БСП готви вот на недоверие №3. Този път - за здравето ни!

Това не е здравна реформа, а здравен геноцид, настоя соцлидерката Нинова
Обновена: 30 сеп 2018 07:28 | 29 сеп 2018 16:37,
102

Националният съвет на Българската социалистическа партия /БСП/ реши Парламентарната група на "БСП за България" да внесе вот на недоверие срещу правителството за здравеопазването, съобщи пресцентърът на БСП.
Още по темата

"Това решение е взето заради влошаващото се състояние на здравеопазването и намерението на управляващите да правят реформи, които ще натоварят допълнително финансово всеки български гражданин, а качеството на здравните услуги няма да се подобри. Това не е здравна реформа, а здравен геноцид", е заявила Корнелия Нинова, лидер на БСП.

Това ще бъде трети вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3".

Първият беше в края на януари, когато левицата обвини управялващите, че държавата е на ръба заради ширещата се корупция. Тогава само левицата гласува в подкрепа на вота.

Вторият пък бе за провал в сферата на сигурността, който бе подкрепен и от ДПС.

Днес червените се събраха на Национален съвет, за да обсъдят актуалната политическа обстановка.

Нинова представи пред съпартийците си доклад за всичко, което е свършила до този момент. Социалистите обсъдиха какви трябва да бъдат бъдещите им действия. БСП се готви за предсрочни парламентарни избори и ще прави промени в предизборния си щаб, предава Bulgaria ON AIR.

От левицата категорично настояват за оставка на правителството на Бойко Борисов и са уверени, че тя ще дойде съвсем скоро и ще се стигне до предсрочни избори. Това заявиха и някои от членовете на БСП днес преди Националния съвет на партията.

"Червените" депутати направиха повече от 150 обиколки в страната, където на срещи с избиратели представят своята визия за управление на държавата. Поради това много малка част от народните представители на БСП останаха в парламента и това бе една от причините в четвъртък да няма кворум в НС.

А днес пък, точно преди Националния съвет, централата на БСП осъмна облечена в призиви за оставка на лидера Корнелия Нинова. На "Позитано" №20 бяха разлепени листа, на които имаше призиви за свалянето на соцлидерката. Те бяха отстранени преди започването на заседанието.

БСП готви вот на недоверие №3. Този път - за здравето ни!
Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова е неокомунистка и НИКОГА няма да упрявлява. Тя е лъжкиня.
57
1
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Нещо не разбрах. Защо другарката Нинова не поиска ето (на руски - вот) на недоверие, когато Глинка, в качеството си на пасивен любовник на Пепи, осъди еднолично диабетиците на смърт?
56
5
 
16
 
! Отговори
Вот на недоверие? преди 5 години
Поредния опит на Нинова и комунистите без избори, през задния двор да вземат властта и отново, както е техен навик да разграбят държавата! Хора бдете!
55
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
53 тя България си е пълна с руски ***. А електората им е доста неграмотен и като им спускат лъжи за Сороси, бежанци, заговори, Брюксел как ги управлявал, разни глупости за великия Путин и те кълват. Те дори не са наясно какво е Европейски съюз. Не знаят, че в Русия е зверски капитализъм бетер нашия. Масово мислят че заплатите им се определят в Брюксел или от там нещо зависи. А комунистите усилено лъжат, за да си прикриват далаверите. Ама електората неграмотен.
54
4
 
6
 
! Отговори
Спомням си! преди 5 години
Аз бях на 23 и 7 месеца - а тя - като Корито - половинвековна,мазничка,цицореста и с напращели баджаци - като сестрички са..Спуках я от любов! Сигурно отдавна е..Но и на Другият Свят ще я започна още от Портала! Корито просто хлипа за любов! Може туй-онуй ама всеки п...ок и се кани.. Секси дама е...
53
4
 
11
 
! Отговори
Целта е оставка преди 5 години
На правителството и рушкото мекерре Радефф да назначи служебно правителство, което ще ни подари на кремълския кавалПредшесвениците на тез не успяха да ни направят съветска реСпублика, но опитите продължават. Хора, бдете!
52
5
 
15
 
! Отговори
Хи хи преди 5 години
Ако вали бесипету ще искат оставкаАко не вали-пак Пълни ***..,
51
5
 
14
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
Хе-хе, поредният ялов напън. А бе, да ва *** в бесепарите, вие кога, и на власт и в опозиция, сте направили нещо свястно та ще държите сметка на други. Я къш.
50
11
 
16
 
! Отговори
3D принтирана рикия преди 5 години
БСП имат една-единствена победа. Че успяха да излъжат народа с чехльото-прецедент Радиф Зеления чорап. Ама да го видим как ще спечели втори мандат, по-скоро Десо джендъра, дето му се води жена ще го вземе
49
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и на нас ни омръзна комунизъм и руско д.упене вече 75 г. И си обедняваме от това. Хубавото е, че имаме избор. И на които им дойде в повече се евакуират на Запад. И са прави, не живеем по 500 години , че да чакаме децата на комунизма да проумеят, че бедността им идва от техните убавци. А руските монополи им изнасят парите за пенсии в Матушка.
48
8
 
14
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Тая Нинова така и не разбра, че няма шанс пред тиквата.Съдба !
47
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да има оставка,трябва първо да седне на табуреутката на боко.Оставка от какво?!
46
5
 
10
 
! Отговори
Зима идва - някои! преди 5 години
не всички,но някои ще я презимуват! И тези дето ще я презимуват - очакват ли Април? Ний българите тогава почваме с Въстанията - и до Септември..Къде си Гавриле Хълтев - велики наш войводо Бенковски?! Чакаме те..Както Тогава!
45
5
 
14
 
! Отговори
месара преди 5 години
що не и се получават на другарката "истината" нинова тия вот_ове на недоверие.......?!
44
14
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Герберска провокация. Няма да постигнат друго освен сплотяване на БСП срещу тях.
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми к'во друго да правят. Народа не им вярва, депутатите всеки си гледа линията на партията. Още един вот повече или по малко, симулиране на активност.Ситуацията е патова, което ме навежда на мисълта че ще има външна намеса. НЕ че не пробват, ама Българина, нещо не им връзва на шаблона по който се намесват. Дали са способни на тежки зверства в името на властта ?Мисля по скоро не. Така че, кучетата си лаят, кервана си върви.
42
9
 
20
 
! Отговори
Оставка за Нинова ! преди 5 години
Оставка за Нинова за неуспешните и опити да свали правителството и да позволи на подчинения си Румен Радев да назначи комунистическо ( служебно ) правителство !
41
5
 
2
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
до ,Я па ти,, Била е немощна, но през управлението на Сталин, стана Мощна. Понеже Сталин е бил много Строг , но и много справедлив.
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народът се надява да го спасят от застрахователните дружества, които щели да се "грижат" за здравето му. Това ще е по-голямо престъпление от всички досегашни. Засяга всеки човек. Лобистите надушват много обществени пари, от които могат да откъснат голям пай и дял. Мирише им на пари.
39
7
 
14
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Ние чакаме БСП да се спомине скоро , те се надигат и се пресягат към масата.Баси !