНДИЯ.
127
23
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Така е Курнелио когато БСП си играят на държава рай на земята е България и мед и мляко тече. Затова имаш наглостта да говориш за цените на каквото и да е. Вместо да вземете да се скриете в някоя дупка и да не излезете вече от там имате наглостта да ме карате да личи че все едно защитавам Бойко. Ясно е и на малките деца че в България избора е помежду две зла да избереш по-малкото. Лошото е че всички зла са едни и същи. Да хвърляме паричка може би? А въже да си носим или някой от вас ще ни даде?
126
22
 
9
 
! Отговори
до 135 преди 5 години
значи всички да напуснат тази територия така ли.е ти само да останеш и накрая да се обадиш на кремлянското джудже да дойде необезпокояван тука и да осъществи лелеяната мечта на рашките да станем 16та република .нали така червен гьотверенчо
125
19
 
28
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
ГЕРБ тикат Северна България към Румъния, Тракия, Черноморието, Лудогориети и Родопите към Турция. Докараха ни дотам да проклинаме Аспарух за действията му. Пък знаел ли е човека...Призовавах по форумите всички де що могат да напускат тази територия, сега зова двойките, чакащи дете да направят всичко по силите си (да си ударят г'за в тавана, ако трябва), но да се роди НЕ на българска територия! Роди ли се тук, ще тегли като вол и плаща държавни дългове докато диша.