БСП готви вот на недоверие №3. Този път - за здравето ни!

Това не е здравна реформа, а здравен геноцид, настоя соцлидерката Нинова
Обновена: 30 сеп 2018 07:28 | 29 сеп 2018 16:37,
102

Националният съвет на Българската социалистическа партия /БСП/ реши Парламентарната група на "БСП за България" да внесе вот на недоверие срещу правителството за здравеопазването, съобщи пресцентърът на БСП.
Още по темата

"Това решение е взето заради влошаващото се състояние на здравеопазването и намерението на управляващите да правят реформи, които ще натоварят допълнително финансово всеки български гражданин, а качеството на здравните услуги няма да се подобри. Това не е здравна реформа, а здравен геноцид", е заявила Корнелия Нинова, лидер на БСП.

Това ще бъде трети вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3".

Първият беше в края на януари, когато левицата обвини управялващите, че държавата е на ръба заради ширещата се корупция. Тогава само левицата гласува в подкрепа на вота.

Вторият пък бе за провал в сферата на сигурността, който бе подкрепен и от ДПС.

Днес червените се събраха на Национален съвет, за да обсъдят актуалната политическа обстановка.

Нинова представи пред съпартийците си доклад за всичко, което е свършила до този момент. Социалистите обсъдиха какви трябва да бъдат бъдещите им действия. БСП се готви за предсрочни парламентарни избори и ще прави промени в предизборния си щаб, предава Bulgaria ON AIR.

От левицата категорично настояват за оставка на правителството на Бойко Борисов и са уверени, че тя ще дойде съвсем скоро и ще се стигне до предсрочни избори. Това заявиха и някои от членовете на БСП днес преди Националния съвет на партията.

"Червените" депутати направиха повече от 150 обиколки в страната, където на срещи с избиратели представят своята визия за управление на държавата. Поради това много малка част от народните представители на БСП останаха в парламента и това бе една от причините в четвъртък да няма кворум в НС.

А днес пък, точно преди Националния съвет, централата на БСП осъмна облечена в призиви за оставка на лидера Корнелия Нинова. На "Позитано" №20 бяха разлепени листа, на които имаше призиви за свалянето на соцлидерката. Те бяха отстранени преди започването на заседанието.

БСП готви вот на недоверие №3. Този път - за здравето ни!
Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧИЧО, ПОГЛЕДНИ УСТАВ НА БСП/НА САЙТА НА БСП/ОТ 2.2017Г ТА ТАМ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СВОБОДА И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- ПРАВ СИ.
17
17
 
11
 
! Отговори
Ген. Луков преди 5 години
Да идва на власт БСП! Тая клоунада от псевдо патриоти и камарила от тупани-ГЕРБ вече ни идва в повече с кражби и пладнешки обири!Напълно ликвидираха икономиката!
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕНОЦИД КАЗВА- Я ДА ВИДИМ ТОВА- 2700ЛВ МИН ЗАПЛАТА- НЯМА И ЕДИН ДОЛАР- 1 ДЛ 3000ЛВ- ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА- ТОВА КАКВО Е ДРУГАРКО. ИНФОРМАЦИЯ Е ОТ НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ.
15
3
 
17
 
! Отговори
ППО преди 5 години
Нинова ли е най-големия разбойник в БСП че всичките са се повлекли след нея?Къде са другите разбойници да поведат дружината?
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли още такива наивници които да се връзват на театъра?Айде на цирка.Ало БСП-то, мазни борби ще има,лида не забравите да докарате и Пехливани за сейра!
13
11
 
9
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Мисля, че е крайно време БКП-то да се върне на власт и да посрещнем с отворени обятия комунизма отново.
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес ден на Нинова ли е? За орязването на пенсиите мълчите. Много неща се случиха вчера и днес, но не ги отразихте.
11
15
 
10
 
! Отговори
изберете сами преди 5 години
Кое е геноцид?ГЕРБ или Жан Виденов и Орешарски?
10
5
 
13
 
! Отговори
Росен Йорданов преди 5 години
Нинова е продукт на кукловодството като модел на лидерствоИскреността винаги печели това е големият проблем при Корнелия, а тя не изглежда искрена
9
6
 
10
 
! Отговори
изтъркан номер преди 5 години
Пак имитира опозиция. Знае, че вота няма да мине. Тоя филм за кой път ни го прожектира?БСП не са опозиция. Те са заедно с ГЕРБ.
8
11
 
21
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
Като чуя за БСП и изтръпвам от ужас ако дойдат на власт. БСП това са Орешарски, Виденов, заплати по 3 долара на месец, купонна система и режим на тока!От БСП имам по голям страх отколкото евреите от Хитлер!По времето на Виденов цяла България беше един голям концлагер. А по времето на Орешарски единствените печеливши бяха полицаите защото им платиха извънредният труд (побоите над протестиращите). Ако искате всичкият този ад да се върне гласувайте за БСП!
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен: преди 5 години
до ,, Цветан Караилиев,, Ами защо не станеш, Министър председател, и да я забраниш ,,тая партия,,
6
5
 
18
 
! Отговори
Нинова е петно преди 5 години
В началото на май 2007 г. се разкриват големи злоупотреби в Топлофикация София.Нинова е въздействала на следователката Шарланджиева да пази бизнесмена Красимир Георгиев (Фронтиер) от наказателно преследване по делото Топлофикация.Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година.
5
5
 
15
 
! Отговори
Мазна и Скучна... преди 5 години
Момееее...Този народец иска Ботьов и Бенковски...Вдъхновение иска,Божи Дъх! Да тръгне на Свещен Бой с усмивка...Не да ти слуша мърморениците и скучните пледоарии
4
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Визия за какво,не се разбра добре!Нинова е аутсайдер в политиката!Което ще рече,че е извън сайдера.
3
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаше геноцид,вие първи щяхте да го усетите,но уви няма!Хайде на СПА,да палуваме малко!Няма го във визията,но ще го добавим!
2
8
 
30
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
На една тяхна дума не вярвам.Отдавна беше време да бъде забранена със закон.Колкото искания вот на недоверие,ясно е,че няма да мине.Но ми се ще госпожа Нинова да остане колкото се може по-дълго начело на тази партия,никой не може по-успешно от нея да я разруши!
1
1
 
29
 
! Отговори
Валентин Александров преди 5 години
загуба на време,излезте между хората и разберете истинските проблеми на народа. Живеете на светлинни години от проблемите на българина!