Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?

Утре е обявен ден на отворените врати в институцията
Обновена: 15 сеп 2018 14:42 | 15 сеп 2018 12:34,
357
Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?
Снимка: Булфото, архив

Вътрешното министерство е предупредило НСО да бъде нащрек пред сградата на президентсвото утре. Неделя е ден на отворени врати на почти всички големи институции.

Според достоверен източник във вътрешното министерство, били получени сигнали, че е възможно хора с оръжие да влязат заедно с гражданите, пожелали да разгледат президентската институция, пише "24часа". Твърди се, че са били засечени разговори на провокатори.

"Ние сме в непрекъснат контакт с МВР и другите служби от сектор "Сигурност", увериха от НСО.

На същата дата 16 септември, обявена за ден на отворени врати в близо 40 институции, във Facebook от месеци се организира протест на българи от чужбина.

Петък организаторите дадоха и пресконференция и обявиха каква е тяхната цел. Исканията на групата "Против геноцида на Борисов и всички останали управляващи партии" е сваляне на правителството, но без да се разпуска 44-тото народно събрание. Според организатора Емил Русинов, живеещ в Лондон българин, трябва да се състави преходно правителство за 9 месеца и да се свика Велико народно събрание.

Не е ясно дали засечените разговори са на хора, които организират протеста на 16 или друга група, също готви румънски сценарий.

Източници в МВР допускат и участие на групите начело с Марин Маринов, в които участват русофилски организации, чиято премиера бе по време на протестите през януари 2013 г. В България от няколко дни е пристигнала и голяма група от рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци". Техни български последователи вече си пускат снимки с тях във Facebook.

Вероятно предупреждението на МВР към НСО е и презастраховане от евентуални политически провокатори, които целят да предизвикат схватки с полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
5
 
6
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Троловете, пускайки фалшиви новини за правителството, сами си вярват на тях и са колкото жалки, толкова и смешни.
234
5
 
12
 
! Отговори
Провокатор преди 5 години
България страната с най малките пенсии и най ниска продължителност на живот в ЕС Но с най голямата ПОЛИЦИЯ ловяща контрабанда и дрога, но неспособна да се справи с битовата престъпност и измамниците.
233
6
 
9
 
! Отговори
Съветник преди 5 години
Пуснете някоя новина за катаджии които се борят с престъпните шофери стига с тия протести, че Бойко ще вдигне кръвно а трябва да пътува до Ню Йорк
232
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вие нормални ли сте от януари увеличават заплатите с 10% трябва да направите контра протест и да защитите заплатите си или разчитате на МВР да ви пази работните места като внедри провокатори разпръсне протеста!
231
11
 
3
 
! Отговори
Drakata преди 5 години
Някой избирал ли ги е тия протестъри революционери? Колкото са грузибайовци, толкова са и плиткоумни! Не желая тези типове да са лицето на държавата, ужас!!!
230
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ме съмнява, че гладните за власт угоени гастарбайтери от Англия ще прецакат всичко и ще се върнат на Острова ни лук яли, ни лук мирисали. Дано ги вкарат в затвора тия, не ги желаем да управляват, гнусоиди!
229
4
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Как пък един не написа, че е държавен служител с тлъста заплата и за това е за ГЕРБ!Останах без работа и си мислех, че няма по лошо, но като дойдоха ц.ните и ме измамиха разбрах, че има и по лошо разбрах, че МВР ходят на работа само за да пазят някои да не протестира. Толкова ли е трудно най голямата полиция в ЕС да се справи с измамниците които ограбват народа! Не е трудно, но е не искат да работят за народа а за тия които го крадат ето вчера арестуват журналисти за да прикрият корупция!
228
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета си аз коментарите и викам май никой не се връзва на воплите на очаяните Герберски тролчета.
227
14
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Пълна пародия - България ще я управляват гастарбайтери от Англия, дето са абсолютно прасляци, ще им трябват няколко баки с ярма да плюскат! Няма такива грозни дебеляри ще се пръснат! Аз пък не искам тези да управляват!!!!
226
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народа да гладува и да си трае за да може дебелия полицай с тлъста заплата да не го бие на протести! Ножа е опрял до кокала тази полиция не се бори с престъпността всеки ден обират и мамят хиляди граждани с малки доходи а те дебелеят и само се канят да бият които не иска да гладува и търпи престъпниците!
225
11
 
5
 
! Отговори
Ефо преди 5 години
Някакви фейсбук *** от Англия изведнъж превземат България? Тоя Емо ли е ли е лицето на държавата първо да се види как изглежда в огледалото тоя противняк угоената свинска твар с ония *** Светослав, никой не им е искал ненужното жалко мнение и помощ! Тия ще направят голяма мизерия на България, жалко!!!
224
7
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Абе за цялата тази дъндания, са виновни само ДСБ-то и ко. Ако не бяха те с техният протестен (не разумен) президентски вот, сега нямаше и да ги чуваме чебурашките!
223
17
 
4
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Някакви фанатизирани измисляняци тук щели да свалят правителството, вие сте болни за лудницата сте не за протести на площада!!! Разсипахте я държавата кой ви плаща признайте си червеи!!!
222
6
 
4
 
! Отговори
Gogata преди 5 години
Бутайте масло, а не стабилноста на България, нещастни ***!
221
8
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
А тези, които не искат смачканите гастарбайтери да бъдат начело на България? Емо и Светослав ще се пръснат от сланина!!!
220
3
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Куцо и сакато се самопровъзгласява за управление на България, на нищо не я направихте тая държава, смотаните жмяси!
219
8
 
8
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Тия гнъси протестърите ли ще управляват България? Аз се изнасям, много платени тролчета се навъдиха!
218
14
 
5
 
! Отговори
Да се внимава много, преди 5 години
Знаем ОЩЕ от 1989 или 1990, когато стана пожара в ПАРТИЙНИЯ дом, как набедиха СДС; а то- самите от БКП разливат туби с бензин ( от охранат с костюми).СЕГА открито хора на БКП/БСП, живеещи в Англия и другаде "искат ДРУГА ПОЛИТИЧЕСКА система"; щом и НОЩНИТЕ ВЪЛЦИ на ПУТИН са тук, ясно.СИЛА също ще прати хората си. А колко ли ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА има" да РАЗГЛЕЖДАТ" църкви и монастири по пръчение на +КИРИЛ....Дано БЪЛГАРИТЕ да разберат КОВАРСТВОТО на "живеещите в чужбина", искащи ПОЛИТИЧЕСКА ПРОМЯНА
217
3
 
1
 
! Отговори
enete преди 5 години
Boyana film ste pravi doku za lutenitsata i sabira gratis statisti za masovka...
216
4
 
19
 
! Отговори
БТВ преди 5 години
"Да изчистим България" - на 16 ти септември 151