Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова

Нинова прилага двойни стандарти, настоя Цветан Цветанов
Обновена: 5 авг 2018 17:23 | 5 авг 2018 17:21,
233
Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова
Снимка: БТА

Да се надяваме, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, написа лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във Facebook в отговор на червената шефка Корнелия Нинова.

"Днес всички видяхме каква беше позицията на председателя на БСП Корнелия Нинова за задържания заедно с Митьо "Очите" зам.-председател на Общински съвет - Бургас Бенчо Бенчев. Бенчев обаче е избран с листата на БСП и точно БСП издига кандидатурата му за зам.-председател на местния парламент", пише Цветанов.

Още по темата

"Освен това е интересно защо подобна позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова лиспваше, когато българската прокуратура официално повдигна обвинение на депутата от БСП Манол Генов, беше свален имунитетът му и започна разследване срещу него за купуване на гласове. Не видяхме подобни решителни мерки от Нинова и когато братът на русенския народен представител от БСП Георги Стоилов - Илия, беше арестуван за участие в престъпна група за изнудване. Защо когато бившият председател на Народното събрание Валери Жаблянов нарече Народния съд "необходимо правосъдие" отново "чухме" оглушителното мълчание на Корнелия Нинова?", пита от социалната мрежа зам.-председателят на ГЕРБ.

Той настоява, че Нинова не е реагирала и когато депутатът Таско Ерменков "си позволи да се заиграе със страховете на почти двумилионна София, казвайки на гражданите й, че пият отровна вода и когато същият Ерменков нарече идиоти държавите от ЕС и САЩ в коментар на изборните резултати в Крим".

"Въпросите към нея обаче тежат със същата сила, когато Нинова прилага двойни стандарти. Да се надяваме обаче, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, защото когато претендираш за алтернатива или за нова "Визия за България", е нужно да имаш "очи", за да я видиш. Остава и да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът окончателно и наистина да откъсне опашката си!", завършва Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До extremistТова са лъжи, дай ми документи да ми докажеш, че са източени тези пари?
160
12
 
5
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
159
15
 
7
 
! Отговори
въпрос към Курнелия преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
158
13
 
4
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 5 години
Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
157
5
 
17
 
! Отговори
Абсолютен факт преди 5 години
Цецо наистина бе осъден на 3 инстанции,като последната отмени собственото си решение веднага след спечелването на изборите от ГЕРБ.Ама едва ли е от голямо значение-знаем че всички тия са престъпници,ама пак си ги избираме...
156
3
 
19
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ДА НЕ ЗАТВАРЯМЕ ТЕМАТА:ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОД ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРАБ СА ИЗТОЧЕНИ 5 800 000 000 ЛВ ДДС.КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЦВЪКО
155
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите са честни и почтенни хора, а едни мармоти завиват шоколад и го раздават на бедните. Докато има алцхаймери да хвърлят пачки от терасите, ще има бъдеще и за тази партия.
154
1
 
24
 
! Отговори
БАШ ГУЩЕР преди 5 години
ЗАЩО ЖЕЛЯЗКОВ ЩЕ ЧАКА РЕШЕНИЕ НА ТУРСКИ СЪД, ЗА ДА БЪДЕ ЕКСТРАДИРАН, А ОСТАНАЛИТЕ ГИ ВЪРНАХА В БЪЛГАРИЯ? БЕЗ ОБВИНЕНИЯ, БЕЗ ПРОКУРОРСКО РЕШЕНИЕ КАК ГИ ОБЯВИХА ЗА ВИНОВНИ, А СМЕЛИЯ МИТЬО ЩЕ СЕ ЯВЯВА ПРЕД СЪДА. ЗНАЧИ ЦЯЛАТА ДУЛАМА Е ПЛИТКОСКРОЕНА ШАПКА НА КОРНЕЛИЯ С ТОЯ БЕНЧЕВ. А ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ДРУГИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК, КОЙТО СЕ УКРИВА. И КАК ЦВЪК,ЕДНО ОТ НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦА ГОВОРИ ЗА ОПАШКА НА ГУЩЕРА.
153
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинската мафия е в София....................не е най-големия мафиот един милионер-комбайнер от БСП-то!!!!Цветанов е доста по-богат............както и повечето от ГЕРБ!!!!
152
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До158За компанията ГЕРБ ли пишете , другарю ?
151
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другари комунисти статията е за траьиционните връзките на Партията ви с престъпния свят. Дайте обяснение на това първо! Не ми обяснявайте как на Цветанов не стигали 1000 лв. да обясни покупката на някой апартамент. Вашите хора престъпни милиони въртят!
150
0
 
23
 
! Отговори
комуняга преди 5 години
Митьо очитеЦецо ушитеБойко тюффлекавсе комунисти83678
149
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Га лапаха престъпните кифтета червените не ривяха. Бива ли след всичкия финансов келепир, който този човек е осигурил за местните червени, Корнелия така подло да се разграничава от него. Ами, че то без такива като него нямаше да има Бясепе в половината окръжни градове. Омешването на Партията с Престъпния свят си е традиция в Партията. Нали приобщените в Партията престъпници после извършиша и колективиза ията и екпроприацията на всички бизнес-активи. Традициите в Партията са живи.
148
1
 
30
 
! Отговори
минаващ преди 5 години
Срам ме е, че имаме такива политици като този остригания, приличащ на рецидивист, току що излязъл от затвора. В нито една нормална държава нямаше да го търпят най-малко заради неясното придобиване на шестте апартамента ....
147
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Припомняме: КТБ беше фалирана в един гараж край София ! / Справка Мин. Предателя /Обещанието че Тиквата ще върне откраднатите 4 милиарда не е изпълнил !Орешарски не е откраднал нито лев !Но днеска , ех герберотъпчета , каква кражба е днеска , жална Българио днеска , та десет години!
146
2
 
16
 
! Отговори
До 145 преди 5 години
Цветанов беше осъден на всички инстанции и герб управлява от 9 10 години стига лъга ти си най-*** които съм срещал.
145
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече видяхме, че Шайката си отряза опашката (до Митьо Очите). Следва да видим как расте новата! А Главата на Гущера е все така празна откъм мисли!
144
14
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Да не повярваш, но Пъпеша е прав. *** и БСП са жалки.
143
14
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
ДрОгарка Масларка само от една сделка "Социален дом" Стара Загора присвои 11 милиона лева, което грубо се равнява на 110 апартамента... - цялата фамилиая на Цветанов притежава 6 апартамента при това два от тях със заеми... - за какво говорим тогава...
142
1
 
9
 
! Отговори
Цветанов ще гътне ББ преди 5 години
тъз плешляковитост подсказа с високоа доза изключителната вероятност че Цуръбуко е малзел мъжка маьонезъ дирекно от канелката в Бункиъ чиято собственност е един екстремно дибел шкембел, разполочен по брадътъ и над чичурлето, след което Церко е заспивал вдишвайки газовия хъб