Масуд, Терез, козички, крава... Така не може да се упралвява

Вицето Симеонов се закани на Каракачанов: Ще го опъна на 100 метра
Обновена: 19 юли 2018 11:30 | 19 юли 2018 10:15,
208

Вицепремиерът Валери Симеонов призна, че му идват в повече протестите за Масуд и Терез, кравата Пенка и козичките на баба Дора както и съобразяването на държавата с тях. Той е категоричен, че така държавата не може да се управлява.

Симеонов предупреди, че се забавя сериозното отношение към мерките, които трябва да бъдат приложени за недопускане на външни хора и движение на заразата от чума по животните в Ямболско.

"Трябваше много по-рано да се сложат постове и да не се допускат външни хора", настоя той пред Bulgaria ON AIR и добави, че в това отношение властта не се е справила, тъй като обстановката изисква пълна стерилност.

Още по темата

След вчерашния протест на животновъдите пред Министерския съвет бяха освободени четирима души от земеделското министерство по искане на премиера Борисов.

"За какво бяха тези уволнения? Тази чума може да засегне цяла България", каза вицепремиерът и подчерта, че трима от четиримата уволнени служители са професионалисти.

"По този начин не може да се управлява държавата. Когато улицата, протестите и телевизиите диктуват дневния ред на обществото, значи има нещо сбъркано в управлението", категоричен бе гостът в "България сутрин". И продължи в колоритния си стил: "Масуд и Терез, кравата Пенка и козичките на баба Дора ми идват малко много".

Валери Симеонов изрази своите съмнения дали протестиращите животновъди отглеждат добитъка си по правилата и дали не са "консуматори на европейски помощи".

Битката с шумните заведения и задочният спор с министър Ангелкова

"В себе си съм убеден, сравнявайки шумовата среда миналата и тази година, че има ефект. Основните нарушители бяха предприели много сериозни мерки по обезшумяването", каза Симеонов.

"Аз съм вицепремиер и последният с който ще се координирам е Николина Ангелкова", заяви лидерът на НФСБ.

Според него е повече от ясно, че министърът на туризма осигурява "чадър" на определени заведения по Черноморието.

Във вторник омбудсманът Мая Манолова пък не беше допусната да участва в заседание на Националния тристранен съвет. Валери Симеонов оправда действията си като председател и отстраняването ѝ от залата с правилника на Съвета.

"Пристига Мая Манолова, без да е предупредила нито мен, нито някой от присъстващите, без да е поканена. Този Тристранен съвет си има правилник, не мога да го наруша", отбеляза той.

Симеонов се въздържа от оценки на коалиционните партньори, но допусна, че може да се стигне до избори заради, по думите му, липса на каквото и да е съобразяване с партньорите.

А по повод зачестилия "приятелски огън" от страна на лидера на ВМРО и военен министър Красимир Каракачанов, Валери Симеонов заяви: "Каракачанов е доста по-млад от мен, за да ми дава оценки дали съм уморен или не съм. Мога да го опъна на 100 метра гладко бягане... Ще го скъсам на гладко бягане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
6
 
! Отговори
Вангу преди 5 години
Смеехте се на Путин и ЕрдоганБългария трябва да се управлява сомо от Президент -тоталитар с характер-не симеонов рацбира се,А Умен-Разумен и Мъжко момче да изгони 240 те гълфона...Държавата стана като Уевски -Цирк-вземето му сменете името на това страшилище на българският футбол,примерно ФК *** 1914 да си остане ако държите мили ми уефскарчета...
88
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТ НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА ЧУМАТА БРОДИ ИЗ БЪЛГАРИЯ! ТЯ ТРАЙНО СЕ Е ЗАСЕЛИЛА В ПАРЛАМЕНТА, ЧЕ И В МАФИОТСКИ СЪВЕТ!
87
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С НАП-АЛМ СМЕ УНИЩОЖАВАЛИ ПРИ СОЦА ***? СИГУРНО НАС СА НИ ВАКСИНИРАЛИ С ЕРПЕГЕТА!?! ЗАВЪРШЕН СОЦИОПАТ, КОЙТО Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И Е ОПАСЕН НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ
86
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На същия тоя Домусчиев, Тиквата преди време му построи трибуна за 5 милиона, а сега нареди на пуделчетата си да гласуват закон със задна дата, с който му опрощава още 58 милиона.Интересно с какво толкова го държи Киро Гела.
85
0
 
2
 
! Отговори
АЗ76 преди 5 години
Веро не бРъзай."Масуд, Терез, козички, крава... Така не може да се упралвява".'начи,що за журналиС си?!
84
7
 
1
 
! Отговори
До 84 преди 5 години
Ти секретар ли си на един от двамата Симеонов и Домусчиев защото аз не съм и не знам дали изобщо са срещали и какви са тия 58 милиона и кога Домусчиев е станал мутра защото мутрите се занимават с тъмен бизнес в порно индустрията дрога оръжие и цигари вече и пренос на бежанци а Домусчиев не се занимава с подобни неща от това което знаем от медийте
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НА БАБА ДОРА, БАЦЕ ВИКА ЩЕ ТИ ПУСНА НА.ПАЛМ, ПРЕЗ ДЕДОВИЯ МИ Е, ТАКА Е ПРАВИЛ И ТАТО. НО АНУШКА ВЕЧЕ РАЗЛЯ ОЛИОТО, ТРАМВАЯТ ЩЕ ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА НА НАРОДА
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 85За такива като теб има една приказка. Двама братя наследили 1 бик. Не знаели как да си го поделят. И решили да му дадат шанс- бикът сам да си избере при кого да отиде. Богатият брат построил палат, с позлатен покрив. Бедният брат направил схлупена колиба, със сламен покрив. Пуснали бика да отиде, при кого иска. Бикът отишъл в колибата и взел да яде от сламения покрив. И ти като бика.
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 74Ти не разбра ли, че това не са държавни пари? Отпуснати са от ЕС. Някой има интерес да му бъдат отпускани пари от ЕС.
80
5
 
4
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
VALERI E ABSOLJUTNO PRAV ZA ANGELKOVA,KOJATO E RAZPANALA 4ADAR VARHU NJAKOI ZAVEDENIJA PO MORETO,ZA KOITO MNOGO DOBRE ZNAEM,KOI GI DARZI.
79
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каза ли му днес по бг он айр на Бойко Борисов че не може да управлява държавата че е кукла на конци и се ръководи от протести и медии и сигурно от Агенти на ДС каза ли го на Ангелова че обслужва мутри спря ли чалга тормоза За това се иска да си Смел и Нелицемер димек да си честен и открит и отговорен Именно заради тези му качества давам гаранция че ще въведе ред за един мандат дайте да гласуваме на тези Предсрочни избори само за Валери Симеонов и неговата партия и да видим Кон боб яде ли
78
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 75Кои мутри ще сложи на място? Нали е заедно с Домусчиев и сие, даже опростиха близо 58 милиона на единия. Това ли е слагане на място?Орязаха ТЕЛК-а начело със Симеонов, изгониха Мая, ходи да прибира уредбите на DJ-те по морето, блъска бабички по границата, уреди мутрите по морето с украинки, молдовки и тайландки, виетнамци щеше да внася, някакъв трафикант на бежанци беше замесен с патриотите, потулиха нещата, сега животните му пречат... То една ли я свърши, че да му ги помним.
77
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валерка, имаш си бизнес какво ти трябваше с некого да се коалиркаш , не виждаш ли че нема вече управия в тая държава - разорена, обеднена, разграбена,продадена, озлобена , оджендърена.
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политиката им е стара ,, разделяй и владей,, . Гай Юлий Цезар е убит от свойте подчинени . Нож с две остриета
75
17
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
Валери Симеонов е първи Единственият човек от прехода който се опитва да прави нещо за тая пробита държава час по-скоро трябва да го направят или премиер или кмет на София и ще видите че нещо наистина се случва Аз също не ми е особено симпатичен но въпреки всичко се опитва да си върши работата и се старае да го прави за разлика от партньорите му дебелия и лудия
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Националния кодекс на република България пише ,че всеки български гражданин не трябва да прикрива престъпление . Хората всеки божи ден се опитват да бъдат добри и честни граждани , но не им се позволява. Кодекса важи за бедния и безпартииния човек
73
5
 
13
 
! Отговори
шаш преди 5 години
Валери иска принципност и законност на всички нива в управлението и икономиката.Да , но никой не е свикнал на точните порядки.Хаосът до сега години наред е водил по течението бълг. народ, защото именно ХАОСА помага грабежите у нас да стават тихо , без шум и обяснения.Най-добре е да има предсрочни избори.Нужна е нова партия от експерти и учени , и най-вече родолюбци.В този ред на мисли - жалко за Божидар Димитров.
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И въз основа на какво даваш тази гаранция?
71
4
 
12
 
! Отговори
Нено преди 5 години
Валерчо го играе лошото ченге! Все е недоволен, но не напуска управляващата коалицията!Лицемерче голямо си, Валерчо!
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, вземам си куфарчето с две дрехи втора употреба внос във България , който сипозволих тази година и отивам да пропадам в друга държава