Сидеров за вота: Нинова решава вътрешни проблеми в БСП

Времето не било подходящо, тъкмо почвала реформата в здравеопазването
3 окт 2018 13:30,
35
Сидеров за вота: Нинова решава вътрешни проблеми в БСП
Снимка: Булфото

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров видя опит за решаване на вътрешни проблеми в БСП с вота на недоверие към правителството на тема "Здравеопазване". Според лидерът на „Атака“ соцлидерката Корнелия Нинова е направила жест към вътрешната си опозиция, като е приела предложението на Михаил Миков да се внесе вота на недоверие срещу правителството.

Още по темата

"С един удар - два заека. Хем прави жест към вътрешната си опозиция - приема предложението на Миков да направи вот на недоверие, хем демонстрира активност тук. Фактически така си изглажда вътрешните отношения. Ако това й помага, аз й предлагам да направи и още един вот, за да се сдобри с Гергов или с някой от вътрешните си опоненти", коментира Сидеров.

По думите му обаче темата на вота здравеопазване не е добре подбрана, тъй като тъкмо започва да се прави реформа в здравеопазването.

"Да атакуваш здравеопазването, точно когато започват реални промени към добро, да искаш вот на недоверие, аз го виждам като оправяне на вътрешнопартийни отношения", заключи лидерът на "Атака".

Сидеров коментира, че в здравеопазването трябва да се тръгне по европейските модели. Според него се е тръгнало по грешен път още от времето на Костов, когато болниците са станали търговски дружества.

"Това е сбъркан модел, който трябва да се поправи радикално и аз съм готов да говорим с ГЕРБ за промяна. Държавните болници не трябва да са търговски дружества, защото започват да работят на принципа на печалбата", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
4
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Сидеров, то бива да си гъзоблизец, но това твоето е вече извън пътя. Манията ти за власт е пословична, но бъди сигурен, че тези твои простотии, които ръсиш по цял ден по телевизията, ще ти изиграят лоша шега. След време да не гледаш властта през крив макарон.
24
1
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Народен шут на всички...патриотари,крепители на...статуквото.Тези са по...лоши и от Боко Тиквата,защото той си е...такъв и не го...крие.Патриотарите масово обещаваха какво ли не на бедния подивял от немотия електорат,а като влезнаха в Парламента се пегърнаха с гербаджийската...глутница и заръфаха по...гладни и от тях.
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров е ***. И ще подкрепя ГЕРБ до последен дъх. Щом падат пари, Сидеров е там.Както и останалите `патриоти`
22
3
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
До ГробокопачКлоун, пусни си тв атака да кротнеш, че ти се разхвърчаха слюнките!
21
1
 
12
 
! Отговори
Д-р ПСИХО преди 5 години
ХАПЧЕТАТА ВОЛЕНЕЕЕ
20
0
 
7
 
! Отговори
Бинко преди 5 години
Разпускане на партиите.Това е първа стъпка към промяната.
19
1
 
12
 
! Отговори
Бинко преди 5 години
Атака дали може да събере и 2 % вече?Мх?
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Здравната реформа" е замислена да се ограби общественият ресурс от частни застрахователи и частни болници. Ще стане много по-зле, картели от застрахователи и частни болници ще си поделят обществените пари. Държавните болници ще бъдат фалирани, като не им плащат от частните мутрозастахователи. Челта им е общественият ресурс да бъде в ръцете на частници, частни болници, фалит на всички държавни болници, за да се премахне конкуренцията.
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това *** стана много важен, медиите бягат след него, откакто стана инвалидна количка на Герб.
16
2
 
12
 
! Отговори
екс перко преди 5 години
Здравната "реформа" на предпенционния А наниев е обикновен лобизъм в полза на застрахователни дружества.Тука нема свобода на избор.Всички плащат.Ще и *** порции за разпределяне.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало ямболския психар докога ще подържаш статуквото мангизи ли трупаш за синчето. Нещо в устата ли ти пъхнаха гробарите че не ти се чува гласа. Това ли искаше да гушнеш власта и да забравиш за тези които те вкараха там. Какво стана с големите приказки да си върнем златото да изгоним монополите ерепета това го говореше да заблудиш наивниците ли. Е успя но е временно чакате теб скатажията и русенския македонец ритник в зад. ника.
14
4
 
8
 
! Отговори
Комунист преди 5 години
Като дойди БСПту на власт всичку ще и без пари, тъй да знайти!
13
8
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
До ГробокопачБезплатно здравеопазване?! Я пак? Безплатно мама на тати не дава, но комуноиди как да го разберат? Глад за тах и ниски пенсии!!!
12
2
 
5
 
! Отговори
Професор преди 5 години
До СтранджаСранджа, как си колега? На мен успокоителните вече ми действат добре.
11
13
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
В крайна сметка - оказа се, че в България има само трима политици/ ДЪРЖАВНИЦИ/... - Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Валери Симеонов...
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров е гьотверен А Симеонов още повече
9
2
 
9
 
! Отговори
Боко Харам преди 5 години
И тоя щеше да ме вкарва в затвора...ха ха ха ..ачкыопек
8
0
 
10
 
! Отговори
иван преди 5 години
вчера бях на операция.ситемата е в тотален срив.сестрите всичките над 65гд,едната лекарка също.сле операцията 5ч,никой не дойде да види как съм,жив ли съм,добре ли съм.после на 6 час дойде една сестра да ми бие антибиотик.не улучи вената,болеше ме,казах,но тя вкара лекарството под кожата и замина.ръката ми се наду много.цял ден никаква храна.операционата -ох,просто нямам думи.те знаят ли изобщо ,какво се случва в здравеопазването.те си живеят във някакъв измислен свят
7
1
 
12
 
! Отговори
Виктор Орбан преди 5 години
Депутатин взима основна заплата - 3600 лв + като добвим коммисиите, там са в две или три всеки--стигат до 10 000-12 000 лв..НА МЕСЕЦ !ОТДЕЛНО НАРОДА, ВСЕКО ДЕТЕ И БЕБЕ СЪЩО -- ПЛАЩАТ И ЗДРАВНИТЕ ИМ И ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ ОТ ДЖОБА НА БЕБЕТО И ДЕТЕТО..ПАК ОТ ВСЕКИ БИЛГАРИН !..ЗАЩО НЕ СТАНЕТЕ ОТ СПАНЕ, БИЛГАРСКИ ТАТАРО-РОМСКИ ПРОСТАЦИ ??
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълнозърнестият хляб вчера го взех на 1,09 лв., днес е с цена 1,27 лв.! "Симид", 700 грама.