Борисов не целял да се снима с Тръмп: Вдигна се истерия!

Премиерът ни чете "между редовете": Който купува руски газ, ще има проблем
Обновена: 25 сеп 2018 22:13 | 25 сеп 2018 22:07, Веселина Йорданова
255
Борисов не целял да се снима с Тръмп: Вдигна се истерия!
Снимка: БТА, архив

По никакъв начин не станах по-оптимист и не съм по-спокоен, макар че всички говорят за мир и разбирателство. И от изказванията на президентите Тръмп и Ердоган, и от тези на всички останали виждате, че всички са за ненамеса във вътрешните работи, за толерантност, но ако може другите да ги спазват. Това каза пред журналисти в Ню Йорк премиерът Бойко Борисов, който участва в 73-тата сесия на ООН в САЩ.

Още по темата
"Твърде съм малък да коментирам изявленията на президента на САЩ. Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре", заяви Борисов.

По думите му в речта на американския президент прозират няколко неща, които обясняват защо той е толкова популярен сред голяма част от американците.

"На първо място е интересът на САЩ - няма да даваме повече пари за тези, които не ни уважават, няма да участваме там, където не ни уважават, не допускаме да ни се месят във вътрешните работи", коментира българският премиер, цитиран от "Фокус".

"Това, което виждам и чета между редовете – тези, които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблем. Тук идва най-важният въпрос за цената – кой ще бъде по-евтиният, след като бъде доставен. Може да ни спаси само европейският газов хъб, чрез който конкуренцията да определя цената и българската икономика и потребители да имат възможност да купуват на най-ниската цена", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
3
 
19
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Едно време имаше снимка на министър снимал се в свинеферма с прасетата. Под снимката текстМинистър Х третият от ляво.То сега май същото излезе
197
3
 
24
 
! Отговори
Пак преди 5 години
Боко е 150 килограмова мажоретка!! Ай на бас че тръмп не е и узнал кой го е стиснал!! Но пък нашите придворни лакеи се кефят.Три четири милиона за едно ръкостискане.Абе с английската кралица ще е много по евтино. За толкоз пари и ще го разцелува. От Винету. Вече стана и неговият ортак Old sheterhand!! Поразяващата ръка!! Егати престижа
196
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше отишъл Радев щяха да го сложатда седне до представителя на Северна Корея
195
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък ние,множеството сме с Бойко! И за това ще гледате снимки на нашия,а не на вашата!
194
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов от 15 години е разпознаваем, активен и приеман в ЕС и в Америка! Сравнете сега с Нинова и Радев! Имате отговора защо той се ръкува с Тръмп,а не вашите любимци!
193
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе и за Цветанов ядохте л......на,пък стана един от шефовете на Интерпол! Така е и с Борисов! С колко народ се срещна по света,никой не го е пренебрегнал като представител на БГ!
192
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЙДЕ СТИГА С ТАЗИ ГЛУПОСТ, ЧЕ БОРИСОВ БИЛ НЕЗАМЕНИМ.ЕДИН БЕЗПОЛЕЗЕН ПОЗЬОР, СТАНАЛ ВЕЧЕ ЗА СМЯХ И ПОДИГРАВКИ НАВСЯКЪДЕ.
191
4
 
26
 
! Отговори
БЕЗ ПОЛЗА преди 5 години
И КАКВА ТОЧНО Е ПОЛЗАТА ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ БОКО ОТИШЪЛ В НЮ-ЙОРК И ОБИКАЛЯЛ ИЗ КОРИДОРИТЕ НА ООН?
190
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е кого виждат троловете на мястото на Борисов? Как я виждате Нинова? Или непознатия никъде от никого, пилот- ***? Я малко помислете преди да пишете глупости!
189
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споко, Боце! Нищо, че те снимаха изотзадзе, ти и отпред изглеждаш като същото!
188
13
 
7
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Защо му е да се снима с Тръмп? Той ще управлява много и след Тръмп.
187
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие изкарахте, че едва ли не, му е отишал на гости, после са играли на голф в едно игрищата на Тръмп, обикаляли са Вашингтон и са се снимали пред статуята на Ейбрахам Линкълн (май той беше, дето беше седнал на един стол). Не знам, дали са били в една стая заедно (стая, не зала), за повече от 2-3 минути. Дали не е било:- Господин тръм, това са държавни глави на балкански и южно азиатски страна.И Тръмп е кимнал и е казал:- О пичове, как е !И до там ...
186
2
 
28
 
! Отговори
Bai Ivan преди 5 години
Не е искал да се снима друг път...то за повече от снимка трявва умствен капацитет а при нащия бай Боко тои липсва!!! Дано скоро осъзнае че вече никой не го бръсне за нищо. Много неща оплеска от това лято насам... то и преди но като че ли сега наистина почна да се усира! За протокола> Не съм *** на БСП и те са същите пумияри
185
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Друг203 А ти знаеш ли, че делегацията, която пратиха на световното по футбол с САЩ 94-а, беше от 1400 човека !!! :D
184
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе кво стана с безвизовия режим?
183
1
 
31
 
! Отговори
Друг преди 5 години
И какъв бе и е смисълът от тази екскурзия в Ню йорк? Боко не е сам там. Поне 100 човека си направиха вояж. Не искал да се снима?? Да бе!! Тръмп и не разбра с прентиер се снима или с пиколо!! Но нашият е велик!! Уж!! Къде е ЦЦ да обясни,че нашият е стиснал по силно ръката..че това стискане е от огромна полза за обществото,че Америка ще даде 10 милиарда,за да не го стисне пак Винету! Гротеска
182
2
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Требе да сменявам личната карта !!! Невалидна е ,оти на нея пише Република България ! Кога па я направия Народна Република България ???
181
4
 
26
 
! Отговори
АзГ преди 5 години
Б.Б. бил "твърде малък за да коментира изявленията на президента на САЩ "! Явно показва ВАСАЛЩИНА, я виж как на ВИКТОР ОРБАН или пък на ЦИПРАС не им пука от никого, та и на сърбите и на много други.
180
2
 
29
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
,,Нещастна фамилия,, !!! Половин година ни проглуши ушите как ще има среща с Тръмп на ,,четри очи,, а половин час се въртя и чака да му дойде ред да се ръкува с него ! И ,,срещата на четри очи,, продължи точно три /3/ секунди !!! Рижко даже и не го погледна ! Слугите никъде не ги уважават !
179
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съд, а не оставка! Само така ще се изчисти държавата от ***! Ама де ги тези прокурори дето "чакат сигнал"!