Над 150 души - мераклии да работят в телевизията на БСП

Шефка на новините ще е журналистката Валерия Касиян
2 ное 2018 07:30, Анисия Иванова
50
Над 150 души - мераклии да работят в телевизията на БСП
Снимка: БСП

Над 150 души са подали автобиографии за кадри на червената телевизия, съобщиха от “Позитано” 20.

Кандидатите да работят в Българска свободна телевизия (БСТВ) са за репортери, редактори, водещи новини, монтажисти, оператори, режисьори. Сред тях има както утвърдени журналисти, така и наскоро завършили млади хора, за които ще има стажантска програма, обясняват от БСП, но не разкриват имена.

Засега единственото известно е, че шефка на новините на новата телевизия ще е журналистката Валерия Касиян, която е работила и в печатни медии, и в електронни, а последните години имаше свои публицистични предавания.

Последната дума ще има шефът на дружеството Любомир Коларов. Телевизията ще стартира с акцент на новините и публицистиката. Поканени да водят свои предавания са депутатът Александър Симов, Лили Маринкова и Явор Дачков. Последните двама обаче още не са дали съгласие, пише "24 часа".

В програмната схема на БСТВ ще има предаване за история и религия, както и ежедневно токшоу с пряка връзка със зрителите. Предвиждат се и предавания в сферата на икономиката, културата, както и журналистически разследвания. Особено внимание ще бъде отделено на регионите и живота в малките населени места, допълват от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
6
 
! Отговори
Ели преди 5 години
За мен истинските хора са: Минчо Христов и Стела Банкова.Не може БСП да твърди, че е социална, а в същото време Гергов да е в редиците й.Или махат всички олигарси, както и в ГЕРБ, БСП, Воля, ДПС.Или са обречени на провал.Не може полицай да е пребит от престъпници, повече от метър стреля.Не може да си продадеш разузнаването и контраразузнаването.Не може мастит РОБОТОДАТЕЛ да ми говори, че майките щяли да градят детски градини.Що за цинизъм?Дебели и мазни, а хората страдат.Това е дъното!
44
0
 
3
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Мерси за коментарът към 12, голяма компания сме, имаме евреи, самите те отричат Сорос.Да не говорим за Чорни! Да му се не види, всички български евреи ми споделиха не на Сорос и Чорни, че са най-нежеланите личности в Израел, за единият се водят дела в Израел.Само тук в БГ, Костов го прие.Няма евреин - български, български, който да не ме обвини, че сме политически неграмотни.Червях се като пъпеш!Не става така, много предатели има в БГ, много!
43
1
 
2
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Изгърбич Задвратян 25 Изгърбич , ти си пич.Нямаш геле.
42
1
 
2
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До суджуци 18 Борисов ги е оставил да си чупят главата.Все така да работят. Няма лошо.
41
2
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Велински 11 На всеки километър ще го дават всяка вечер, да преспиват децата.
40
2
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Няма нужда от 150 мераклии.Един Кеворк Кеворкян им стига.Чер...вен е и в червата.Класически мръ...сник.
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
150 ?. Ама това е целия електорат на БСП.
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩЕ РАЗБЕРА КОЙ ФАЛИРА КТБ И КАК ВЪТРЕШНО ПАРТИЙНАТА ОПОЗИЦИЯ ОБСЪЖДА ХИБРИДНАТА ВОЙНА КОЯТО БСП ВОДИ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩЕ РАЗБЕРА ОТ БСП ТЕЛЕВИЗИЯТА КОЙ ПЛАТИ ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ НА 2013Г НАЛИ БЯХА ЗА 5% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА, А СЛЕД ТОВА БСП УВЕЛИЧИ ТОКА С 8% НЯМАШЕ ПРОТЕСТИРАЩИ.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩЕ РАЗБЕРА ТЕ КАКВА ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ПОТЪРСИХА ОТ ТИЯ ДЕТО ПОЛУЧИХА КАТО ПОДАРЪК ДО ЕДИН СЛУЖИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И НАРЯЗАХА ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ, ФАЛИРАХА ФИРМИ.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЗ ПЪК ЩЕ ГИ ГЛЕДАМ ВСЕКИ ДЕН, ЗАЩОТО ОЧАКВАМ ДА МИ СТАНЕ ЯСНО КАК ТАКА БСП В ПЕРИОДА 1.1995г-2.1997Г ФАЛИРА 12 БАНКИ, СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА ПРЕМИНАХА В РЪЦЕТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ КОИТО ВЛАДЕЯТ ИКОНОМИКАТА НА БГ И АКО НАРОДА НЕ ГЛАСУВА ЗА БСП ОЛИГАРХИЯТА ФАЛИРА И РЕЖЕ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ, ИСКАМ ДА НАУЧА КАК ГУРУТО НА БСП РУМЕН ГЕЧЕВ КАТО ЗАМ МИНИСТЪР НАПРАВИ 2700ЛВ МИН ЗАПЛАТА, А 1 ДЛ БЕШЕ 3000ЛВ, ИНФЛАЦИЯТА БЕШЕ НАД 200%- КАК ВА ГУСПУДА УСПЯХТЕ ДА ЗАВРЕТЕ НАРОДА СИ В КАЛТА-БСП ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги има медийни слугинажни мераклии,независимо на коя партия.Затова сме и на 111 място по свобода на словото.
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 23Подкрепям изцяло коментар 12 от "Браво".Нека телевизията да покаже истината за българоубийствения Ран-ътРан-Ът не беше изпълнен и за това сме на този хал бе социалист необразован.Я кажи защо малкото предприятия приватизирани от западни фирми работят и имат хиляди служители, а всичко, което попадна в лапите на големите клечки в партията ви като Гергов, Ветко и Банев замина са скрап?Кажи бе умник?
32
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е много ясно, сигурен съм, че другаря Путин плаща щедро за разпространение на руска пропаганда в Задунайската губерния.Мераклии да предават България за пари бол, еле пък в БСП.Те от това живеят.
31
4
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До бай куйе нема как да стане, тая телевизия е за специално надарените кадри дето не могат да се реализират по другите шумкарски медии. да върви стаж и да вземат некой лев. виж в уикипедия биографията на Любомир Коларов и на замесените и ще ти стане ясно, че това е читалище за почетни граждани да добутат до пенсия некак си.
30
5
 
4
 
! Отговори
бай куй преди 5 години
До Анонимен какви национални телевизии - всички виждат,че БТВ и ОН Айр са си чисто Бесепарски, а Нова се опитва да играе официоз на управляващите.Сега поне ще си съберат всички плювалници на едно място - вземете си и агент Алберт, Йончева, Клара,Валерия Велева, др. полк. о.з. Гарелов, Кеворкян, Ахчева и прочие от старото соц.минало,че нищо ново не сте научили, нищо старо не сте забравили другари...
29
4
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонимен27чиче, ти май не си гледал националната и не си слушал радио хоризонт скоро, да видиш кво е истински слугинаж. новините почват с тиквата и после половин час ефирно време за шумкарите, първо с изказвания на почти български в ефир, после с анализ от добре познати всичколози на щат при наще хорица. просто тия дето ги пишат горе явно са останали без леб и са решили да им направят отделно читалище, сигурно има що директорката на водопад касиян да я гонят от всяка медия до сега, втч тв7
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък ще гледам новата телевизия.А вие,герберчета?
27
4
 
9
 
! Отговори
niki преди 5 години
"свободна" ... хахахахаха
26
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шок и ужас за герберастията.Няма да ги има хекимянчето,ризовата,кошлука и сие,които постоянно да прекъсват и провокират Нинова,а с Байх.. да си хортуват сладко-сладко.Тази телевизия официално е партийна и БСП си излиза с името.Както и телевизиите на Винкела и Сидеров.В това няма нищо лошо.Който ще да ги гледа.Циничното е,когато телевизии,зовящи се национални и независими станат слуги на определени политически партии и кръгове,както е у нас в последните 10 години.