БСП иска собствена телевизия, започва процедурата

Дружеството ще носи името "Българска свободна медия"
Обновена: 7 юли 2018 19:35 | 7 юли 2018 19:32, Елена Кирилова
174
БСП иска собствена телевизия, започва процедурата
Снимка: Pixabay

Българската социалистическа партия започва процедура за издаване на лиценз за телевизия, съобщава партията на уебсайта си.

Според информацията дружеството ще носи името "Българска свободна медия".

Дружеството ще трябва да направи втора стъпка в рамките на месец, като подаде всички необходими документи, за да може да получи лиценз от СЕМ за собствен телевизионен канал.

Управител на новото дружество е българският журналист и политик Любомир Коларов, който е бил главен редактор в Българската национална телевизия.

В уебсайта си партията посочва още, че процедурата по регистрацията стартира съгласно решение на НС на БСП от 10 юни тази година, което е възложило документите да бъдат подадени през този месец.

Още новини за технологии четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: БСПтелевизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
2
 
11
 
! Отговори
До 136 преди 5 години
"Различните гледни точки са задължителни в едно демократично общество. Кой се страхува от това?" Ами гледайте Евроком. Там са различните гледни точки.
144
4
 
17
 
! Отговори
USA преди 5 години
Поредната предателска и антибългарска проруска пропаганда на БКП терористична организация която отдавна трябваше да бъде ликвидирана но за съжаление е вече много късно и за България изтича времето да стане нормална и модерна европеиска държава
143
16
 
3
 
! Отговори
СУДЖУЦИ преди 5 години
БОРИСОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК, ОСЪДЕН ЗА ЛЪЖА И КЛЕВЕТА.ИМА И СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ, ТАКА ЧЕ КОЙТО ИСКА ДОКУМЕНТИ - ИМА ГИ.
142
3
 
14
 
! Отговори
Другари защо? преди 5 години
Другари, защо ще харчите допълнително още пари? Нали вече си имаме наша телевизия - Евроком? Хем си е проко.мунистическа, хем си е проруска? При 2 телевизии ще сме затруднени и ще се чудим коя да гледаме.
141
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 142Като гледам ти колко си ***...
140
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
132Ами Атака = Бкп що ги забрави?!?Те да не са демокрацията на България!?!?Те са си точно Атака - Кпсс!!!
139
7
 
15
 
! Отговори
Още една “медия” преди 5 години
В Европедка България служеща на едрите капиталисти от бесипету...Пенсиите над 70 да гледат На секи километър по неяХа хаа хааа
138
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дано скоро да я пуснат и успещно начинание, надявам се истинската културата и образование да намерят там място, защото просто липсват от съвременното медиино пространство.
137
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕЛЕНКЪ- ББ КАЗА ЗА МОИТЕ ХОНОРАРИ, ЗАЩОТО АЗ КАЗАХ, ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ, ХЕКИМЯН, А ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ? РУСАТА ДРУГАРКЪ- ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ- НИКОЙ ПОЛИТИК НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИЗРИЧА ЛЪЖИ. МОТИВИ КЪМ ПРИСЪДАТА- ПЪРВИЯТ ОТВЕТНИК НЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ДОКУМЕНТ ОТ КОЙТО ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ ИСТЦАТА Е ВЗЕЛА ПОВЕЧЕ ИЛИ РАВНО НА МИЛИОН- ЕДИН ЛЕВ ПО МАЛКО НО НЕ МИЛИОН. ТОЛКОВА Е ПРОСТА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДОРИ ДА ПРОУМЕЕ КАКВИ БЪЛВОЧИ ИЗРИЧА, ОПОРНИТЕ ИМ ТОЧКИ НЕ СТРУВАТ.
136
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 129Може ли да ръководиш ГЕРБ,а същевременно да си член на друга партия-БКП ????????Просто питам , такъв ли е устава ??
135
18
 
4
 
! Отговори
моля преди 5 години
Време е вече да се разбере, че русата жена, която ще изведе България от кризата е Елена Йончева. ГЕРБ начело с Борисов разпространяват лъжи за нея, но тя го осъди за лъжа и сега той е господин Лъжец. Елена Йончеа ще изведе България от кризата, а не Цецка Цачева, както лъжеха гербаджиите. Цецка Цачева може да поведе гей-парад, защото изповядва тези ценности, но държавата не може да поведе.
134
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТ НЕЯ ЩЕ РАЗБЕРЕМ ЧЕ ББ Е ОРГАНИЗИРАЛ ПАРТИЗАНСКОТО ДВИЖЕНИЕ, МИШО ШАМАРА ЩЕ СИ НИЖЕ РАП ПАРЧЕТАТА, БАТКАТА С ЧЕРВЕНОТО ПОТНИЧЕ ЩЕ РИЦИТИРА НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ, МАЛЪК ТОШКО В ЕФИР ЩЕ ПРЕПИКВА ХРАСТАЛАКА И ЩЕ ПОДКРЕПЯ БСП ЗА ДА МУ ВЪРНАТ ДЪРЖАВАТА, ЩЕ РАЗБИРАМЕ ЧЕ НЕ БАНКИТЕ СА ФАЛИРАНИ, А НИЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАМЕ, ЧЕ ИНФЛАЦИЯТА НЕ БЕШЕ НАД 240 % ТУК ЩЕ ВЪЗХВАЛЯВАТ ГЕЧЕВ КАТО ЕКСПЕРТ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ВИДЕНОВ- МОЖЕЛО Е ДА НАПРАВИ ИНФЛАЦИЯ НАД 1000%, А ТО СЕГА КВО Е ТУЙ НЕЩО 5 ДОЛАРА СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗА
133
19
 
5
 
! Отговори
гост преди 5 години
Предпочитам тази телевизия, отколкото да гледам Нова и Бтв, където само славословят Борисов. Нова и Бтв се опитват да се изкарат дисидентиь но съвсем скришно правят реклама на Борисов.
132
2
 
16
 
! Отговори
Кури преди 5 години
Ще гледаме много саги:За К.Добрев и пари през граница,ЕЛЕНА и зайчето СтанишкоТехноимпекс - 1 2 3Р.Овч. и НЕКЖ.Бойчев - Матрьохата - БизнесменВсеки ден ще има саги по Телевизия Ч- ***
131
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Различните гледни точки са задължителни в едно демократично общество. Кой се страхува от това?
130
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ СЕ НАРИЧА БЪЛГАРСКА СВОБОДНА МЕДИЯ, А ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ В БСП ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА, ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНА СВОБОДА И РАВЕНСТВО. ДАЛИ ЩЕ Я ГЛЕДАМ ТАЗИ СВОБОДНА МЕДИЯ, СЛЕД КАТО Е НАСОЧЕНА КЪМ ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ- НОВИНА ОТ МЕДИЯТА - ВОДАТА В СОФИЯ Е ОПАСНА- АМА МОЛЯ ВИ КАК ЩЕ МИ ВЯРВАТЕ КОГАТО АЗ СИ ПИША ОТ ДИВАНА ПО ДОЛНИ ***, ЩЕ ГЛЕДАМЕ САГА ЗА ДОБРЕВ, ЦЕЦО, ЗА ББ, ЗА ОГРАДАТА, ЗА ПОД ОГРАДАТА..ТАЛАВИЗИЯТА Е ОПАСНА ЗА ВАШЕТО МЕНТАЛНО ЗДРАВЕ.
129
5
 
14
 
! Отговори
Кури преди 5 години
Вестника се казва ДУМА,Телевизията ще се казва ЧУМA
128
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РЗИ СОФИЯ ПРЕДУПРЕЖДАВА- ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП ИЗТИЧАТ ТОНОВЕ ЛЪЖИ! ОТ ЕДНА ЦЕНТРАЛА НАРЕДИЛИ НОВО СВАЛЯНЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ЗА ДА ФАЛИРАТ НА ВОЛЯ.
127
8
 
7
 
! Отговори
Станишко преди 5 години
До 131Най точната формула е: БСП + ГЕРБ + СДС +ДСБ + ДПС +НДСВ + ЛЪЖЕ ПАТРИОТИ == БКПТрябваше ЛУСТРАЦИЯ. Но др. Костов се направи за разсеян.
126
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 131Ония коментатор 125 иска да каже, че не Костов е подарил на Нинова Техноипекс!Ама не е така!!!Костов и подари Техноимпекс!!!Още, те се пишат за антикомунисти ама умишлено не казват, че Костов е дясна ръка на А.Луканов който пък е човек на Петър Младенов БКП!!Съветници на Костов бях "хора" от ДС!!Е и кое им е антикомунистическото?!?!???Само името им СДС е такова!!!Ама те децата не знаят всичко за Бкп, Бсп, Дсб, Ндсв и т.н.