Бойко Борисов от ООН: Ценни сме на САЩ в борбата с наркотиците!

Премиерът против легализацията на каквато и да е дрога
Обновена: 25 сеп 2018 09:11 | 25 сеп 2018 08:50,
155

България е много ценена в Съединените щати, а в борбата срещу контрабандата на цигари страната ни е в първите места по задържани трафиканти.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти по време на Общото събрание на ООН в Ню Йорк, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата


"Аз съм против легализация на каквато и да е дрога, защото виждате колко проблеми имаме с пътната безопасност заради алкохол или "мека дрога", заяви Борисов.

"България по-твърда от сега не може и да бъде, ние сме рекордьори по задържане на синтетични наркотици", подчерта премиера.

Бойко Борисов изтъкна още, че когато идва в Съединените щати винаги среща приятели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
16
 
! Отговори
van zant преди 5 години
Дали някога е имало по неграмотен човек в управлението на държавата ни ???
99
1
 
24
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Много ясно, че сте си полезни, след като от както САЩ окупираха Афганистан преди 17 години, трафика на хероин не само не спря, но и се завиши. След като от тук минават тонове в замяна на местно производство амфетамин за онези ненормалници джихадистите дето се бият като проксита за САЩ. Мръсни лицемери.Когато говорят политици, трябва да се разбира точно обратното на това което казват.
98
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой пита ли я нашата Тиква за какво е против и за какво за? От него се иска да слушка и да изпълнява нарежданията на "началниците", което той и прави! Че чак отишъл в ООН да дебатира и да решава нещо, видите ли?! Както обикновено на 5 -тата минута на него му става скучно, понеже не разбира за какво се говори и е излязъл навън в коридарите да дава интервюта, за да не заспи.Естествено довел си е придворните "журналискик" от БГ /начело с Беновска/ и им дава брифинг, вместо да го направи у нас
97
0
 
17
 
! Отговори
Тиквуний, махай се преди 5 години
Горките американци, какво щяха да правят ако не бяхме ние
96
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност, за какво се говори в тази ГОВОРИЛНЯ, сегашното ООН..............ВЕЧЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!! Първо: краварите се борят с разпространението на наркотиците!!!! Тия, които увеличиха в Афганистан 40 пъти производството им, те ЩЯЛИ ДА СЕ БОРЯТ ЗА НЕРАЗПРОСТРАНЕНИЕ!!! Я не ми разсмивайте цървулите!!!! И второ : на тази говорилня ги няма Путин, Си Дзинпин, Меркел.............ВЪОБЩЕ КАКВО СЕ ОБСЪЖДА БЕЗ НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ ХОРА НА ЗЕМЯТА????? СМЕШНО!!!!!!
95
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е Тиквата да е против легализирането на наркотиците.Нали ако ги легализират, бизнесът му с амфети отива на кино.А той му носи около 16 милиарда годишно.
94
2
 
15
 
! Отговори
Нико преди 5 години
За щатите няма ценни при тях има има само интереси .тъй си мисля с кухата тиква.
93
0
 
23
 
! Отговори
до 94 преди 5 години
Чукни на търсачката - видеото го има на много места. Умряха от смях докато го гледах.То бива излагация, бива, ама това май идва в повече. Тръмп дори не вдигна грава да го погледне. Просто както беше станал се обърна и си тръгна - беше края на конференцията.А най-смешното беше, че всички гербери от делегацията се бяха наредели да снимат с телефоните. Не зная дали успяха.
92
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това от къде го разбра от 3 секундното здрависване с Тръмп ли? Не забелязахме много да те отрази :)
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ниц, де!
90
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това найстина ли е казано или някой се шегува?
89
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срещата му с Тръмп продължи точно 2 секунди. Намерете видеото и го гледайте. По Бокомедиите със сигурност няма да го дадат.Боко мина последен да се здравис с тръмп, фотографите му бяха заели позиция, Боко се изпъна, протегна ръка, а Тръмп вече ставаше и дори не го забеляза.Или е помислил, че е някакъв бодигард.
88
1
 
20
 
! Отговори
папа пийй две големи преди 5 години
Ще се хвалим ли, че са ни галили по главата или този път не му се получи?
87
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ББ - Приятно ми е,Бойко!Тръмп - Едно еспресо с мляко,моля.
86
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, похвално за всичкият наркотик който заловихте, но въпросът ми е следният.., какво се случва с него в крайна сметка, къде отива, ясно е че не потъва в земята, изгаря ли се, заравя ли се, стои по складове ли, чудно ми е.
85
0
 
37
 
! Отговори
Smurf преди 5 години
Доколкото се вижда въпросните "журналисти" са само трима от БНТ Нова и една ръка с телефон вероятно на ПиАрката дето го снима с Тръмп. Чудно защо беше тая патардия да отиде в Ню Йорк за да приказва изтъркани клишета пред две български телевизии. Това не можа ли да го свърши при рязането на поредната лентичка в провинцията.
84
1
 
31
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Браво Баце. Това историческо ръкостискане ще влезе в учебниците като историческа среща свършила преди да е започнала. Още веднъж браво даже машала.
83
1
 
27
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Рижко даже не му хвърли и един поглед на другаря Борисов докато се здрависваше с него !!!
82
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извън всякакво съмнение че БСП е олицетворение на наркомафията в България.
81
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце е толкова смешен, че е безсмислено дори да се коментират тАпизмите му. Колкото до това кой, колко и за какво е ценен е въпрос на интереси днес е едно, утре друго.