Каракачанов против разпада на "Обединени патриоти"

И все пак всяка партия да си каже иска или не да е в коалицията
35
Каракачанов против разпада на "Обединени патриоти"
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов се обяви категорично за запазването на "Обединени патриоти", след като по-рано председателят на НФСБ Валери Симеонов се оплака от липсата на диалог и поиска промени в начина на управление на парламентарната група на коалицията.

Още по темата

"Във връзка с някои негативни послания, изразени пред медии по отношение на бъдещето на коалиция "Обединени патриоти", напомням, че идеята на патриотизма е да обединява, а не да разделя. Ние, Патриотите от ВМРО, винаги сме се опитвали да покажем колко полезна може да е градивната работа и вярваме, че съчетана с енергията на партиите от "Обединени патриоти", тя може да носи реални ползи за България", написа по този повод Каракачанов в социалната мрежа Facebook.

Според него запазването на коалицията "Обединени патриоти" е фундаментално важно, защото за пръв път национално мислещите хора имат своето единно представителство.

"То изведе идеите на патриотизма на качествено ново ниво. Всички ясно трябва да осъзнаем задълженията пред нашите избиратели за реализиране на управленската програма", мотивира се воеводата.

Каракачанов смята, че диалогът между партньорите в коалицията трябва да бъде възстановен, но без да бъдат поставяни предварителни условия.

Според него вина за сегашното напрежение имат всички участници в коалицията и всеки трябва да осъзнае своята, а не да изтъква чуждата.

"Никой няма права на ментор в "Обединени патриоти", изход има, ако има воля за полагане на усилия и загърбване личния и партийния егоизъм", посочва той.

Лидерът на ВМРО иска Съветът на коалицията да се събере възможно най-скоро и да утвърди базисните политики на коалицията през следващия политически сезон.

Освен това той иска да бъдат приети и етични правила като част от коалиционното ни споразумение.

"Всяка от партиите в "Обединени патриоти" трябва еднозначно да заяви още в следващите дни желае, или не, за в бъдеще да участва в коалицията при провеждане на избори. Това е отговорът ми към всички зададени и незададени въпроси от последните дни", обобщава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Уф пак това прасе!
31
1
 
4
 
! Отговори
некой си преди 5 години
стига толкова много ви угоихме измитайте се в македония комитаджиийски мошенници
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да се прати валерката на капъкуле да бие бабичките поне ще има някаква полза.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората са казали кажи ми какви са приятелите ти да ти кажа какъв си.Виднин приятели на Каракачанов са напримвр олигарсите братя Диневи, е какво да говорим
28
1
 
6
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Като чух, че Военната академия трябва да създава лидери, се запитах дали си на мястото си!?!?! Мисията на Академията е мнооого различно, синко.
27
1
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Камелийче, лидерът на МВРО и военен министър се казва Иван и няма презиме и фамилия.Иване, още ли не си емигрирал поради африканската?
26
1
 
10
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Аве тУмбак, кви обединени патриоти бре, вие няма да помиришете повече парламента, вие сте вторите реформатори, сега очакваме другата нова обещаваща формация дето ще бъде изклатена от бибитко и компания.
25
1
 
10
 
! Отговори
ХАХАХАХАААААААА преди 5 години
КОКАЛА,КОКАЛА---КАК Е СЛАДКО ДА СИ МИНИСТЪРЧЕ....
24
1
 
9
 
! Отговори
няма за всички.... преди 5 години
На Валерката филма ,че повече няма да види Парламент му е ясен , и се чуди какво да направи ,че хем да се отдели ,хем да има дивидент-- възможност за нови обещания на следващите избори, но нещо не му се получава да излезе със печаливш ход от тъпата ситуация, която ги обезличава и ще ги ликвидира ,като партия.Пробва с нещо да се хареса ,на бунтар се прави ,на коректив ,на вътрешна опозиция ,ама не му достига смелост ,и седи около масата и чака за кокалче..
23
2
 
12
 
! Отговори
Калтенбрунер преди 5 години
Оставка за тоя ***! Най-крадливата партиийка е ВМРО! Вън от властта!
22
1
 
11
 
! Отговори
до 19 преди 5 години
Тези господа много обичат да държат в канцелариите си портрети на Ботев,Левски Раковски и хич не им иде на акъла ,че тези Светли личности ,ако можеха да станат за нула време щяха да ти опаткат....
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ Е ОФИЦИАЛНИЯТ ПАТРИОТ НА РЕПУБЛИКАТА.
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На времето Луканов създаде ВМРО и го вкара в СДС.Пробутаха Каракачанов за секретар, но по-късно го направиха председател.И оттогава досега агент Иван е там.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембоо вече и около лапачката не сте обединени. Така , че колко по бързо се разтироте толкова по добре
18
1
 
11
 
! Отговори
БОТЕВ преди 5 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,кат
17
1
 
14
 
! Отговори
Каракачанов-ДС агент преди 5 години
Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!
16
1
 
11
 
! Отговори
до форум. воеводи преди 5 години
Какво даде на обикновения българин да му се вдигве стандарта--НИЩО .Какво иска да плаща обикновения българин---самолети и др въоръжение за 5 -милиарда .Ще има ли гаранция за сигурността си обикновения българин ,като даде 5-млрда за въоръжение и тръгне на казарма за 3месеца--никаква. А защо толкова напира Каракачанов за самолети и превъоръжаване ,да не би да е оправил всичко в дъжавата и парите да му са артък ? Пак дали ще блезе в парламента с обещание за вдигане на доходите и безплатна казарма?
15
1
 
10
 
! Отговори
Do 14 преди 5 години
Ами играят си на управление и правителство. Смешно коалиционно споразумение което не се спазва от страните. Най-лошото е, че и това правителство с Премиер Б. Борисов не прави нито една реформа в нито един сектор. Където и да пипнеш все не е като хората, значимите сектори няма смисъл да ги броя. И да попитам, защо като всички е 6+ в страната отчитам ТОТАЛЕН срив на чуждите инвестиции в страната? Може ли най-големият инвеститор в момента да са хората трудещи се в др. страни?
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
3. - че, то тоав са всички избиратели на България бе. Ако някой е събрал 4 милиона, знаич трябав да има 100 процента, а то дори Борисов не може да надскочи 33 процента.Недей се уповава на референдума там гласуваха и много червени избиратели, които традиционно ще си гласуват за БСП. ОСвен това Слави е много болен, няма да става премиер.
13
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
12 Би ли посочил пример как Каракачанов те е направил на шут?Моля те, не го сравнявай с Валери Симеонов, нивото на Валери е в пъти по-ниско.