ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?

След управление на левицата винаги идва хаос и дефицит, припомни Цветанов
22 юли 2018 14:47,
416
ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?
Снимка: БТА

Ден след като БСП представи своята "Визия за България" и даде заявка, че иска да е алтернатива на управлението, от ГЕРБ питаха социалистите дали са изчислили финансовата страна на обещанията си.

"Вчера в "Зала 3" на НДК, където се проведоха най-значимите срещи от европредседателството, БСП представи проекта си "Визия за България". Никой от БСП обаче не каза откъде ще дойдат парите за тези техни мечти".

Това каза зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в Казанлък, цитиран от "Фокус".

Той напомни, че след управление на БСП винаги има хаос и дефицит поне 5%.

Още по темата

Цветанов допълни, че е много лесно да кажеш нещо популистко и добре звучащо, но е трудно впоследствие да изпълниш поетите обещания.

"Затова политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората", обясни той.

Цветанов припомни вчерашните обещания на БСП – безплатни детски градини, минимална работна заплата 60% от средната, още по-високи пенсии, прогресивен данък.

"Не чухме обаче какви са финансовите параметри на тези искания, не казаха дали това отново няма да изстреля дефицита в неразумни от икономическа гледна точка стойности", каза Цветанов.

"Чуха се призиви за промяна на системата, за национализация. Тази страница е отдавна затворена и ние вървим напред", допълни още той.

Цветанов коментира и вчерашните обвинения на ГЕРБ към Корнелия Нинова, че е отговорна за провокациите в с. Шарково.

"Ако това се окаже вярно – то това би било много ниско и безотговорно поведение. Докато ние сме били в опозиция никога не сме се заигравали със страховете на хората", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
5
 
27
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
ГЕРБ се храни от корупцията, вихри се шуробаджанащина, окупирали са всички служби, яхнали са народа, мислят се за недосягаеми. Стига им толкоз, видяхме ги. Време е да си ходят!
235
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
впрочем,обяснението е само едно:-НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ по-добре от тогава!!!!!! Въпреки некои безспорни извращения..И не можете да се разделите със сладките спомени......"Старата любов ръжда не хваща"..
234
21
 
7
 
! Отговори
При соца беше гадно! преди 5 години
Както и да се мъча да се сетя нещо добро за соца, никакъв подобен спомен не ми идва. Всичко беше гадно, сиво и отвратително. Всеки се страхуваше да говори нормално каквото мисли, защото знаете какво го чакаше. Само фалшиви и *** лозунги, на които никой не вярваше. За конгресите на БКП боядисваха някои фасади, а погледнато отстрани - разруха. От училище ни водиха да видим гордостта на соца - Кремиковци. По-отвратително и гнусно място няма - *** разруха. Можеше там да снимат филм на ужасите.
233
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следваща задача :Приемане без много шум на Истанбулската конвенция .Само в елитните частни градини и училища няма да се изучават психо либералните закони! Народа трябва да се изтъ пи за да се контролира по лесно.
232
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?вашите от къде дойдоха бе, или да не питаме колко дълг навъртяхте
231
8
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ама аз НАИСТИНА вероятно така и няма да разбера ЗАЩО продължавате да битувате в "ония времена"?!Вече 30 години ни делят от тогава!!!.Дойчовците САМО ЗА 15 ЗАГЪРБИХА хитлеризма и дръпнаха напред,а вие,***, още търсите "ПОД СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ВОЛ ТЕЛЕ"..уникум сме,уникум!
230
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Браво ГЕРБ!Посочи успехите, моля!
229
3
 
16
 
! Отговори
с една дума преди 5 години
Наглец !
228
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Стига лъжи,аз конкретно пиша нарочно с данни за проценти,суми на дълг към БВП за да покажа какво МОЖЕ а не се прави за да достигнем по-висок растеж на БВП оттам и на стандарта.Не е нормално да имаме заплати и пенсии близки с тези в държави с много по-нисък БВП и износ на стоки в числа НЕ Е НОРМАЛНО!Не е нормално когато можеш поне един път седмично да дадеш на децата си пържола да им даваш картофи с масло,ама да държиш 100000лв,в банката,ето един *** пример.Така се държат ГЕРБ с българите.
227
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До България е супер!!!Под всички статии пишеш едно и също. Пропаганда.Заприличал си на в. 'Работническо дело'
226
23
 
5
 
! Отговори
Браво ГЕРБ! преди 5 години
Тези от БКП/БСП умират и се пукат от яд, че навсякъде ГЕРБ жъне само успехи!Тях никой не ги знае кои са и не им обръща никакво внимание.Лаят като някакви злобни палета и плюят Цар Лъв, но никой не им обръща внимание.Само ЕС и НАТО - цивилизованият избор!Радвам се на отчаяните и безпомощни напъни на ***-*** да лъжат, плюят и да си повтарят до безкрайност опорните точки на леля Корни (г-жа дебела Лъжа).Щом толкова се вживяват и скачат, значи пътят е правилен. Браво ГЕРБ!!!
225
2
 
4
 
! Отговори
Размисли и страсти преди 5 години
Сега съм още много млад - но като натрупам още професионален и житейски опит ще съм тоя човек! Пръст нагоре, ако бихте гласували за мене!
224
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Стига лъжислава!...Нека бъде вечно жив,здрав и могъщ!..иначе добра памет имаш!...Сподели некой спомен и от Първата световна!...Ако обичаш..
223
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живял съм и при двете системи.При соца освен че не можеше много да се пътува и имаше дефеицит на ЛУКСОЗНИ стоки всичко останало си беше ОК.При Тиквата в последните 10 години освен че можеш да пътуваш (до кога ли) всичкоостанало е пометено като от природно бедствие.
222
12
 
5
 
! Отговори
БКП и КТБ преди 5 години
БКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Б.анк - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка Елит - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена банка - 465 млн.лв.
221
20
 
4
 
! Отговори
Стига лъжи преди 5 години
Как след 55 г. (45+10) разруха при комунистите, някои искат г-н Бойко Борисов да оправи абсолютно всички бакии за 6.5 г.? Как се оправя комунистическа мизерия, с вълшебна пръчка ли?Помня как преди 50-55 г., в учебниците по география пишеше, че в момента БКП строи пръстен от магистрали Тракия - Хемус - Черно море и съвсем скоро той ще бъде завършен. Прекрасна лъжа!Добре, че се появи един човек - г-н Б.Борисов да започне да прави този пръстен, паралелно на този построен от комунистите! Браво!
220
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Размисли и страсти 223Само като видя гнусен и *** провинциалист като теб и ми призлява.
219
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...за разлика обаче от Борисов,Мента и Владко кака ви Корнела която трудно издържам да слушам повече от 2 минути е наясно че поддържайки стабилно ниски доходи РАЗВИТИЕТО СПИРА А БРОЕНИТЕ ПАРИ БЪРЗО СВЪРШВАТ.Корнелчето е наясно че като се даде повече на хората ще има повече и за бюджета ПРОСТО КАТО ФАСУЛ!Ако герберите продължават така няма да има кой да поддържа стабилността им ЗАЩОТО ЩЕ СТАГНИРАМЕ,не случайно се ревизират % за растеж на БВП надолу.Ще искаме отговори ЗАЩО СТАНА ТАКА?
218
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се защо още прокуратурата не се е самосезирала за закона "Домусчиев" ????
217
3
 
9
 
! Отговори
Размисли и страсти преди 5 години
Ама за да се развие родната икономика трябват пазари (имаме ги - ЕС, Русия и Турция), трябва капитал (имаме го - резервът е пълен, пък и външния дълг е малък), трябват умни и образовани хора (имаме ги - кеф ти завършили в чужбина, кеф ти в България, кеф ти медалисти от международни олимпиади) и трябва политик с топки (нямаме го), на когото да повярваме и да последваме и всички в тази посока да работиме като един! Български фирми, български стоки, българите в българия!!