"Визия за България": БСП се подготвя за властта!

Няма невъзможни неща, убеден е депутатът Христо Проданов
24 юли 2018 10:13,
74

Левицата даде сериозен повод за размишления на своите привърженици и опоненти с проект, който представи преди няколко дни, наречен "Визия за България".

"Няма невъзможни неща. С този проект "Визия за България" се предлагат решения на проблемите във всяка една сфера - сигурност, здравеопазване, образование. Това е подготовка за влизането на БСП в управлението на страната, това е една управленска визия, платформата за явяване на бъдещи избори", уточни в "България сутрин" депутатът от БСП Христо Проданов.

Още по темата

По думите му през миналата седмица правителството е изхарчило зад гърба на парламента цели 700 млн. лв.

"Тезата "няма пари" вече не е основателна. Много се краде, а в същото време парите не се разпределят правилно. "Визия за България" е предложение към хората за обществен договор за бъдещето на нашата страна. България определено трябва да поеме друг път", категоричен е "червеният" депутат.

Според него държавата трябва да поеме функциите, които ѝ се полагат по конституция.

"Търсим експерти, дискусия и подкрепа от обществото. С мерките, които предлагаме, ще бъдат ударени много частни интереси. Искаме да проведем разговор за България - какво искаме да се случва в следващите години и какво е бъдещето", допълни още социалистът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
предизвикват ИЗБОРИ, КУПУВАТ ГИ С ПАРИ ОТ НАРКОТИЦИ ИЛИ НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ, ВЗЕМАТ ВЛАСТТА РАЗМАЗВАТ ИКОНОМИКАТА, ФАЛИРАТ БАНКИТЕ И СЛЕД ТОВА ЗАЧЕЗВАТ, ТИШИНА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ СЪВЗЕМЕМ И СЛЕД ТОВА ОТНОВО НИ СГОТВЯТ- ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ТИЯ БАНДИТИ НЕ СА В ЗАТВОРА, А ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА ИСТОРИЧЕСКИ- СПРАВКА- УСТАВ НА БСП. БСП ЛИДЕРИ-МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МАСКИРАНИ КАТО СОЦИАЛИСТИ ЩЕ БОРЯТ СОЦИАЛНОТО НЕРАВЕНСТВО- ЛИЦЕМЕРНИ ОЛИГАРСИ.СЕГА НЕ ИСКАТ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА-АМАН ЧУМИ
44
1
 
17
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
spasenieto ot tezi bokluci bsp i gerb e, ne glasuvam.
42
3
 
3
 
! Отговори
Крали Марко преди 5 години
Двете страни на една и съща монета са. Само глупендъри не го виждат. Нали ги охраняваше....хаха. А защо няма истинска алтернатива на статуквото ? Жалък цирк.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До виж сегаТова за 10 000 долара да разстреляш цял областен в България няма как да се случи,но нищо не пречи,да бъде разследван незабавно и да му бъде конфискувано имуществото,за което не може да даде разумно обяснение или доказателства!после една доживотна забрана,за заемане на публични длъжности,и нещата лека полека ще си дойдат на мястото!
40
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПАРТИЯТА-параванОт двете злини ще избера по-малката и ще подкрепя БСП.Все пак проектът който представят никак не е лош и това са акцентите,ако искаме да съществува България.До сега от ГЕРБ ясна програма,не съм чул и не съм видял,освен дърти опашати лъжи!
39
5
 
7
 
! Отговори
все тая!!! преди 5 години
До АнонименЧервясали сме, въшлясали сме от червени *** текезесарски!!!Само турски ятаган ще ни освободи от сталинските ръце!
38
1
 
9
 
! Отговори
ПАРТИЯТА-параван преди 5 години
До АнонименПартиите са само един параван за кражбите, лъжите и убийствата на БКП!!!!!!
37
14
 
3
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Аз ще гласувам за БСП, не защото ги харесвам, ами просто са единствената алтернатива на герб и оп. Но имам едно такова неприятно чувство, че те ще бъдат същите крадци като герб и оп. Кофри за нас. Не съм нито червен, нито зелен. Но просто това е най-антибългарското правителство в БГ. Гласувах за патриотите на предните избори и точно те ми направиха сега мръсно. И съм съгласен с някои от коментарите, че всички партии са едно. Но трябва да се гласува. Трябва промяна.
36
1
 
12
 
! Отговори
не се връзвайте преди 5 години
Тия много добре знаят,че тая няма да я бъде!Просто демонстрират присъствие и визия!Не забравяйте,че ако няма БСП,няма и Герб!А ако няма БКП,няма и БСП!Нещата са навързани!Все са комунисти!
35
2
 
11
 
! Отговори
виж сега преди 5 години
До Провалилата се БСПТоя дежурен постинг,дето периодично го сервираш, значи че си платен!Няма лошо,така си решил!Лошото почва от тук на татък!Китайския социализъм определено не е "невъзможен",нали!?Само дето пропускаш,че там за 10,000$ разстреляха областен секретар на партията!И на крадлювците им призля!И още нещо!В Китай държавните фирми са водещите,те определят правилата!Оказва се,че ако се спрат кражбите,и има отговорност,и нещата си вървят,нали!?Само че на нашите баш крадци не им отърва!
34
0
 
7
 
! Отговори
сДС преди 5 години
"Визия за България" - политическо джендърство!
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие какво си мислите че не разбрахме народа че всички партии са едни същи, че сте едно цяло, че сте едни същи крадци който през годините само си се сменят и си крадат едните 4 години другите 4 години и така си я караме 28 години я всички на 29 юли на сапууннн и това е боклуцииииии.
32
4
 
9
 
! Отговори
гяур преди 5 години
До NoNameПо-добре да върнем турското отколкото БСП на власт!
31
2
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тия мишоци продължават да се вземат на сериозно. Не щат да свикват с мисълта, че нямат място в бъдещето
30
0
 
14
 
! Отговори
баста преди 5 години
Те нямат визия за себе си-комунисти ли са,социалисти ли са,олигарси ли са,интренационалисти ли са,леви ли са, десни ли са,тръгнали визия за България да предлагат.Излишни са заедно с коалиционния им партньор ДПС=ДОСТ
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ШопоБСП и ГЕРБ са партии близнаци!
28
0
 
15
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
27
0
 
16
 
! Отговори
цинично преди 5 години
Партията на олигарсите има "Визия за България"?
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито герб нито бсп нито дпс нито патриоти ни трябват, трябват ни млади и умни хора, не като вас всички изспипа и крадци от цели 28 години боклуцциии *** ще ви направим всички в много скоро време